Şimdi Ara

Sünnet Anılarımızı Yazıyoruz! (Gülmek İsteyen Gelsin) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
31
Favori
31.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sunneti 10 yasinda falan olmustum. Hic korkmadigim halde belki tekmelerim falan diye bacaklarimi bir kadin tutuyordu. Doktor da isini goruyordu. İslem boyunca kadin bacaklarimi tuttu izledi falan cok utanmistim.

Sunnetten sonra birkac metre geriden iserdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan beni yemek yediğimiz masada evde sünnet etmişlerdi ilk kardeşim oldu sonra ben orda adam kesiyor akrabalar yanımızdan geçiyorlardı sunnet oldum yatıyodum tv de film gösteriyolardı karının teki vardı güzeldi onu görünce olanlar oldu benim dikişler patladı hastaneye götürdüler baktım çirkin bi karı tutmuş sıkıyor yeniden dikiş attılar eve geldik.

• çıkardım masaya vurdum sonrası malum.

• sünnet olmaya gittim yattım masaya 1 tane doktor geldi çıkardı pantalonu sonra gitti geri geldi 2 kişi ile birlikte bunlar benim çavuşu tuttu birisi gövdesinden birisi ucundan tutuyor doktorda işleme başladı neyse işlem bitti bunlar benim çavuşu hala tutuyor birden içeri bir hemşire girdi ona bakar bakma çavuş kalkınca çavuşu tutan 2 kişiden 1'i bıraktı digeri bırakmadı salak en son indir beni yükseklik korkum var diye bagırıyordu diger doktor arkadaşta okadar yükseğe çıkmışken lampayı degiştir diye dalga geçmişti buda böyle bir anımdır....

Önemli not bayan arkadaş okumasın.
  • Pansuman yaptıkları yer kaymıştı bende şeyim düştü sanmıştım
    Neyse şu an yerinde sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baby Blue -- 17 Mayıs 2013; 14:54:35 >
  • Evde bi hazırlık vardı dedem dedi hastaneye gidiyoz seni Galatasaray'a yazdırıcam dedi.Bende sevindim annemler neden bu kadar heyecanlılar anlamamıştım girdik adam altı benimkini eline yat dedi sonra ben anladım küfür etmeye başladım sonra 30 a kadar say dedi ben hemen saydım bidaha dedi meğer bitmiş acımamıştı ama eve gelince narkozun etkisi geçti ve acı dakikalar en sonunda uykuya dalmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pr0ves

Benimki 1 maxa gitti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sunnet anısının kralı bende.Abimle birlikte 3 yaşındayken sunnet oldum.hazırlıklar yapıldı ev oda suslendı vs.sunnetcı geldı utu masasına abımı yatırdılar kestıler ağladı.o aglayınca ben kaçtım baska odaya.dayım geldi elinde çikolata ile beni kandırdı aldı utu masasına yatırdılar.aksilikya çişim geldi.dedımkg doktora çişım geldı.oda sandıkı kaçcam galiba yine.avcunu actı yap oglum.bende yattım yerden salıverdim avcuna.sona bı saşkınlık gulumseme felan.tabı yıne gıttı bızımkınden bı parca.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKira

quote:

Orijinalden alıntı: farego

Ateri alacaz dediler aldılar sünnet oldum :)
    Ama dünyadaki en güzel şeydir sünnet olmak. :)

+1

Benide Atari'yle kandırmışlardı , sünnette bişey olmadı ama o pansumanlar yok mu

Aynen, bin tane yerden iğne sokup çıkardılar. Zannedersin ki iğneyi makas gibi kullanıyorlar :D Ağlamadım ağlarsan ateri almayız demişlerdi

Peh pehhh :D Şimdinin ps3 ne takabül eder :D

Ne günlerdi bee.. :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Yekdusecar

İstanbul'da yaşıyorum

bende... yoksa biz kardeş miyiz? (saçma olduğunu kabul edeyim şimdiden)
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathrose6

Kalkacak diye korktum.

kaç yaşında sünnet oldun oğlum sen?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crazyfriend712

quote:

20 yaşındayım hala kaçmadım

Noldu ?

Evde kalmışın Sen

• igneyi yedikten daha uyusmadan doktor makasi uzatti seyim makasin arasndayken o aciyi hissedip bagirmistim
    sonrasinda sunnet eden doktor gozlukluydu olan biteni izledim

• ben biraz geç oldum sünneti 10 yaşındaydım sanırım. gittim doktora işte soyundum yatırdılar falan. 1-2 dakika geçti biraz acı hissettim bir de bir gariplik geldi o an. doktora dedim ki "biraz dipten kesiyorsunuz galiba". allahtan daha iğne vuruyolarmış rahatlamıştım o an
  • Adam geldi bi iğne çaktı, abi çişime yapıp geleyim mi dedim, hadi git gel dedi, gittim tuvalete son kez baktım dalgaya, olum son kez görüyorum lan seni dedim kendi kendime ağladım da galiba biraz, neyse geldim yine doktorun yanına, yanımda en az 15 kişi var anasını satayım, kollarımdan ayaklarımdan tuttular falan.
    Kirve mi ne oluyorlar galiba tam bilmiyorum, tam kesilirken tekbir getirmeye başladılar, cırt diye bir şey kesti hissettim baya, ufaktan bir ses çıkardım galiba, erkeklik olsun diye ağlamadım.
    Sonra aldılar yatağa hemen dalganın üstüne kasnak, tam o gün 1999 istanbul depremi olmuştu hiç unutmuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrem'

meraktan okudum hepsini

ayıp ayıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TheDoctor-

benimki tören gibiydi sünnetçi bana şarkı söylettiriyordu söylemezsen keserim diyodu sonra işlem tamamlandı benimkini sardılar ben yatakta yatıyorum çişim geldi benimkinin ucundaki delik kanla kapanmış işerken çok acıdı sonra kapanan kısım fırladı gitti fırlamadan önce kapatan şey yüzünden çiş sağa sola fıskıye gibi gidiyodu babam da işe oğlum işe canın sağolsun annen temizler diyodu sonra benimki hep ayakta akşam ayakta sabah kalktım gene ayakta

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan_007

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crazyfriend712

quote:

20 yaşındayım hala kaçmadım

Noldu ?

Evde kalmışın Sen

okuyorum ben. ayrıca evlenme hayallerim olmadığı için evde kalmış olmak pek umrumda değil

Senin hayatın senin tercihin saygım sonsuz o zaman

• Konuyu sslerle destekleyin arkadaslar. Son hallerini falan koyun.

• Beni küçükken köyde yapmışlardı. Feci ağlamıştım. Ama bildiğiniz ağlamalardan değil aşırı ses çıkarıyordum

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.