Şimdi Ara

Sünnet Anılarımızı Yazıyoruz! (Gülmek İsteyen Gelsin) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
31
Favori
31.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ultralisan

8 yaşındaydım eve babamı amcamı kardeşimi sünnet eden amca gelmişti ben elindeki çantayı görünce sıranın bana geldiğini anlamışdım can havliyle yemek masanın altına girmiştim 30 dk çıkmamıştım amcam gel sana olips vercem demişti bende çıkmıştım masadan çıkar çıkmaz sünnetci yakalamıştı beni babamla yatağa attılar beni amcam eline kamerayı aldı çekmeye başladı sonra sünnetci domuz aşısı kadar büyük bir iğne çıkardı benimki içine kaçmışdı korkudan tam 10 dk dışarı çıkmasını beklediler ve adam tam 4 kere iğneyi benim haydara batırdı ama ben nasıl bağırıyorum hayatımda bir daha öyle bağırmadım amcam gülerek kamerayla kayıda devam etti sonra adm benim aleti keserken ölesiye sövdüm adama adama sövdükce işini daha hızlı yapmaya başladı o an anladımki ne kadar çok söversem o kadar çok canım yanacak ve sustum sonrada işini bitirdi

benim sünnetlik anım böyle amcam hala saklar o görüntüleri

Yakalayıp yatağa atmışlar bir yandan sünnetçi tepende dikili bir yanda amcan pipini çekiyor komediye bak :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doktor, bittikten sonra bi bak bakalım beğenmezsen başka şekil yapalım demişti hala gülerim.
  • bende iğne yapılırken hiç hissetmedim ama o sararken ki acı kötüydü. Hemşire adımı falan soruyordu, nerelisin, hangi takımlısın diye sordu. Ben de Galatasaraylıyım dedim doktorda o zaman daha az iğne yaparız demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Yengeç -- 17 Mayıs 2013; 19:41:54 >
  • benimkine 6 iğne yaptılar son ikisi fena acıttı ama ağlamadım,sünnet bittikten sonra adam bana kestiği malum şeyi gösterdi ve şöyle dedi "Pilav üstü" vallahi dedi hiç unutmam bunu
  • iğneyi vurdu.sonra uyuştumu diye kontrol etmek için sanırım kaldırdı ve 2-3 kere parmağıyla vurdu.çok komiğime gitmişti
  • 6 yaşımdaydım her saniyesini çok net hatırlıyorum:

köydeydik o kara günde bigün beni aldılar yatırdılar yatağa doktor gelecek dedi babam
    amcam kollarımdan babam bacaklarımdan tuttu sonra şortu külodu çektiler benim çavuş ortaya çıktı nooluyo komtanım diye bana baktı
    dedim oğlum seni üçe vuracaklar
    yahu odayada karı kız kim varsa dolmuş sünnetçi elemanın benim çükümün derisini yüzüşünü izliyorlar salak gibi bende başladım ağlamaya kızları çıkartın diye teyzenin biri ağzıma milkanın beyaz çikolatalarından tıkıverdi susiyim diye bende onu cuk cuk emerken bizim elemanda işi bitirdi zaten. 2 iğne vurdu küfür bilmediğim için edemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Yekdusecar

quote:

Orijinalden alıntı: crazyfriend712

quote:

Orijinalden alıntı: Yekdusecar

İstanbul'da yaşıyorum

bende... yoksa biz kardeş miyiz? (saçma olduğunu kabul edeyim şimdiden)

Gülmedim.

yazmadan önce tahmin ettiğimi belirtmiştim

• benimkinde sünnet olmadan önce beyaz bişeyler vardı. O yüzden çok kısa kestiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TheDoctor-

benimki tören gibiydi sünnetçi bana şarkı söylettiriyordu söylemezsen keserim diyodu sonra işlem tamamlandı benimkini sardılar ben yatakta yatıyorum çişim geldi benimkinin ucundaki delik kanla kapanmış işerken çok acıdı sonra kapanan kısım fırladı gitti fırlamadan önce kapatan şey yüzünden çiş sağa sola fıskıye gibi gidiyodu babam da işe oğlum işe canın sağolsun annen temizler diyodu sonra benimki hep ayakta akşam ayakta sabah kalktım gene ayakta

Ulan ne güldüm ahaha ulan İyi güldüm ya

• quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Konuyu sslerle destekleyin arkadaslar. Son hallerini falan koyun.

• Genelde hep bisikletimi alır akşama kadar gelmezdim eve ayaküstü dükkan babaannemler fln derken yemeğimi de öyle geçiştirir çeşmelerden de su içerdim :D

Bi gün saat gece 21:30 fln korkuyorum eve gitmeye babam çok kızacak diye tam kapıyı çalıcam düşünüyorum nasıl sessiz çalayım diye tam elimi kapıya attım annem kapıyı açıp yakamdan içeri aldı daha oturma odasına gelmeden ara salonda ağzımı lokumla doldurdular annemle babam :D :D lan ne oluyo diyecem ama ağzım dolu odaya bi girdim heralde şaşkınlığım yüzüme vurmuştu ordaki akrabalar beni görünce gülmeye başladı,içeri girer girmez babam pantolonumumu direk aşşağı çekti bende utanıyorum ayıptır fln diye yukarı çektim babam komple çıkardı :D :D Yani o an 3 gün düşünsem sünnet aklıma gelmezdi beni yastığa uzandırdı babam dayım da omuzlarım dan aşşağı bir bastırıyor sandım koptu kendimi bıraktım topu topu 25 30 saniye sürmedi sünnetçinin eli mübarek öyle hızlıydı ki,Kafamı bi kaldırdım et parçası karşımda duruyor İçimden dedim vay ananızı avradınızı Sizede güvenim kalmadı artık.

Valla tamamen olanı anlattım 1 e 1.

• 6-7 yaşındaydım, hiç unutmam. 4 tane iğne yemiştim tam etrafına sonra bekledim girdik bana b gözlük gibi bir şey verdiydiler içinde film vardı bende onu izlerken bitti. Bende gülerek çıktım acımadı ki acımadı ki ama sonra hatırladım "büyük lokma ye, büyük konuşma." narkozun etkisi geçtiğinde evi bırakın tüm bina benim küfürlerimi ve ağlamalarımı dinlemişti.
  • doktorun üstüne işedim
  • Doktor çok güzel pipisi var demişti
  • Narkoz oldu işte bitti her şey birden o sargıyı çıkarırken aniden çekti bende o acıyla "elinin ayarına sı*ıyım" dedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hikayelere bak

• bebekken kesmişler benimkini. ben acaip ağlıyormuşum. annemler doktora getirmişler doktor benim çukuma bakmış oynaya oynaya doktorun yüzüne işemişim. :D

sünnet anım yok..
  • Bizimkisi nasıl oldu ya araya sıkıştırmışlardı dedemin oğlu sünnet olurken bizim kini araya sıkıştırdılar.İlk başlarda korkutum ama iğnesiz usturayla aldı birde oraya tuvalet kağıdından şapka olduda bitti maşallah
  • kesilmeden önce en son doktor tadına bakdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt__gl -- 21 Mayıs 2013; 0:50:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemâl

bizim eve doktor geldiydi yatağa uzandım felan işte pipiyle temasımı kestiler mavi bir bezle hiçbir şey hissetmeden 10 dkda bitti gitti sünnetle ilgili tek acı veren şey o sargının çıkarılma anıydı onun dışında gayet rahattım valla

O sarginin cikarilmasi sirasindaki aci sagolsun artik herhangi bir yerimi duvara falan carparsam citimi cikartmiyorum

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.