Şimdi Ara

Sünnet Anılarımızı Yazıyoruz! (Gülmek İsteyen Gelsin) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
31
Favori
31.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende hastanede ameliyatda anestezi yoluylan yapiyorlardı ama ben amleiyat ortasında uyandım ve oradaki acıyı hissettim

Sonra ne kızmıştım bizimkilere, hep "pipimi acıttınız, hepiniz cezalısınız , odanıza" diye bağrıyordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 yaşında olmuştum lan ben. benden 8 yaş küçük kardeşim vardı o korkuyor,biraz diye büyüsün diye beklettiler hep ben eşşek kadar olmuştum:)

Bizim köylü bi sünnetçi vardı o yapmıştı bizim sünneti. Sedyeyi yatırdılar, arkada bütün komşular,teyzelerim,kuzenlerim öndede amcamgil, arkadaşlarım felan hepsi bana gülüyodu nomısızlar.

Zaten olayın tamamen farkındayım o yüzden pek korktuğum bir şey olmadı. Sedyeye yattıktan sonra iğne biraz acıttı. Uyuştuktan sonra herif oynadı durdu anasını satayım, bi ara kaldırıp baktım hep makas dolu. Adam bakma bayılırsın dedi, o korkuyla bi geri yattım.

Daha sonra iş bittikten sonra bi kaba koyup, bak senin küçük oğlan bu demişti bana. Pilavın içine atın kime ne denk gelirse demişlerdi artık

İlk çiş bayağı bi sıkıntılıydı kan geldi hep çükden ama sonrasında sıkıntı yoktu. Birde o pansuman kurudktan sonra, tek tek yoluyodum ne güzel. Biraz acıtıyordu ama çok heyecanlıydı lan :GDFHDFSH

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulunsun editliycem
  • bayan doktor tarafından sunnet oldum. Hatta amelıyattan 2-3 gun sonra bandajlarımıda o soktu.

• Bana narkoz etki etmemisti. Adam da eder eder merak etme diyodu. Biraz bekledik falan iste. Sonra basliycagi zaman sorular soruyodu. Iste tam kescegi zaman hangi takimlisin demisti ben de acidan kesmeeee fiye bagirmistim tum ameliyathane yankilanmisti.

Ama benim asil olay dugun gunu oldu. Ben biraz buyukken olmustum sunnet. Buyukten kastim 9 10 yaslarimdaydim. Bana takilan paralardan asirmistim. Adam takiyodu foto cekiliyodu. Obur adam gelirken igneyi cikariyodum kucagima dusuyodu para obur yer degisimi sirasinda kucagimdan alip arkaya pelerinle belimin arasina atiyodum. Pantolonun tek cebi vardi. Obur yer degistirmede de arkadan alip cebe atiyodum.

• Çok büyük birisi olabilirdim ama acı bir şekilde önümü kestiler
  • İğneler aklıma geldi şimdi. O iğneler oraya nasıl giriyor şaşırmıştım ilk gördüğümde.

• sünnetçiye ilk gidişimde masanın üstündeki kesici küçük testere ve bilimum kokutucu ameliyat malzemeleri yerinden yerimde durmamıştım doktor da yeter ulan ben gidiyorum deyip istifa etmişti.
    başka doktora gittiğimizde çaresiz oldukları için beni anesteziyle sünnet ettiler. ameliyattan çıktıktan sonra acı olmadığı halde 3 saat ağlamıştım nedenini bilmiyorum ama ondan önceki 1 saatte ortalığın ağzına mıçtım narkozun etkisiyle önüme glene sövmüşüm hatta kaydı bile varmış
    sadece bu da değil benim çükü kesen doktor ameliyat bittiten sonra bide fotoğrafını çekip internete koymuş. onu nerden buldum bilmiyorum

• Sünnet sonrasını pek hatırlamıyorum ama hatırladığım tek şey sünnetçi Hasan'ın sünnet sırasında penisimle tombala çektiği ve yanındaki kadın çırakların (Evet.Kadın, sünnetçi çırağı.) pörtlek gözlü bakışları.

• Bende hastanede oldum doktor ilk soğuk bir şeyler sürdü sonra iğne yaptı 2-3 kere az acıdı sonra benle muhabbet etmeye başladı bir şey hissetmedim. Neyse olay bitti eve geldim çişim geldi ulan bir baktım yapamıyorum. Ama nasıl kıvranıyorum ağlayarak babamın yanına gittim dedim ben işiyemiyorum olmuyor işte felan dedim. Sonra babam peçeteyi ıslatıp ucuna sürmüştü kan orda donmuş ve uç kısmını tıkamıştı böyle bir anım buda.

Birde akşam kutlama olmustu bahçedeki içki şişelerini toplamıştım 7 ya da 8tl tuttu şimdiki para ile ama o zaman nasil gozumde buyuk bir paraysa butun çikolata çesitlerinden almistim

• hatırladığım ilk çişimi yapmam için 30dk tuvalette durmuştum bir de o bandajların sökülmesindeki acı Hastahanedeki güvenlik bir şey oldu diye çığlığımdan sonra koşa koşa gelmişti. Sonra 1 hafta etek giymiştim. AH ahhh...

• 6 yaşında kardeşimle beraber olmuştum.Bizi sünnetçiye götürdüler,ben ağlıyorum tabi,nedeni ise kökten kesilecek zannetmemdi.Ağlaya ağlaya kestirdik aleti,sünnetten sonra oraya bir pet bardak koydular,mikrop kapmasın diye.Her neyse pet bardağı kaldırdım,orda duruyordu benim alet,çok mutlu olmuştum
  • Bunlar ne ya

• 9 aylıkken olmuşum hatırlamıyorum ne acıyı nede o anı raadım valla
  • En komiği benimkidir sanırım PSP Fat çıktı işte aldık anında daha sünnet olmamıştım tabiiGittik sünnetçiye PSP'yi de yanımda getirdim keserlerken onunla oynayım diye. Neyse başlıyolar yavaş yavaş operasyonlara bir baktım kuzenin elinde Neyse dedim olmaya başlayınca aldım elime baktım şarj%3 Valla çok kötü olmuştum. Buradan o kuzenime de selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: adamın feryadı

benimkinde sünnet olmadan önce beyaz bişeyler vardı. O yüzden çok kısa kestiler.

Bendede vardı o beyaz şeylerden, onlar nedir Biliyormusunuz hocam

• editlerim
  • 1 iğne vurdular saglam acımıştı :D sonra salonun ortasında 15 kısı etrafda benım sunnet oluşumu izledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TheDoctor-

benimki tören gibiydi sünnetçi bana şarkı söylettiriyordu söylemezsen keserim diyodu sonra işlem tamamlandı benimkini sardılar ben yatakta yatıyorum çişim geldi benimkinin ucundaki delik kanla kapanmış işerken çok acıdı sonra kapanan kısım fırladı gitti fırlamadan önce kapatan şey yüzünden çiş sağa sola fıskıye gibi gidiyodu babam da işe oğlum işe canın sağolsun annen temizler diyodu sonra benimki hep ayakta akşam ayakta sabah kalktım gene ayakta

Fışkiye koptum

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.