Şimdi Ara

Sünnet Anılarımızı Yazıyoruz! (Gülmek İsteyen Gelsin) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
266
Cevap
31
Favori
31.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok iyi hatırlarım dayım o zamanlar klinikte çalışırdı kendisi ayarlamıştı kliniği, kliniğe gittiğimde hemşireler ve doktor beni karşıladı oo nerelerdesiniz gözümüz yollarda kaldı dedi doktor, biraz sohbetten sonra çişin var mı dedi doktor yoktu ama ne olur olmaz tuvalete gittim ve işimi hallettim, sıra gelmişti sünnete yanımda bir doktor bir bayan hemşire vardı utana sıkıla açtık sünnet elbisesini,iğneden çok korkardım ancak korkudan mı nedir benim o bölge kendiliğinden uyuşmuş gibiydi vurdular iğneyi doktorla muhabbet ede ede sünneti olduk geldik evimize

• herif görmeyeyim diye bişey sermişti kalksam bile zar zor görüyordum herif döşedi 1. iğneyi ben bağırdım tabi sonra çıkardı aha tam kurtuldum derken 2.ciyi bastı 5 dk sonra tuttu cihazı dedi şuan tutuyorum hissediyor musun diye hayır dedim futbol muhabbeti ede ede kestirdik
  • Benimkinde bayan hemsire vardi ve doktor alete kas goz cizmisti tam kesicek hemsire ayagimi gidikliyor bagiriyorum falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En ilginçlerinde biri benimki galiba, sabahın köründe dayım geldi oğlum kalk fenerbahçe maçına gidiyoruz dedi.(tabi o zamanlar 4,5 5 yaşlarındayım.) Bir mutluluk bir heves formalar falan her şey hazır, nasıl mutluyum ilk kez maça gidicem havalarda uçuyorum. La arabaya bindik gidiyoruz, bi baktım hastahaneye gelmişiz, noluyo dayı diyorum, dayım diyor doktor amcayıda alıcaz yanımıza diyor. Sonrasını hatırlamıyorum bayıltmışlar halletmişler. Kalktığımda da pipimin ucunu yerinde göremeyince polis çağırın diye hastahanede anırmıştım, baya uzun bir süre inanamamıştım. Kısaca maç ayağına gitti pipi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 21 Mayıs 2013; 1:35:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrem'

meraktan okudum hepsini

Ya meraktan ya meraktan gelir zaten (konu merak konusu ya o açıdan).
  • tüm akrabalar bizim eve gelmiş tabi benimde bir şeyden haberim yok sonra beni kollarımdan tutup masaya yatırdılar beni sünnet edecek adamında gözleri bozukmuş iğneyi yanlış sokmuş bizimkine oyüzden hiç uyuşma felan olmadı bildiğin aldı adam millet yemek masası üzerinde tutarken ben annem babam dahil hepsine sövüyorum tabi
    sonra bu herif gidiyo tam 1.5 gün tuvalete gitmiyorum acıyacak diye sonra çıkardım bizimkini duvalara işemeye başladım o evede yeni taşınmıştık halbuki
  • Annemler sünnet olacağımı söylemişti

bende kabul etmemiştim

neyse bir gün hastalandım, doktora gittik. Meğerse sünnet ettirmek için doktora götürmüşler. Benim haberim yok tabi. Doktor yat dedi yattım bekliyorum iğne yapsın gideyim diye önüme mavi bişey koydu görmiyim diye, sonra iğneyi yaptı. Ben bitti sanıp kalkmaya çalıştım işte o zaman anladım sünnet olduğumu. İğne hiç etki etmemişti. Keserken hissettim, çok acımıştı
  • Valla bana genel anestezi ile yapmışlardı. Torpilliydim

Hani derler ya, anesteziden önce 10'dan geriye say diye. Olmuyor işte o. Çok denedim ama gidiyorsun 7'de. Çok inat etmiştim küçük olduğum için, bana sayamazsın diyorlardı. Olmuyor işte

Olaydan sonra 1 ay kadar çok acı çektim, işerken falan. Hatta sağa sola gidiyordu. Bir de yürümeye çalışırken hem acıdan hem de pansumandan dolayı penguen gibi yürüyordum

• Bende demişlerdi o gün sünnet yapmaya bizim masanın altıvardı kapılı küçüktüm ozaman tam sığıyodum
    girdim oraya annem babam heryerde beni arıyor sonra bir şekilde beni kandırdılar ne dedi tam hatırlamıyorum
    gittik amcam dı doktor hemen yaptı sonra benim kopan parçayı paketledi küçük bi kaba elime verdi bu da böyle bi anımdır şimdi aklıma gelince gülüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sünnet olmuşun kesmişler benimkini dikmeye bile başlamışlar ben oradan ne zaman kesiceksiniz diye ağlamaya başlamıştım
    birde o evdeki acı neydi la çok kötüydü uyuyamasaydım sabaha kadar giderdi öyle acı
  • Arkadaslar konuyu SS'lerle destekleyin. Önce -sonra gibi..
    Biz de farkları görelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemâl

bizim eve doktor geldiydi yatağa uzandım felan işte pipiyle temasımı kestiler mavi bir bezle hiçbir şey hissetmeden 10 dkda bitti gitti sünnetle ilgili tek acı veren şey o sargının çıkarılma anıydı onun dışında gayet rahattım valla

Off.. O sargıyı hatırlatma! Şimdi forumda okurken dank etti, babam sünnetimde bile yanımda değildi ........... Sargıları aldırmaya da komşuyla gitmiştim hatta peh..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 11 Haziran 2013; 16:30:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

''Bizim hastahanemiz.'' diyebileceğim kadar yakın bir aile dostumuzun hastahanesinde sünnet olmuştum.Tabi hastahane sahibinden,doktorlara kadar herkes tanıdık.
    Sanki sünnet olmaya değil de askere uğurlamaya geliyorlar,sünnet olduğum yerde ''Amcam'' diyebileceğim neredeyse 15 adam,kiminin elinde kamere,kiminin elinde fotoğraf makinesi,ortalık duman altı,sünnet masasına yattım.

Sünnetimi yapan cerrah da zaten müşterimiz,dükkana gelip gidiyor,Ben masaya yattıktan sonra ''Şimdi sünnet etmeyeceğiz zaten,sünnete hazırlık yapacağız.'' diyor.''Korhan Amca'' dedim,''Bu kadar insan herhalde hazırlık için toplanmadı burada,keseceğinizi biliyorum.'' dedim.Suratım bir karış olmuş zaten,yıllardır gözüm gibi baktığım bir parçam ayrılacak Benden.

İğneyi vurdu,sünnete başladılar,Amcam da başucumda kollarımı tutuyor,güya tepki vermeyeyim diye,kana karşı da hassas,10 dakika geçti geçmedi baktım Amcamın gözleri dönmeye başladı.''Ağabey tut da şunu Ben bir hava alayım.'' demesine kalmadı ''Küt'' diye bayıldı başucumda.

Ben,bayılan Amcama gülüyorum,Korhan Amca ''Gülme,yanlış keseceğiz.'' diyor,ama o da bir yandan gülüyor.

Sünnet bitti,kalktım normal şekilde,gittim Korhan Amcanın elinin öptüm.Normalde sünnetçiye para verilir,adam çıkardı altınını taktı.Hala hatırladıkça gülerim.

Amcam ayılmış,ameliyathaneden çıkarken geldi yanıma,baktım beti benzi iyice atmış.Millet Bana odaklanmış,Ben Amcama.

Eve geçtik.''Sünnetten sonraki ilk işeme zor olur.'' demişti Korhan Amca,Ben de o yüzden tutabildiğim kadar tutuyorum.Ama artık herhalde hat safhasına gelmiş,yataktan kalkıp,tuvalete gitmeye kalmadan Ben salmaya başladım.

Rahmetli Babaannem başucumda,Benim alet aşırı açılmış hortum gibi sağa sola savruluyor,Ben de dikişlere bir şey olacak diye tutamıyorum,korkuyorum,sünnet yatağının tepesine kadar işiyorum.Babaannem eliyle şemsiye yapmaya çalışıyor,ama yukarı doğru giden çiş,şemsiyeye çarpıyor,yağmur olarak aşağı düşüyor.En sonunda Rahmetli de bıraktı,bastı kahkahayı.

Herhalde o zamanlar canım çok tatlıydı,1 hafta boyunca penisimin önünde,donumun içinde plastik bardak ile dolaşmıştım,dona falan gelip acımasın diye.

Odada televizyon seyrederken bikinili kadınlar falan geçiyordu,o zamanlar anlam veremiyordum ama sertleşiyordum,o yüzden de dikişler geriliyordu,acıyordu.

Yine Rahmetli Babaannem'e anlattım durumu.Kadın odada o tür kanalları açtırmıyordu,çizgi film seyrediyordum,atari oynuyordum.

Ne günlerdi.Keşke tekrar o günlere dönüş mümkün olsa...

Okurken keyif aldım farketmeden çok akıcı anlatmışsın

• Konuyu uplamış olacağım ama baya komik hikayeler var. Ben de benimkini anlatayım, genelde anlattığım herkes komik bulur.

98 senesi daha yeni ilkokula başlayacağım. Annemler sünnet olacaksın artık yaşın geldi falan diye sürekli sünnet muhabbetini açıyorlardı. Ben de ısrarla sünnet olmayacağımı söylüyordum. Niye öyle söylediğimi hiç bilmiyorum ama o zamanlar sünnete bildiğin karşıydım. O zamanlar annemin avukatlık bürosunda bir sürü stajyer, avukat falan vardı. O abilerden birini çok severdim o da beni çok severdi. Beni sünnet olmaya o ikna etti diyebilirim. Bayağı konuştuktan sonra hastaneye gitmeye ikna oldum ama hala bir yandan da orda karar vereceğim gibisinden şeyler söylüyordum.

Neyse hastaneye gittik, ameliyat edecek doktor annemin müvekillerinden birinin kocası mı öyle bir şeydi. Nerden baksan 15-20 kişi var ve hepsi de sünnetim için gelmiş. Bu beni ikna eden stajyer abi de orada. Neyse üstümü falan çıkardım, bu hastanenin verdiği kıyafeti giymiş şekilde yatakta oturuyorum. Arkadaşlarımdan biri geldi, kendisi benden 1-2 yaş büyük işte. O sünnet olmuş, bana sünnetle ilgili hikayeler anlatıyor. Yok 2-3 hafta adam gibi yürüyemeyeceksin, işerken acıyacak, vb. Ben bunları duyduktan sonra içime bir kurt düştü. Annemlere tekrardan ben sünnet olmayacağım, vazgeçtim demeye başladım. Ben böyle yapınca oradaki erkek tanıdıklar erkek adamsın korkacak bir şey yok gibisinden laflarla beni gaza getirmeye çalıştılar.

Sonra doktor geldi birazdan ameliyata alacağız falan dedi. Hemşireler geldi baktılar her şey hazır mı diye. Ben baktım iş ciddiye bindi, hiç kimse beklemezken bir anda yataktan fırlayıp kaçmaya başladım. Hastanenin içinde koştum, üst katlara falan çıktım. Tabi bunları yaparken o hastanenin verdiği kıyafetin arka kısmının açık olduğunu bilmiyordum. Anlayacağınız ben böyle koşarken benim toto meydanda.

Aradan biraz süre geçti ne kadar hatırlamıyorum, bu beni ikna eden abi hastanenin üst katlarında buldu beni işte. Tekrardan konuştuk ve yine ikna etmeyi başardı beni. Öyle güzel konuşur kendisi. Sonra bu abiyle odaya geri döndük. Odaya girince çok ciddi bir şekilde "sünnet olmaya karar verdim" demişim ama bu kısmı hatırlamıyorum. Sonra hemşireler geldi beni ameliyata götürdüler. Ben giderken bizimkiler alkışlamaya başladılar, erkek oluyorsun artık gibisinden laflarla beni iyice gaza getirdiler. Bu duruma hemşireler de güldü.

Ameliyat sırasında ameliyathanede bayanlar da olduğundan (hemşire mi doktor mu bilmiyorum) biraz utanmıştım. Ameliyat başlamadan önce onlar da mı izleyecek diye sormuştum o derece. Ameliyat süresince doktorla sürekli havadan sudan muhabbet etmiştik. Ameliyat bayağı çabuk bitti ve neredeyse hiç acı hissetmedim. Zaten ameliyat olduktan sonra da 1 gün evde dinlenmiştim, ertesi gün evde can sıkıntısından patladığım için dışarı top oynamaya çıkmıştım. Anlayacağınız ameliyat sonrası acı bende minimumdu diyebilirim. Annem top oynadığımı öğrenince bayağı kızmıştı, ne olur ne olmaz diye doktora kontrole gitmiştik ama bir sorun çıkmamıştı.

Sünnet hikayeleri güzel oluyor ya. Herkesin sünnet hikayesi ayrı komik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal Atatürk -- 29 Ekim 2013; 7:46:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Darwin's Finches

Konuyu uplamış olacağım ama baya komik hikayeler var. Ben de benimkini anlatayım, genelde anlattığım herkes komik bulur.

98 senesi daha yeni ilkokula başlayacağım. Annemler sünnet olacaksın artık yaşın geldi falan diye sürekli sünnet muhabbetini açıyorlardı. Ben de ısrarla sünnet olmayacağımı söylüyordum. Niye öyle söylediğimi hiç bilmiyorum ama o zamanlar sünnete bildiğin karşıydım. O zamanlar annemin avukatlık bürosunda bir sürü stajyer, avukat falan vardı. O abilerden birini çok severdim o da beni çok severdi. Beni sünnet olmaya o ikna etti diyebilirim. Bayağı konuştuktan sonra hastaneye gitmeye ikna oldum ama hala bir yandan da orda karar vereceğim gibisinden şeyler söylüyordum.

Neyse hastaneye gittik, ameliyat edecek doktor annemin müvekillerinden birinin kocası mı öyle bir şeydi. Nerden baksan 15-20 kişi var ve hepsi de sünnetim için gelmiş. Bu beni ikna eden stajyer abi de orada. Neyse üstümü falan çıkardım, bu hastanenin verdiği kıyafeti giymiş şekilde yatakta oturuyorum. Arkadaşlarımdan biri geldi, kendisi benden 1-2 yaş büyük işte. O sünnet olmuş, bana sünnetle ilgili hikayeler anlatıyor. Yok 2-3 hafta adam gibi yürüyemeyeceksin, işerken acıyacak, vb. Ben bunları duyduktan sonra içime bir kurt düştü. Annemlere tekrardan ben sünnet olmayacağım, vazgeçtim demeye başladım. Ben böyle yapınca oradaki erkek tanıdıklar erkek adamsın korkacak bir şey yok gibisinden laflarla beni gaza getirmeye çalıştılar.

Sonra doktor geldi birazdan ameliyata alacağız falan dedi. Hemşireler geldi baktılar her şey hazır mı diye. Ben baktım iş ciddiye bindi, hiç kimse beklemezken bir anda yataktan fırlayıp kaçmaya başladım. Hastanenin içinde koştum, üst katlara falan çıktım. Tabi bunları yaparken o hastanenin verdiği kıyafetin arka kısmının açık olduğunu bilmiyordum. Anlayacağınız ben böyle koşarken benim toto meydanda.

Aradan biraz süre geçti ne kadar hatırlamıyorum, bu beni ikna eden abi hastanenin üst katlarında buldu beni işte. Tekrardan konuştuk ve yine ikna etmeyi başardı beni. Öyle güzel konuşur kendisi. Sonra bu abiyle odaya geri döndük. Odaya girince çok ciddi bir şekilde "sünnet olmaya karar verdim" demişim ama bu kısmı hatırlamıyorum. Sonra hemşireler geldi beni ameliyata götürdüler. Ben giderken bizimkiler alkışlamaya başladılar, erkek oluyorsun artık gibisinden laflarla beni iyice gaza getirdiler. Bu duruma hemşireler de güldü.

Ameliyat sırasında ameliyathanede bayanlar da olduğundan (hemşire mi doktor mu bilmiyorum) biraz utanmıştım. Ameliyat başlamadan önce onlar da mı izleyecek diye sormuştum o derece. Ameliyat süresince doktorla sürekli havadan sudan muhabbet etmiştik. Ameliyat bayağı çabuk bitti ve neredeyse hiç acı hissetmedim. Zaten ameliyat olduktan sonra da 1 gün evde dinlenmiştim, ertesi gün evde can sıkıntısından patladığım için dışarı top oynamaya çıkmıştım. Anlayacağınız ameliyat sonrası acı bende minimumdu diyebilirim. Annem top oynadığımı öğrenince bayağı kızmıştı, ne olur ne olmaz diye doktora kontrole gitmiştik ama bir sorun çıkmamıştı.

Sünnet hikayeleri güzel oluyor ya. Herkesin sünnet hikayesi ayrı komik.

Kosma sahnesinde guldurdu :D

Benide doktor sunnet ederken canavar gibi dikilmisti acaba bi bendemi olmustu o? :D

• Ben sünnetimi köyde olmuştum. iste biri geldi babaannem le annem beni tutuyor ama çok kötü ağlamıştım. canımı çok kötü yakmıştı 1 hafta kadar mı ne ağladım yataktan çıkamadım buda böyle bir anımdır

• benimki iğne vurulurken acımıştı neyse bitişe doğru doktorla muhabbet ediyorum doktora niçin bu işi yapıyorsun dedim bana pipileri seviyorum dedi
  • Kesilince bağırmıştım ''Laaannnn hepsini mi kestinizz hepsini miii'' Neyse ki düzgün kesmişlerdi.Kesilirken ağrımamıştı ama gece acayip ağrıdı.
  • 2.5 Yaşındayken olmuşum, tek hatırladığım Fenerbahçe futbolcularının imzaladığı bir hediye futbol topu gelmişti ama şu an nerede bilmiyorum Ayrıca anneannem o zamanlar altın takmış bana baya değerli bir şeymiş ben onu sinirden yere fırlatmışım babam bana tokat atmış

• Şimdiki nesiller iyi lazer ile hallediyorlar geçmişte cayır cayır makasla kesilenlerin durumu kötü :))
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.