Şimdi Ara

Sünnet Anılarımızı Yazıyoruz! (Gülmek İsteyen Gelsin) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
31
Favori
31.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet yas tuttu benim sünnetimde. 5 yaşındaydım sünnet oldum eve gedlim mutluydum. Sonra beni işettirdiler ve ondan sonra başladı benim maraton. 11 gün kendi isteğimle işemedim geceleri altıma kaçırdım uyurken 2-3 kere o kadar. Kana benzeyen kırmızı bir şey çıkmıştı işerken. Korktum. Bu korku 11 gün sürdü. Evde halıda Acıyor Yanıyor diye bağıra bağıra koşardım. Doktor bana işersen sana 1 kase şeker veririm demişti şekerleri alıp işememiştim. En son çüküme sonda taktılar (tüp böyle çüküme bağlı ineli falan damla damla akıyodu). Sonra bunu çıkardılar arabayla geziyoruz ben gene tutuyorum. Arka koltukta bir işemişim annem falan sidik olmuş önde. Bazı eksikler olabilir çok zaman geçti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yasinda olmusum, hatirlamiyorum. Ancak, o sirada aciyla babamin kolunu oyle bir isirmisim ki 19 yil sonra bile o iz hala durmakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinotauR
    Doktor bana işersen sana 1 kase şeker veririm demişti şekerleri alıp işememiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

quote:

Orijinalden alıntı: MinotauR
    Doktor bana işersen sana 1 kase şeker veririm demişti şekerleri alıp işememiştim.

• 7 yasimdayken sunnet olmustum hastaneye gelip beni odaya aldiklarindan sonra 5-6 kisi odada kollarimi ve bacaklarimi tutuyor penisime bakmamam icinde gogusume bir kutu koymuslardi yanimdaki adam benle sohbeti kurmusken doktar o sirada benim mali bi kestiki ben bi bagirdim hastane ayaga kalkti sonra annem iceri pat diye girip bayildi bende olayin sokunda penisimin ucunu makasta doktorun tutdugunu goruyorum.Sonra herkes gecmis olsun derken adam penisime dikis atmaya basladi nasi bi aci anlatamam ama sanirim benim sunnet biraz sakatti cunku olduktan sonra 1 ay boyunca evde ciplak gezdigimi hatirliyorum suan cok sukur hersey tami tamina yerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rseen -- 21 Ekim 2012; 10:18:30 >
  • sunnet icin boya. Badana yapiliyordu. Mutfagi boyarken babam bu is boyle olmayacak. Ben boyaciyi getiriyim dedi ve elinde cantasiyla sunnetciyi getirdi. Zaman kazanmak icin abdest bile alnistim. Bi asagi bi yukari olmak uzere 2 igne vurdular ve elime acirsa sikmam icin lastik top vermislerdi. Tam sunnet sirasinda. "Micarim bole ise" deyip lastik topu firlattim. Oda duvardan sekip benim erbasi vurdu. 2 gun sonra ucu tikanmisti. Iserken akordiyon gibi sisiyordu. En sonunda tazyik le acmıştım. Sünnetcimi haala görürüm.

Edit: telden girdigim icin imla

• 6 aylıkken olmusum

• sene 87 yaz ayındayız yaş olmuş 4 sünnet zamanı geldi çattı yusuf yusuf tabi neyse götürdüler bir kliniğe doktor bana ben doktora bakıyorum benden soğuk terler akmaya başladı dedim ben olmam hıngır hıngır ağlama ulan resmen adam doğruyorlar suç işliyorlar gözlerde yaş tükendi doktor vaz geçmedi cani herif amcam kirveliği mi yaparken söz dedi sana puding alacağım yanında da hesap makinalı saat casio ulan o yaşta bunlara kanarak kestirdik ya işin kötü yanı o ilk dokunuşta beyin hücrelerinde patlamalar meydana gelmişti gözlerimi açtığımda yatağımın yanında saatim ve puding im duruyordu nasıl kandım bilmiyorum

• Sünnet olurken fotoğraflarım bile var Sünnetçinin eline işemişim
    Yıllar sonra 21 yaşındayken beni sünnet eden adamı gördüm doktor felanda değil, adama pis sövdüm.
  • Hastanede oldum. bayan doktorlar vardı soyunmam diye inat ediyordum sonradan basmışlar narkozu, kendileri soymuş
  • Keşke olmasaydım ülke şartları napalım.Johhny Reyizin yaşadığı duyguları hiçbir zaman yaşamıyacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audaz -- 21 Ekim 2012; 10:38:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok acımıştı onu hatırlarım birtek.

• quote:

Orijinalden alıntı: İrem'

meraktan okudum hepsini

Fazla merak gerisi malum
  • 11 yasindaydim sunnet olurken herkes bamya diyip gulmustu bende sinirlenip eve gelince kaldirip olcmustum 3 cm ydi kucuk muymus ki

• önce normal sünnet aletleriyle kesmeyi denedi. Baktı olmuyor aldı eline döner bıçağnı 10dk da kesti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbilerdenBayramAbi

quote:

Orijinalden alıntı: Kemâl

bizim eve doktor geldiydi yatağa uzandım felan işte pipiyle temasımı kestiler mavi bir bezle hiçbir şey hissetmeden 10 dkda bitti gitti sünnetle ilgili tek acı veren şey o sargının çıkarılma anıydı onun dışında gayet rahattım valla

Sen zenginsin ondan acımamıştır

• ıyy bize lise 3 te derste sünnet yapmayı göstermişerdi. Beki zorunlu kalırsınız yaparsınız bilin demişlerdi. Umarım hiç mecbur kalmam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImSkrillex

quote:

Orijinalden alıntı: AbilerdenBayramAbi

quote:

Orijinalden alıntı: ImSkrillex

beni masaya yatırdılar ölçü alıcaz diye sonrası malum

Ölçü alacağız nedir yahu

mübarek çocuktuk

Bana kalbine bakcam demişlerdi

• 3.5 yaşındayken olmuştum.Hayal meyal hatırlıyom.Kesilirken uyumuştum,ama uyumadan önce çok aglamıstım hissetmiştim heralde ne yapcaklarını.Olduktan sonra evde cıbıl,dışarı oynamaya gittigimde etek giyiyodum acımasın diye rezillik resmen
  • iğne batırcaz etrafına falan demişti sonra bi baktım tutmuş elinde sallıyor...Sonra kalktım falan bitti işlem neyse yürürken bayıldım tansiyonum düşmüş
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.