Şimdi Ara

SUNNY 14100 - 14200 - 14300 HD ( STi 7111 işlemcili ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
37.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • serkan hocam 14200 le next 18500 kıyaslarsak hangisi daha iyi , 14200 le 14300 arasındaki temel farklar ne acaba birde 14300 ü sunny çinden getirtiyormuş üretim burda değilmiş diye okudum birka yerde
  • 14200 bende var aldım hd kanallarda iyi ama sd de iyi değil kullandığım tv 102 ekran full hd sony 2010 üretimi bir tv

iade sürem var halen serkan bey incelesin daha iyi olur ben uydu konusunda onun kadar elbet bilgili değilim ama gördüğüm kadarıyla sd kanallarda çok iyi değil

zaten ethernet girişi yok kart girişi yok yani hd li kanalda bunla beraber yok :) dream a doğru gidicez herhalde bu gidişler yumatu hd bulamadım hiç serkan beyin önerdikleri arasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 13 Ağustos 2011; 12:21:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jazzblues

serkan hocam 14200 le next 18500 kıyaslarsak hangisi daha iyi , 14200 le 14300 arasındaki temel farklar ne acaba birde 14300 ü sunny çinden getirtiyormuş üretim burda değilmiş diye okudum birka yerde

İşlemci farkı ile 14100, 14200, 14300 serisi daha iyi görüntü vereceğini umuyorum.
    (Hepside STi 7111 işlemcili ) Umuyorum diyorum zira henüz test edemedim.

Next 18500 HD ise, ALI 3602a serisi çipsetli olup, işlemcisi vasat video üretmektedir.

Türkiye'de satılan tüm uydu cihazları Çin'de üretilir. Maliyet avantajı nedeniyle...

Türkiye'de üretiyoruz denilen cihazlarda Çin'de üretilir. Türkiye'de kasalama yapılır o kadar.

www.sunny.com.tr 'de cihazların arasındaki farkı görebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

14200 bende var aldım hd kanallarda iyi ama sd de iyi değil kullandığım tv 102 ekran full
    hd sony 2010 üretimi bir tv

iade sürem var halen serkan bey incelesin daha iyi olur ben uydu konusunda onun kadar
    elbet bilgili değilim ama gördüğüm kadarıyla sd kanallarda çok iyi değil

zaten ethernet girişi yok kart girişi yok yani hd li kanalda bunla beraber yok :) dream a
    doğru gidicez herhalde bu gidişler yumatu hd bulamadım hiç serkan beyin önerdikleri
    arasında

Sd görüntü kalitesi konusunda geri bildirim için teşekkürler.

Cihazın bana ulaşması ve incelemem zaman alır. Dolayısı ile iade süresini geçirmeyiniz
    isterseniz !?

Daha önce kullandığınız SD yada HD cihaz neydi?

Yani kıyaslamayı hangi cihaza göre yaptığınızı bilirsem, bir kanaat oluşturabiliriz.

Saygılar, sevgiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

14200 bende var aldım hd kanallarda iyi ama sd de iyi değil kullandığım tv 102 ekran full
    hd sony 2010 üretimi bir tv

iade sürem var halen serkan bey incelesin daha iyi olur ben uydu konusunda onun kadar
    elbet bilgili değilim ama gördüğüm kadarıyla sd kanallarda çok iyi değil

zaten ethernet girişi yok kart girişi yok yani hd li kanalda bunla beraber yok :) dream a
    doğru gidicez herhalde bu gidişler yumatu hd bulamadım hiç serkan beyin önerdikleri
    arasında

Sd görüntü kalitesi konusunda geri bildirim için teşekkürler.

Cihazın bana ulaşması ve incelemem zaman alır. Dolayısı ile iade süresini geçirmeyiniz
    isterseniz !?

Daha önce kullandığınız SD yada HD cihaz neydi?

Yani kıyaslamayı hangi cihaza göre yaptığınızı bilirsem, bir kanaat oluşturabiliriz.

Saygılar, sevgiler.

serkan bey çalıştığım yerde uydu alıcısı satılıyor tabi bilinen market firmaları next gold sunny botech hiremco

next 2000 alıcam bugun geldi yeni satışa giricekmiş ürün eskimi yenimi bilmem ama bizim dükkanlarda yeniymiş.

Mavi bir kutusu var en kral uydu alıcısı vs diyor üzerinde hdmi ve ethernet girişi var HD değil

2000 CIS sanırım tombul bir kasası var resim çekerim

şu olabilir çok benziyor

http://www.hepsiburada.com/Liste/next-ye-2000-cx-hdmiusbpvr-dijital-uydu-alicisi/ProductDetails.aspx?productId=evnext2000hdmi&categoryId=155057#Gorseller

gold master 74400 hdmi çıkışlıda tavsiye etmişlerdi çalışan kişiler tabi sizin kadar bilgili değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 14 Ağustos 2011; 3:04:04 >

• Yeni seri Next 2000 super plus serilerinde, connexttant çipset bulunmata olup, görüntü
    kalitesi biraz vasat kalmakta malesef...

Yine Goldmaster'in 74400 modeli de fortis tabalı olup, connexttant çipset bulunmaktadır.
    Görüntü kalitesi üstteki next ile aynıdır.

HDMI çıkışı, USB girişi gibi özellikleri olan, çeşitli markalardaki SD cihazların tamamında,
    görüntü kalitesi vasattır. Kullanılan işlemcilerin çok fonksiyonlu olması nedeniyle...

Bu itibarla; kaliteli video üreten çipsetlere yönelmek gerekiyor. SD segmentinde, çok
    fonksiyonlu olmayan (diğer bir deyişle HDMI, USB bulunmayan) uydu cihazları edinilebilir.

HD serisinde ise, özgün yazılımlı olarak STi işlemcili olanlar edinilebilir. Linux'lu yazılımlı HD
    cihaz olarak ise, Broadcom işlemcili olanlar edinilmelidir.

Saygılar, sevgiler.

• Birinci mesaj güncellendi !...

Şaka gibi... SUNNY'den gelen mail'i birinci mesajda okuyunuz lütfen.

Sakladıkları şey, sanki devlet sırrı.

Saygılar, sevgiler.
  • Sonrada ürünlerimiz satılmıyor diye hayıflanmasınlar. Yazık.
  • merhaba iyi çalışmalar ben AT 14100 AT14200 ve AT14300 modellerinin işlemcileri hakkında bilgi almak istiyorum işlemcileri ve flash bellekleri nedir acaba teşekkürler

Sibel Vatansever Sibel Vatanseversibelvatansever@ats-servis.com

E-posta gönder
    E-postayı bul Kişilere ekleKime:
    Kimden: Sibel Vatansever (sibelvatansever@ats-servis.com)
    Gönderme tarihi: 08 Ağustos 2011 Pazartesi 10:22:26
    Kime: )

Güvenliğiniz için bu iletideki ekler, resimler ve bağlantılar engellendi.
    İçeriği göster | Bu adresten gelen içeriği her zaman göster: sibelvatansever@ats-servis.com
    Sayın

Ürünlerimiz stı7111 işlemci ve flash bellek 32 mgb. Kullanmaktadır.

banada böyle bir cevap maili gelmişti

• @jazzblues,

Usta gelen mail'i resim formatında buraya ekleyebilirmisiniz ?
  • nasıl oluyor bilmiyorum
  • He he...

Tarif edeyim.

PC klavye'de Num Lock tuşuna bir kez bas ve numaralar bölümünün pasif olduğunu gör.
    Yani klavyede sağdaki numaratör bölümü çalışmamalı...

Gelen mail'i açalım. Mail'i ekranda ortaladıktan sonra, Shift tuşu basılı iken, print screen
    tuşuna basalım.

PC'de donatılardan Paint'i çalıştıralım. Düzen'e girip yapıştırı seçelim. Mail sayfası, paint
    arayüzünde yerini alacaktır. Devamında mail'in okunması gereken yerlerini içine alacak
    şekilde sağ- sol kaydırmaları yapalım.

Dosya sekme yazısının bieaz altında, küçük kutucuk şeklinde "seç" simgesi var. Seç
    simgesine tıkladıktan sonra, resim alanını belirleyelim. Bu işlemden sonra, düzen
    sekmesinden kopyalayı seçelim. Devamında dosya sekmesine geçip, yeni'yi seçelim. Gelen
    uyarıya kaydetme diyelim. Boş bir paint sayfası açılacak. Düzen sekmesinden, yapıştır'ı
    seçelim ve çerçevesini belirlemiş olduğumuz resim paint sayfasının içinde yer alacaktır.
    Dosta sekmesi ve farklı kaydet diyelim. Dosya windows'un resimler klasöründe kayıtlı hale
    gelmiştir.

Buraya girelim;http://www.hizliresim.com

Gözat'tan resimler klasörüne kaydettiğimiz dosyayı bulalım ve çift tıklayalım. Yüke seçeneği
    ile screenshot aldığımız resmi web alanına taşıyalım.

Forumda mesaj hücresi olarak kullandığımız yerde "image" yazılı kutucuğa tıkladığımızda;
    [simage][/simage] bu şekilde bir formülün eklendiğini göreceğiz.

Hızlı resimde en alttaki link'i image formülünün tam ortasına kopyalayalım. Bu işlemleri
    hatasız yaptıysanız, screenshot aldığınız resim forum sayfasındaki yerini alacaktır.

Hadi benim tarif eçin harcadığım emeğimi boşa çıkarmayın ve bu işi başarmaya bakınız.

Kolay gelsin.

• babacım naptın sen ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jazzblues

babacım naptın sen ya :)

He he...

Bu işler kolayına mı oluyor sandın !?

Hadi çalış, çalış...
  • yapamadım denedim ama üsttekiyle idare et hocam
  • yaw bu arada bu 14300 ne zaman çıkacak acep
  • Peki şöyle yapalım bu durumda...

Tarifime uygun mail sayfasını "screenshot" alınız.

Aldığınız dosyayı dosya upload sitelerinden birine yükeyiniz. Forumda ben yayınlayayım.
  • mailde artı bir şey yok ki yazdıgımdan Başka Onuda kopyaladım zaen
  • He he...

Onu biliyorumda... Maksat SUNNY firmasının istikrarsız yönetiminin devirdiği çamları
    buradan belgelemekti !!!
  • belkide kişisel bir durum maili atan kişi sıkılmıştır ne bu hep aynı soru hep aynı soru deyip zırvalamıştır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.