Şimdi Ara

SUNNY 14100 - 14200 - 14300 HD ( STi 7111 işlemcili )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
172
Cevap
1
Favori
37.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SUNNY 14100 - 14200 - 14300 HD ( STi 7111 işlemcili )

Hadi bakalım arkadaşlar, gözünüz aydın olsun. STi işlemcili cihazları Yurtdışından getirtme
    zahmetinden kurtuldunuz...

Sunny'nin 14100 - 14200 - 14300 seri cihazlarında, STi 7111 seri çipset bulunduğunu bir arkadaş yardımıyla öğrendim.

quote:

Orijinalden alıntı: kırmaz

Kapağını açıp baktım. 14100 içindeki malzemeler;

Flash Bellek : Feon : en29gl128L-70zip 19ayd4a (16 MB.)

RAM : 2 adet Hynix kor Hysps1g1631c fp-030w ( 256 MB.)

İşlemci : STi 7111 - buc col-vQ908dmg

İşine yararsa ne mutlu bana... Hade kolay gelsin.

Her ne kadar SUNNY yetkilileri yardımcı olmasada !!!
     SUNNY 14100 - 14200 - 14300 HD ( STi  7111 işlemcili )

14300 HD'nin özellikleri bizlere daha çok hitap etmektedir.
    http://www.sunny.com.tr/fulhd-AT-14300HDPVR-FULL-HD-UYDU-ALICI.html

14300 model henüz piyasaya verilmedi sanırım. Cihazın görüntü kalitesini test etmediğim
    için görüntü kalitesi hususuna şimdilik kaydıyla soru işareti diyorum. Ancak STi işlemcilerin
    çok iyi kalitede video ürettiğini biliyoruz. Bu nedenle yakın takibe almak istedim.

Saygılar, sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 17 Ağustos 2011; 19:20:56 >

• dostum dorum geneline baktığımda aydınlatıcı bilgiler veriyorsunuz, bense uydu konusunda çok cahilim aslında bilgisayar ve teknolojiyi severim ama uydu konularına çıok uzak kaldım. 100tl param var full hd. samsung tv var evde. uydu almak istersem ne tavsiye edersin. zorlarsam 150tlde çıkabilir. şimdiden çok teşekkürler yardımın için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wounded23

dostum forum geneline baktığımda aydınlatıcı bilgiler veriyorsunuz, bense uydu konusunda çok cahilim aslında bilgisayar ve teknolojiyi severim ama uydu konularına çıok uzak kaldım. 100tl param var full hd. samsung tv var evde. uydu almak istersem ne tavsiye edersin. zorlarsam 150tlde çıkabilir. şimdiden çok teşekkürler yardımın için...

Selamlar,

100 - 150 TL'ye HD serisinden kaliteli bir uydu cihazı edinmek şu vakite göre mümkün
    değil ! Belki bir yıl sonra olabilir.

TV'niz full HD olduğu için, SD özellikli olupta kaliteli görüntü sunan receiver'lerden alınız da
    diyemiyorum.

Saygılar, sevgiler.
  • tamam kardeşim o zaman sen bi model desen bana şu kadar lira ama şu kalitede falan gibi, sana zahmet...
  • Siz öncelikle cihazda olmasını istediğiniz özellikler ile beklentilerinizi bildirin isterseniz...
    Ona göre tavsiyede bulunayım.
  • kardeşim kanal geçişi az hızlı olsun ucuz ama elde kalmayacak bir model önemli, dedimya çok bilgim yok uydular hakkında geçen yıl sadece 8ay için sansui almıştım ve bunaltmıştı beni?? ancak 8ay geçti gitti. ancak bu cihazı yıllarca kullanacağım ve bilen birinden tavsye almak istiyorum. yani diğer özellikleri anlamadığım için birşey diyemicem...
  • Valla önereceğim uydu cihazları kullandığınız Sansui'den daha yavaştır. Yani HD serisi genelde daha yavaştır.

İlaveten;

HD serisinin en iyisinin SD görüntü performansı, ancak kullandığınız Sansui kadar olur.
    ( O da en iyi HD uydu alıcısının !... )

HD yayınlar henüz yaygın değil... Eğer HD yayınlardan özellikle izlemek istediğiniz kanal
    yok ise, HD cihaz almanıza da gerek yok. Var ise belirtiniz ki, ona göre tavsiyede
    bulunayım.

Sansui'den kurtulmak istiyorsanız, SD serisinde, Goldmaster 55000 serisi cihazı tavsiye ederim. Hem hızlıdır, hem iyi kalitede görüntü verir, hemde kullanımı basit ve yormaz.
    Bütçenize de uyar. (150 TL'ye edinebilirsiniz.)

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 11 Ağustos 2011; 22:44:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUNNY MİNİ UYDU ALICI AT-16100
    10 yıl önce açıldı
    Sunny AT-14600 ve 14700
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wounded23

tamamdır hd.den vazgeçtim :):) şimdi dediğiniz cihaz:http://www.hepsiburada.com/Liste/goldmaster-sat-55000-dci-uydu-alicisi-/ProductDetails.aspx?productId=evgoldm55000ci&categoryId=155057 midir??

Bu cihazı alınız !

Her yönüyle memnun kalırsınız. Cihaz için çıkarılmış son yazılımı yüklemeyi/yükletmeyi
    unutmayınız !...

Kolay gelsin.

• Güzel haber @serkangüzel hocam

Bende bugün tavsiyeniz üzerinehttp://www.ac-sat-corner.eu/Opticum-HD-9600-PRIMA-1080p-FULL-HD-PVR-ready cihazın siparişini verecektim. iyi ki acele etmemişim

Umarım sunny 14300 cihazı uygun fiyatla satarlar da bizde sizin de dediğiniz gibi "yurtdışından cihaz getirme zahmetinden" kurtuluruz.

Biraz daha bekleyelim bakalım, haber verdiğiniz için teşekkürler.

• paylaşım için teşekkürler
  • Cihaz henüz çıkmadığı için görüntü kalitesi, cihazın yazılımı, genel kullanımı ve
    işlevlerine birşey diyemiyorum.

Yalnız, işlemcisinin STi 7111 serisinden olması, görüntüsünün iyi kalitede olacağı
    hususunda ümitliyim diyebilirim.

Saygılar, sevgiler.
  • serkan hocam bu üç model arasından 14300 mü diyorsun
  • Aynen.
  • Peki Dreambox 800HD SE'nin mi yoksa Sunnt 14300HD'nin mi görüntü kalitesi daha iyidir? Hem SD hemde HD'de?
  • o zaman sunny ye bir mail atalım ne zaman piyasaya çıkacak kaçtan çıkacak diye
  • Serkan hocam dün uyuya kalmışım tavsiyen ve yardımın için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Peki Dreambox 800HD SE'nin mi yoksa Sunnt 14300HD'nin mi görüntü kalitesi daha iyidir? Hem SD hemde HD'de?

Cihaz hele bir çıksın... Görüntü kalitesi konusunda karşılaştırmayı yapıp, kanaatimizi
    bildiririz. Her ne kadar STi 7111 işlemcili olsada...

İlaveten; her iki cihazda farklı segmentteki cihazlardır. Zira SUNNY'de linux'un hiç bir
    şekilde çalışması mümkün değildir.

Saygılar, sevgiler.
  • Linux'tan önce, görüntü kalitesini merak ediyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.