Şimdi Ara

SUNNY 14100 - 14200 - 14300 HD ( STi 7111 işlemcili ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
37.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14100 modelini kullanıyorum. Kayıt yaptıktan sonra ''stop' tuşuna basınca kayıtı durdurmak istiyormusunuz diyor. Normalde 'OK' i tıklayınca kayıt durduruldu diyor. Bazen de OK tuşuna basınca hiç bir şey yapmıyor ve cihaz takılıyor, kanalda değiştiremiyorum. Sadece cihazı kapatıp açabiliyorum ve kayıtta sonlanmadığı için olmuyor. Bu takılma sorununu yaşayan varmı acaba.
  • cem 1 aydır kullanıyorum şimdiye kadar böyle bir sorun yaşamadım..

usb den film oynatma konusunda bende problem yaşıyorum 1.si fat 32 oldugunda 6gb fazla filmi usb ye atamıyorum ntfs oldugunda cihaz usb yi tanımıyor 2.si alt yazı görmüyor yada ben ekleyemiyorum

arkadaşlar cihazın kulanım kılavuzunda bir kanalı kaydederken diger kanal izlenebilir diyor ama kayıt esnasında ben diger kanala geçemiyorum
    konu hakkkında bilgisi olan varmı ?
  • Kayıt esnasında durma yada donma arada oluyor çözemedim. nuvanda33 arkadaşım senin yaşadığın fat32 sorununu bir kaç kişi daha yazmıştı, oluyor. Bir kanalı kaydederken ancak aynı transponder daki kanalları seyredebiliyorsun. Mesela NTV sporu kaydederken ancak NTV, CNBC-e veya e2 yi seyredebiliyorsun. Zaten bir kanalı kaydederken diğerini seyredebilmen için 2 tane tuner olması gerek. Kullanım kılavuzunda da seyredilebilir diye birşey yazmıyor, benmi göremedim. Benim anladığım bu cihazın SD/HD görüntü kalitesi iyi ama USB bağlantısında bir takım sorunlar var umarım buda firmanın güncellemeleriyle düzelir.
  • sunny i aradımhttp://www.sunny.com.tr/fulhd-AT-14200-UYDU-ALICI.html linkteki özelliği yazdıklarını sordum eksik yazılmış aynı tp deki
    kanalı kaydedebilir ve izleyebilirsiniz dedi,fakat siteye bir kanalı kaydederken digeri izlemek gibi genel bir ibare koymuşlar,alt yazı konusundada mail atmamı söyledi anlicanız müşteri hizmetleri tırt

SUNNY 14100 - 14200 - 14300 HD ( STi  7111 işlemcili )

• Su anda sunny at-9030 kullaniyorum. hd uydu alicisina gecmk istiyorum. acaba at-14100 ile ayni sd performansini yakalayabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Hayır ! Kasım ayından önce test edemem.

Test ettinizmi Serkan Bey

Yarın 1 Aralık :)
  • Bende Sunny At-14100 almaya karar verdim.Şuanki uydum Goldmaster 9400V CI sizce televizyonum Samsung 46C530 sizce şuanki uydumdan daha iyimi olur alsam yoksa fazla bir fark olmaz mı???Boşuna almak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Bende Sunny At-14100 almaya karar verdim.Şuanki uydum Goldmaster 9400V CI sizce televizyonum Samsung 46C530 sizce şuanki uydumdan daha iyimi olur alsam yoksa fazla bir fark olmaz mı???Boşuna almak istemiyorum.

Bide arkadaşlar Daha ucuz fiyata 14200 modeli alınabiliyor Sizce hangisini Tavsiye edersiniz 14100 mü yoksa 14200 mü??Bu hafta almam lazım bi yardım edin!!

http://www.deveyuku.com/sunny-at-14200-uydudan-guncelleme.html?ref=akakce&v=1.25.7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewel123 -- 1 Aralık 2011; 11:35:05 >

• ben yaklaşık 20-25 gündür 14100 modelini kullanıyorum cihazın güncellemesini yaptıktan sonra ntv spor, trt hd , siirus xx kanalları otamatik olarak açıldı. fakat bu defada fb tv ve 11958 frekanslı kanallarda kilitleme problemi ortaya çıktı. fb tv yi ve 11958 nolu kanalları tp olarak sildim. onlardaki kanalları başka tp ler den buldum. kilitlenme problemi ortadan kalktı. bir de hiç kullanmayacağım uydu ve tplerin tamamını sildim. otamatik aramada bulunan fakat yayını olmayan, bozuk yayına sahip veya açamayacağım şifreleri kanalları ve radyo yayınlarının birçoğunu tp bazlı sildim. cihaz açıldıktan sonra inanılmaz hız kazandı. Sd yayınları panasonic plazma p42s30e ile izliyorum ve önceki nextimle aynı kalitede veya biraz daha iyi, hd kanallar ise süper. bizdeki hd yayınlar 1080p yazsada uydu bilgi bölümünde 1080i olarak gösteriyor. fakat 1080p yayın olmadığını bildiğim için uydunun gösterdiği doğru diye düşünüyorum. alan arkadaşların fazlası ile memnun kalacağı bir cihaz. atv- ve atv hd arasında hızlı geçiş yapıp aradaki farkı görünce keşke tüm kanallar hd olsa diyorum.

• quote:

quote:

Bende Sunny At-14100 almaya karar verdim.Şuanki uydum Goldmaster 9400V CI sizce televizyonum Samsung 46C530 sizce şuanki uydumdan daha iyimi olur alsam yoksa fazla bir fark olmaz mı???Boşuna almak istemiyorum.

Bide arkadaşlar Daha ucuz fiyata 14200 modeli alınabiliyor Sizce hangisini Tavsiye edersiniz 14100 mü yoksa 14200 mü??Bu hafta almam lazım bi yardım edin!!

http://www.deveyuku.com/sunny-at-14200-uydudan-guncelleme.html?ref=akakce&v=1.25.7

ben 2 aydır 14100 kullanıyorum. sd/hd görüntüsünden gayet memnunum. 14100 ve 14200 aynı cihazlar. board aynı, teknik özellikler aynı. sadece kasa farklı. 14100 kasası küçük olup lcd arkası için ve görüntü kirliliği olmaması için uygun bi cihaz. isterseniz lcd altınada koyabilirsin. 14200 kasası biraz daha büyük ve lcd altına koymak için uygun. kasadan dolayı ısınması daha az olur. bide 14200 de fazladan scart çıkış ve yazılım atmak için rs232 bağlantı mevcut. ama ikiside bence gereksiz. çünkü zaten lcd tv de hdmı ile tv ye bağlantı yapılıyor. yazılım güncelleme ve atma işi artık uydudan otomatik veya usb ile atılıyor. rs 232 bağlantı eskide kaldı artık.

• nuvanda33 arkadaşım silmek istediğin kanal tp lerini
    kanal geçişi esnasında saptaya bilirsin kanalı seç info İ butonuna bas orada kanal bilgileri görüntülenecek 11758 vb gibi sorunu olanları bir yere yaz menüden kurulumu seç uyduyu seçip transponder ara nın üzerine gelip info İ butonuna bas buradan seçtiğin tp leri sil.
  • Yani Hangisi ucuzsa onu alın diyorsunuz...

Benim uydu 7-8 senelik o yüzden ömrünü tamamladı gibi Tvnin Sol kabinine ses vermiyor artık.

ayriyetten Scart ile Lcd ye baglı.Artık Hdmi ye geçmek istiyorum hem görüntü dolayısıyla hemde Ses....

Seste İyileşme Olur ama Sd kanalların Görüntüsü nasıl olur????

Sistemim :

Şimdiki: Goldmaster 9400V CI Scart ile Samsung 46c530 lcd baglı

Sonraki: Sunny 14100-14200HD Hdmi ile Aynı Lcd bağlı olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuvanda33

sunny i aradımhttp://www.sunny.com.tr/fulhd-AT-14200-UYDU-ALICI.html linkteki özelliği yazdıklarını sordum eksik yazılmış aynı tp deki
    kanalı kaydedebilir ve izleyebilirsiniz dedi,fakat siteye bir kanalı kaydederken digeri izlemek gibi genel bir ibare koymuşlar,alt yazı konusundada mail atmamı söyledi anlicanız müşteri hizmetleri tırt

Bu firmaları zamanında Kaon adam etmişti Türkiyedeki bütün cihazlar kaondu,

nextden tutunda sunyy, goldmaster ora aklıma gelen gelmeyen harika cihazlardı elit holdig bir bıraktı kaonu hepsi taklaya geldi şu an bu markaların hiç bir şeyi eve sokulmaz.

ne servislerinde hayır var nede cihazlarda arada bir iki yanlışlıkşla iyi mal çıkıyor.

•  SUNNY 14100 - 14200 - 14300 HD ( STi  7111 işlemcili )

Sunny 14100 Hd Kipa'nın 2-8 Aralık 2011 tarihli broşüründe 189 TL.

http://www.kipa.com.tr/campaigns/20111201180249_2_8aralik_small.pdf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rear Window

quote:

Orijinalden alıntı: nuvanda33

sunny i aradımhttp://www.sunny.com.tr/fulhd-AT-14200-UYDU-ALICI.html linkteki özelliği yazdıklarını sordum eksik yazılmış aynı tp deki

Bu firmaları zamanında Kaon adam etmişti Türkiyedeki bütün cihazlar kaondu,

nextden tutunda sunyy, goldmaster ora aklıma gelen gelmeyen harika cihazlardı elit holdig bir bıraktı kaonu hepsi taklaya geldi şu an bu markaların hiç bir şeyi eve sokulmaz.

ne servislerinde hayır var nede cihazlarda arada bir iki yanlışlıkşla iyi mal çıkıyor.

hocam zaten siteye tekrar baktım yanlış yazdıkları ibareyi düzeltmişlerde mail adresimide kuru bir teşekkür göndermişler

bunların dışında ben sd/hd performansını beğeniyorum sadece kanal geçişleri biraz yavas geldi bana

• @serkanguzel bey hala test etme imkanı bulamadı galiba. 14300 modelinde ethernet olması, cccam olacağı anlamına gelir mi? ya da bu kalibre ve fiyatta önerebileceğiniz alıcı var mı? (hoş, fiyatı henüz belli değil. 250 dersek? )

edit:*önceki mesajlarda ethernet girişiyle ilgili konuya değinilmiş, net bilgisi olan var mı diye sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabmst -- 2 Aralık 2011; 14:34:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfkabakci

@serkanguzel bey hala test etme imkanı bulamadı galiba. 14300 modelinde ethernet olması, cccam olacağı
    anlamına gelir mi? ya da bu kalibre ve fiyatta önerebileceğiniz alıcı var mı? (hoş, fiyatı henüz belli değil. 250
    dersek? )

edit:*önceki mesajlarda ethernet girişiyle ilgili konuya değinilmiş, net bilgisi olan var mı diye sordum.

14300 modelinde muhtemelen cccam desteği olur. Zira Goldmaster 1050HD modeli de STi 7110 çipsetli olup,
    Cccam desteği bulunmaktadır. (14200'ü ise hala test etme fırsatım olmadı. 14300 ise malumunuz hala
    çıkmadı.)

Bu tip özgün yazılımlı cihazlardan bir diğeride jameson 3003 modelidir. Forumda açılan başlıktan
    inceleyebilirsiniz.

Kolay gelsin.
  • Sunny 14200 için uydudan güncelleme için başka bir sitede sorun var diyorlar, doğru mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

14300 modelinde muhtemelen cccam desteği olur. Zira Goldmaster 1050HD modeli de STi 7110 çipsetli olup,
    Cccam desteği bulunmaktadır. (14200'ü ise hala test etme fırsatım olmadı. 14300 ise malumunuz hala
    çıkmadı.)

Bu tip özgün yazılımlı cihazlardan bir diğeride jameson 3003 modelidir. Forumda açılan başlıktan
    inceleyebilirsiniz.

Kolay gelsin.

Hocam jameson 3003 e de biraz baktım da, uydu konusu çok yorucu yahu :) İşlemcisinin daha kötü olduğunu zaten söylemişsiniz. Zoran için "up to" 450 MHz diyor. Güvenilebilecek bir benchmark var mı? Sunny 14300 sanki daha iyi bir cihaz olacak gibi. Goldmaster da bütçeyi aşıyor. Hem STI olsun, hem CCCam olsun, hem HD, hem de 250 civarına kapatayım. Çok şey istiyorum galiba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabmst -- 4 Aralık 2011; 11:01:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: achfighter

Sunny 14200 için uydudan güncelleme için başka bir sitede sorun var diyorlar, doğru mudur?

14100 için şuana kadar bir problem yaşamadım 14200 ün sadece kasası farklı olduğuna göre ondada problem olmaz herhalde
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.