Şimdi Ara

SUNNY 14100 - 14200 - 14300 HD ( STi 7111 işlemcili ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
37.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jazzblues

belkide kişisel bir durum maili atan kişi sıkılmıştır ne bu hep aynı soru hep aynı soru deyip zırvalamıştır

Kaç kişi bu alıcının işlemcisi nedir diye sorar ki
  • serkan hocam burası yeri değil belki ama bu digiturkün verdiği humax 9502 hd nasıl bir cihaz alınabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

quote:

belkide kişisel bir durum maili atan kişi sıkılmıştır ne bu hep aynı soru hep aynı soru deyip zırvalamıştır

He he...

Aynı kanaatteyim.

@jazzblues,

Platform cihazlarını test etmediğim için fikrim bulunmamaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

quote:

He he...

Aynı kanaatteyim.

@jazzblues,

Platform cihazlarını test etmediğim için fikrim bulunmamaktadır.

serkan bey deneme şansınız oldumu ürünlerin sd kalitesiti

• Hayır ! Kasım ayından önce test edemem.
  • Serkan bey affınıza sığınarak size cok klasik bir soru sormak istiyorum aşağidaki üç işlemciyi yazılım rom, ram dan bağımsız olarak yalnızça işlemci performansı olarak sıralarsanız nasıl bir sıra oluşturursunuz. özellikle görüntü netliği ve multimedya özellikleri acısından.

sti 7111
    nxp8735e (320 Mhz)mips
    BCM7325 (Broadcom) , 32-bit MIPS RISC
  • quote:

Orijinalden alıntı: sami

Serkan bey affınıza sığınarak size cok klasik bir soru sormak istiyorum aşağidaki üç işlemciyi yazılım rom, ram dan bağımsız olarak yalnızça işlemci performansı olarak sıralarsanız nasıl bir sıra oluşturursunuz. özellikle görüntü netliği ve multimedya özellikleri acısından.

sti 7111
    nxp8735e (320 Mhz)mips
    BCM7325 (Broadcom) , 32-bit MIPS RISC

Selamlar,

1. STi 7111 ( Özgün yazılımla çalışırsa, en iyi görüntüyü sunuyor. Linux'lu yazılımla
    çalıştığında, görüntü kalitesi Broadcom ile aynı seviyede... )

* 2. Broadcom 7325 ( Linux enigma serisi yazılımla çalışmakta ve bu nedenle
    görüntü kalitesi bir miktar düşmektedir.)

3. NXP 8735 ( Kendine özgü linux'lu yazılımla çalışmaktadır. İşlemcinin scaling ve
    deinterlacing kabiliyeti vasattır. )

* Broadcom işlemcilerde, sadece linux'lu yazılım desteği bulunmaktadır. Eğer
    Broadcom işlemciler için özgün yazılım desteği bulunsaydı, STi serisi işlemcilerden daha iyi
    görüntü elde edilebilirdi. Yani bu işlemcinin scaling ve deinterlacing kabiliyeti oldukça
    yüksektir. )

Saygılar, sevgiler.

• Serkan Üstad kullanmakta olduğum 46c650 Samsung lcd televizyonuma bağlı goldmaster 9400v - cı model uydu alıcım var. Bahsi geçen 14200 veya 14300 sunny uydu alıcılarından birisini alsam sd kanallarda aynı görüntüyü alırmıyım yada sd kanallarda aynı kaliteyi alabileceğim HD uydu alıcısı hangisidir ? HD tavsiyesinde hesaplı, modül girişli ve etherneti bulunan modellerde bulunursa memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArmaganT

Serkan Üstad kullanmakta olduğum 46c650 Samsung lcd televizyonuma bağlı goldmaster
    9400v - cı model uydu alıcım var. Bahsi geçen 14200 veya 14300 sunny uydu alıcılarından
    birisini alsam sd kanallarda aynı görüntüyü alırmıyım yada sd kanallarda aynı kaliteyi
    alabileceğim HD uydu alıcısı hangisidir ? HD tavsiyesinde hesaplı, modül girişli ve etherneti
    bulunan modellerde bulunursa memnun olurum.

Şimdiki HD uydu alıcılarından, elinizdeki 9400'ün SD görüntü kalitesini yakalamanız çok zor.

Hele ki, hesaplı uydu alıcısı sormuşsunuz.

Bu konu başlığındaki, 14300 model ethernet girişlidir. Ama henüz çıkmadı.

Fiyat/performans kriterine göre Dreambox 800HD cihazı tavsiye ederim.

• Teşekkürler verdiğiniz cevap için dm500 s den çok çektiğim için klon dreamboxdan uzak durmaya karar verdim. Beklemeye devam edeceğim.
  • sayın serkan bey at-14100 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz sd ve hd görüntü yeterliliği konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARASCAN19 -- 10 Ekim 2011; 14:19:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARASCAN19

SAYIN SERLKAN BEY 14100 MODELİ HAKKINDAKI GÖRÜŞLERİNİZ NELERDİR SD VS HD GÖRÜNTÜ KALİTESİ KONUSUNDA

forum da büyük harf yazmak yasak...
  • sayın serkan bey at-14100 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz sd ve hd görüntü yeterliliği konusunda
  • quote:

sayın serkan bey at-14100 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz sd ve hd görüntü yeterliliği konusunda

Henüz test edemedim.

Bu nedenle görüş bildiremiyorum. Kanaatine güvenebileceğim test eden arkadaşra henüz
    çıkmadı.

Cihazla ilgili tek olumlu fikrimiz, STi işlemcili olması. Onun ötesinde fikir beyan edemiyorum.

Saygılar, sevgiler.
  • öncelikle cevabınız için teşekür ederim.ben full hd bir tv alacağım ondan dolayı alıcımıda değiştirip hd almak istiyorum.ancak bana çok özellikli bi şey olmasına gerek yok performans olarak hem sd hem hd yayında memnun kalacağım bir cihaz arıyorum.dediğim gibi özellikli olmasına gerek yok kayıt falan istemiyorum.server yada kartlı falan olmasına da gerek yok hdmı çıkışı olsun-extra ses sistemi bağlayabileyim- hd özellikli yani hd yayın izleyebileyim-güncelleme için usb li bi cihaz lazım.bu tarz konularda da hiç bir bilgim yok valla senın yazdıklarını okuya okuya biraz fikir edindim ama genede sana sormadan edemedim ban hangi cihazı önerirsin.250-300tl arası.kusura bakma belki bu soruyu soran bininci kişiyim ama idare et.şimdiden teşekürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARASCAN19 -- 10 Ekim 2011; 16:54:41 >
  • quote:

öncelikle cevabınız için teşekür ederim.ben full hd bir tv alacağım ondan dolayı alıcımıda değiştirip hd almak istiyorum.ancak bana çok özellikli bi şey olmasına gerek yok performans olarak hem sd hem hd yayında memnun kalacağım bir cihaz arıyorum.dediğim gibi özellikli olmasına gerek yok kayıt falan istemiyorum.server yada kartlı falan olmasına da gerek yok hdmı çıkışı olsun-extra ses sistemi bağlayabileyim- hd özellikli yani hd yayın izleyebileyim-güncelleme için usb li bi cihaz lazım.bu tarz konularda da hiç bir bilgim yok valla senın yazdıklarını okuya okuya biraz fikir edindim ama genede sana sormadan edemedim ban hangi cihazı önerirsin.250-300tl arası.kusura bakma belki bu soruyu soran bininci kişiyim ama idare et.şimdiden teşekürler.

Bu cihazın sonucu olumlu geldi;http://forum.donanimhaber.com/m_53344984/tm.htm

Jameson marka ! Fiyat limitinize de uyuyor.

• evet arkadaşlar. sunny 14100hd cihazı bugün aldım ve 32''led lcd tv ye bağladım. türksat uydusunda denedim. 1 saatlik izlenimlerim;
    sd görüntü kalitesi bugüne kadar kullandığım veya bizzat uyducularda denediğim hd cihazlara göre en iyisi diyebilirim. (daha önce kullandığım veya denediğim hd cihazların ismini burada belirtmek istemiyorum. serkangüzel üstadın bahsettiği ali,nec vb. işlemcili malum cihazlar.)
    hd görüntü kalitesi şifresiz olan atv hd ve a haber hd kanallarında gayet güzel. trt hd ayarlanmış ama görüntü gelmedi. ya frekansı değişti veya sinyal zayıf.
    almadan önce cihaz küçük olduğundan ısnma sorun olurmu diye tereddüt etmiştim. 1 saatir cihaz açık, normal yani aşırı bi ısınma yok, resetlenme ve kitlenme yok. gayet stabil.
    bunlar benim 1 saatlik deneme sonucu oluşan kendi görüşlerim ve izlenimlerim. bilgi niteliğindedir, tavsiye değildir. saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: ft19

evet arkadaşlar. sunny 14100hd cihazı bugün aldım ve 32''led lcd tv ye bağladım. türksat
    uydusunda denedim. 1 saatlik izlenimlerim;

sd görüntü kalitesi bugüne kadar kullandığım veya bizzat
    uyducularda denediğim hd cihazlara göre en iyisi diyebilirim. (daha önce kullandığım veya
    denediğim hd cihazların ismini burada belirtmek istemiyorum. serkangüzel üstadın
    bahsettiği ali,nec vb. işlemcili malum cihazlar.)

hd görüntü kalitesi şifresiz olan atv hd ve a haber hd kanallarında
    gayet güzel. trt hd ayarlanmış ama görüntü gelmedi. ya frekansı değişti veya sinyal zayıf.

almadan önce cihaz küçük olduğundan ısnma sorun olurmu diye tereddüt etmiştim. 1
    saatir cihaz açık, normal yani aşırı bi ısınma yok, resetlenme ve kitlenme yok. gayet stabil.

bunlar benim 1 saatlik deneme sonucu oluşan kendi görüşlerim ve izlenimlerim. bilgi
    niteliğindedir, tavsiye değildir. saygılarımla.

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

STi işlemcili olması nedeniyle, görüntü kalitesinin diğer cihazlara göre, daha iyi olacağını
    tahmin ediyordum. Ancak test etmediğim için kanaat bildiremiyordum.

Cihazı alan, test eden arkadaşların özellikle görüntü kalitesi hakkındaki görüşlerini
    paylaşmasını bekliyoruz.

Saygılar, sevgiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

Orijinalden alıntı: ft19

evet arkadaşlar. sunny 14100hd cihazı bugün aldım ve 32''led lcd tv ye bağladım. türksat
    uydusunda denedim. 1 saatlik izlenimlerim;

sd görüntü kalitesi bugüne kadar kullandığım veya bizzat
    uyducularda denediğim hd cihazlara göre en iyisi diyebilirim. (daha önce kullandığım veya
    denediğim hd cihazların ismini burada belirtmek istemiyorum. serkangüzel üstadın
    bahsettiği ali,nec vb. işlemcili malum cihazlar.)

hd görüntü kalitesi şifresiz olan atv hd ve a haber hd kanallarında
    gayet güzel. trt hd ayarlanmış ama görüntü gelmedi. ya frekansı değişti veya sinyal zayıf.

almadan önce cihaz küçük olduğundan ısnma sorun olurmu diye tereddüt etmiştim. 1
    saatir cihaz açık, normal yani aşırı bi ısınma yok, resetlenme ve kitlenme yok. gayet stabil.

bunlar benim 1 saatlik deneme sonucu oluşan kendi görüşlerim ve izlenimlerim. bilgi
    niteliğindedir, tavsiye değildir. saygılarımla.

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

STi işlemcili olması nedeniyle, görüntü kalitesinin diğer cihazlara göre, daha iyi olacağını
    tahmin ediyordum. Ancak test etmediğim için kanaat bildiremiyordum.

Cihazı alan, test eden arkadaşların özellikle görüntü kalitesi hakkındaki görüşlerini
    paylaşmasını bekliyoruz.

Saygılar, sevgiler.

Bende 14200 modelini aldım. SD ve HD yayınlar oldukça net. Daha önce başka bir cihaz kullanmadığım için kıyaslama yapamayacağım ama aldığıma değdi diye düşünüyorum.

• 14100 ve 14200 donanım/özellik, kumanda, kitapçık.vs aynı ürün bildiğim kadarıyla. sadece kasa farklı. 14100 lcd nin arkasına yer kaplamasın diye tercih ettim. aslında 14300 alacaktım ama henüz piyasaya çıkmadı. sunny atmaca elektroniğe mail attım, yaklaşık 1 ay önce. hala cevap verecekler. gerçektende sd görüntü kalitesi iyi. hd yi zaten söylemeye gerek yok. fiyat/performans hd cihaz alacaklar seçeneklerine ekleyebilir kanaatindeyim. son karar tabiki şahsın kendisine ait.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.