Şimdi Ara

SUNNY 14100 - 14200 - 14300 HD ( STi 7111 işlemcili ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
37.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    serkan hocanın veya bencmark yapanların tavsiyesi olamdan almam, beklemedeyim. ))

kagit üstünde
    14300ün farkı ne olucak cıkarsa ethernetli mi olucak acaba,
    14100 ile 14200 arası farkı da bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 13 Ekim 2011; 0:40:06 >
  • 14100 ve 14200 hemen hemen aynı, sadece kasa farklı ve bide 14200 de fazladan scart çıkışı var. fiyat olarak ikiside aynı sayılır, hatta bazı yerlerde 14100 daha fiyatlı. 14300 de ise fazladan ethernet girişi, vfd display ön panel, scart çıkışı, rca çıkışı, ypbpr çıkışı, smart kart okuyucu, cı slotu benim buradan tesbit edebildiklerim. kasası bana göre 14200 den daha iyi dizayn edilmiş. buradan inceleyebilirsin; http://www.sunny.com.tr/fulhd.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: ft19

14100 ve 14200 hemen hemen aynı, sadece kasa farklı ve bide 14200 de fazladan scart çıkışı var. fiyat olarak ikiside aynı sayılır, hatta bazı yerlerde 14100 daha fiyatlı. 14300 de ise fazladan ethernet girişi, vfd display ön panel, scart çıkışı, rca çıkışı, ypbpr çıkışı, smart kart okuyucu, cı slotu benim buradan tesbit edebildiklerim. kasası bana göre 14200 den daha iyi dizayn edilmiş. buradan inceleyebilirsin; http://www.sunny.com.tr/fulhd.html

14300 ethernet girişi var derken, acaba cccam ve newcamd destekliyor mu? sitede baktım belirtilmemiş.

• ethernet girişi olduğuna göre....
  • quote:

ethernet girişi olduğuna göre....

youtube, torrent,fw update vb gibi işler için de olabilir o,

cccam ve newcamd protokollerini destekliyor mu onayı lazımdı da :)
  • beyler dün 14100'ün güncellmesi vardı.hemen atlayıp yükledim ben de.ama emu'da sorun çıktı,şu anda trt hd'yi açmıyor,büyük ihtimalle maçlarada da ntvspor'u açmayacak.yazılım bir eskisine çevirme şansım var mı acaba?
  • arkadaşlar bana yardım edin benim 14030 fta uydu alıcım var. Bunun bilgisayar gibi yeni yazılım yükleyebilirmiyim, mesela 14200 olur mu olursa bana yardımcı olmanızı isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nates

arkadaşlar bana yardım edin benim 14030 fta uydu alıcım var. Bunun bilgisayar gibi yeni yazılım yükleyebilirmiyim, mesela 14200 olur mu olursa bana yardımcı olmanızı isterim

Olmaz. Sizdeki cihaz ALI çipsetli...

Bahse konu modeller STi çipsetli.
  • arkadaşlar 14100 hd modeli bimekste indirimli 171 tl taksitli. fiyat çok iyi, ilgilenenlere duyurulur.
  • mrb bende14200 hd aldım.scarttan bağladım tüplüye :)rgb den ayarlı güzel hd kanallarıda gösteriyo.ama sorunum dvı lı monitöre bağladım görüntü alamadım.cevaplar için tşklr.
  • serkanbey bir cevap lütfen.monitördenmi uydudan anlamadım.şimdiden tşklr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal70

mrb bende14200 hd aldım.scarttan bağladım tüplüye :)rgb den ayarlı güzel hd kanallarıda gösteriyo.ama sorunum dvı lı monitöre bağladım görüntü alamadım.cevaplar için tşklr.

scarttan hd olmayarak da olsa HD kanallar izlenebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 1 Kasım 2011; 23:50:25 >
  • evet trt.atv.atv haber seyrediliyo.
  • İyi günler

14200 modelini almayı düşünüyorum. Bu modele dsmart modülü takılabiliyor mu?
  • şu anda sadece 3 tane HD kanal var sanırım.3 tane kanal için almaya değermi ki?
  • arkadaşlar merhaba, yardımlarınıza ihtiyacım var. uydu olayına çok yabancıyım. elimde 14200 modeli var. kutudan çıktığında hd kanallardan sadece trt hd kurulu haldeydi. arama yaptırdım ama ahaber, atv, kanald, star'ın hd lerini bulmuyor bile. turksat'ın sitesinden frekansları buldum, eğer yanlış anlamıyorsam bunlar turksatta ve şifresiz yayın yapıyorlar. biraz kurcaladım ama uydu alıcıya hakim olmadığım için frekans giremedim. bu 14200 modeline nasıl frekans gireceğimi ayrıntılı anlatabilecek arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
  • Sunny HD 14100'ue USB takarak film izlemek istiyorum fakat USB'nin formatı NTFS olduğu için uydu cihazı tanımıyor. FAT32 olduğunda da filmi USB'ye atamıyorum çünkü FAT32, 6 GB'lık film dosyasını kabul etmiyor. Ben şimdi indirdiğim 720P filmi nasıl izleyeceğim televizyonda? Çözümü bilen var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: desire907

arkadaşlar merhaba, yardımlarınıza ihtiyacım var. uydu olayına çok yabancıyım. elimde 14200 modeli var. kutudan çıktığında hd kanallardan sadece trt hd kurulu haldeydi. arama yaptırdım ama ahaber, atv, kanald, star'ın hd lerini bulmuyor bile. turksat'ın sitesinden frekansları buldum, eğer yanlış anlamıyorsam bunlar turksatta ve şifresiz yayın yapıyorlar. biraz kurcaladım ama uydu alıcıya hakim olmadığım için frekans giremedim. bu 14200 modeline nasıl frekans gireceğimi ayrıntılı anlatabilecek arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

mrb. türksat uydusunda şifresiz hd kanallar trt hd, atv hd, a haber hd var. bide teledünya hd tanıtım kanalı var. a haber ha ve atv hd kanal listesinde yoksa kumandadan sırayla; menü, kurulum, detaylı kurulum, info ya bas. çıkan menüden transponder arama, ekle seç ve ilgili kanalın bilgilerini gir ve ok ile kaydet. arama yap. kanallar gelecektir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: desire907

arkadaşlar merhaba, yardımlarınıza ihtiyacım var. uydu olayına çok yabancıyım. elimde 14200 modeli var. kutudan çıktığında hd kanallardan sadece trt hd kurulu haldeydi. arama yaptırdım ama ahaber, atv, kanald, star'ın hd lerini bulmuyor bile. turksat'ın sitesinden frekansları buldum, eğer yanlış anlamıyorsam bunlar turksatta ve şifresiz yayın yapıyorlar. biraz kurcaladım ama uydu alıcıya hakim olmadığım için frekans giremedim. bu 14200 modeline nasıl frekans gireceğimi ayrıntılı anlatabilecek arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

mrb. türksat uydusunda şifresiz hd kanallar trt hd, atv hd, a haber hd var. bide teledünya hd tanıtım kanalı var. a haber ha ve atv hd kanal listesinde yoksa kumandadan sırayla; menü, kurulum, detaylı kurulum, info ya bas. çıkan menüden transponder arama, ekle seç ve ilgili kanalın bilgilerini gir ve ok ile kaydet. arama yap. kanallar gelecektir.

yardım için teşekkürler ama yine yapamadım

• sırasıyla sunlari yap
    1.menuye bas
    2.menuden kuruluma gel
    3.uydudan guncellemeyi sec
    4.ordan manuel yani sari dugmeye bas
    5.ordan yeni turksat kanal listesini sec

anca boyle gelir tp falan hikaye yani.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.