Bildirim
sunny sj 3060 alınabilir mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yaw kardfeş bütçen neydi senin bu ürün hakkında pek bi yorum olmaz buun yerine 20 ytl daha fazla verip sony yada pioneer alabilrisin ama büyçene göre? -
ürün 750 ytl tv alıcılı dvd oynatıcılı 6.5 dokunmatik ekran
bunun ayarındaki sony pioneer 1500 ytl den aşağı değil
fiyat farkı çok o yüzden düşünüyorum -
böyle çok özellikli bi alet aldığına göre uzun yıllar kullanacaksın bu teybi iyi performans bekleyeceksin 750ytl az para değil piyasada yer edinmiş özelliği bu kadar fazla olmasada seni tatmin edebilecek bi teyp alman daha mantıklı bence ama yinede senin kararın tabi -
aracim 2003 vectra teyib yeri cift teyip kasetçalarla 4 lü cd çaları beraber yapmişlar(arıza yaptı)
normal teyipler oturmuyor hoş orjinal gibi durması için böyle bi şeye ihtiyacım var 1500 cok yarısına sunny alınabilirmi
3-4 tane arabada gördüm ama durdurup memnunmusun abi diye soramadım
burdan yorum bekliyorum kullanan bilen belki yardımcı olur -
Yaw kardeş din kitleri war oraya senin teypin oturmasinin sağlio normal teyplerin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X