Şimdi Ara

Şunu nasıl yapıyoruz lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Selamunaleyküm benim bir maruzatım var kimse bana söylemiyor 16 yaşındayım ve fotoğraf cekiyorum bu efekti ögrenebilirsem haçlıgımı cikarabilicem.Cünkü arkadaşlarım bu efekte bayılıyor ben ise fotografin dogal halini sevsem de onlr bu efekti istiyor Lütfen bana bu efektin nasil yapildigini soyleyin simdiden teşekkürler vesselam (Dedigim efekt modelin disindaki tarafin koyu turuncu bolumleri)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanyusuf87 -- 4 Nisan 2015; 19:09:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorduğunuz şey arka planın flu çıkması ise (Bokeh),diyafram ayarlarında f/ değerinin küçük sayı olması ile yapılır. Örneğin f/1.8 ile bir fotoğraf çekecek olursanız bu etkiyi alırsınız. Tabi bilhassa sabit diyaframlı uygun lensler ile bu etki tam olarak hissedilir.
  • Ben onu sormadım ps cc kullanıcisiyim verdigi efekti sordum flulugu degil Benim sordigim sey turuncu oranının daha fazla olmasi bunu psde nasil yapabilirim Teşekkürler

• Bunu lr de tonlarla oynayarak rahatca yapabilirsin diye dusunuyorum.

• Tonlarla alakalıdır sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WalkmaN

Bunu lr de tonlarla oynayarak rahatca yapabilirsin diye dusunuyorum.

ustam Lr de nasıl yapıcam işte biraz açsan 3 haftadır bunu araştırıyorum internetten lütfen yardım

• Lütfen yardım :((
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • furkanyusuf87 kullanıcısına yanıt
    Dostum bu islemi yapabilicegin 2 sekme var zaten. Library ve develop bu baslik altindakilerle oynayarak yapabilirsin(belki). Pc yi acip bakamiyorum suan vizeler malum. Bakabilir ve yapabilirsem yazarim buraya

• Arkadaş çok güzel reklamını yapmış bizi de alet etmiş ne güzel Dünya be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkalecik

Arkadaş çok güzel reklamını yapmış bizi de alet etmiş ne güzel Dünya be.

Kardeşim bu fotograflarin hicbirini brn cekmedim ve neyin reklamindan bahsediyorsun anlamıyorum yardım etceksen yaz yardım etmiceksen yol al benn sanki zorla sana cevap yaz diyorum Allahım ya

• Çok sıradışı bi şey göremedim yapılanlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tem_Mus

Çok sıradışı bi şey göremedim yapılanlarda

Nasil yapilacaginida soylesen

• @furkanyusuf87 Zaten cevabı @WalkmaN vermiş. Devolopdan ayarlarla oynayarak bulabilirsin ama iyi verim alman için gerekli fluluğun olması lazım yoksa garipleşir arka plan ön plana çıkar modeldeki ilgi dikkat azalır .
  • 16 yaşındasın ama Türkçe konuşamadığın gibi saygısızsın da!..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.