Comnet'den dolayı yazlıktaki internet patladı. Yaz başına kadar bir yere taşıyıp orda dondurma yapmam gerekiyor. Superonline'ın taahhütsüz en düşük fiyatlı tarifesine taşısam (445 tl) Taşındıktan 1 gün sonra dondursam. 5 aylık dondurma ücreti => 50 TL * 5Ay * 30 Gün * Günlük 3 tl = 500 TL Yaz başında duruma göre bakarım. Sizce mantıklı mı? 3 ay boyunca başka sağlayıcıya taşıyamama kuralı var ya. Bu donukken sayıyor mu? Hizmet: VDSL |
Şunu yapabilir miyim? Abone olup hizmet dondurma
-
-
turktelekomda var belırlı bır ucret karsılıgında hattı donduruyorsun ufak bı para oduyorsun galıba. çağrı merkezini arayın bence
-
Süperonline asla almayın derim Süperonline sadece speedtestlerde uçuyor kaçıyor abonesini yanıltıyor yani uçtuğu kaçtığı gibi değiş kullanımda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sen görevli falan mısın? Ne zaman Superonline forumuna girsem Superonline'ı kötülüyorsun. Milyon abonesi var herkesin memnun olması imkansız zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Görevli değilim Süperonline nın abonelerine aptal muamelesi yapması hoşuma gitmiyor milyon abonesi varsa banane sorunlar ortada ve çoğunluktan bahsediyorum ki son zamanlarda bu sorunlar bariz arttı her 10 aboneden 6-7 i memnun değil sana göre kendime göre konuşmuyorum
forumda superonline kategorisine bakman yeterli daha fazlası x de şikayetvarda diğer forumlarda görürsün
dediğim gibi speedtestlere göre uçuyor kaçıyor bu kullanıcıyı yanıltıyor
online oyunlarda adamı vurduğunu sanırsın bi bakmışsın sen ölmüşsün neden Çünkü diğer sorunlardan dolayı bu tür sorunlar oluyor güya fiber
tüplü ferrari den farkı yok
yine diyorum çoğunluktan bahsediyorum
çok çok nadir şanslı bölge az şanslı kullanıcı var
çoğu abonede sorunlardan habersiz :)
bakınız
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160224676
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 13 Aralık 2024; 19:55:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende Superonline fiber kullanıyorum iki yıldır. İlk başta birkaç sorum yaşadım ama sonrasında sorunsuz kullanıyorum. Speedtest vs bakmama gerek yok Steam, epic games vs indirmelerde vaadettikleri hızı alabiliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X