Şimdi Ara

Şunu yapabilir miyim? Abone olup hizmet dondurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Comnet'den dolayı yazlıktaki internet patladı. Yaz başına kadar bir yere taşıyıp orda dondurma yapmam gerekiyor.

Superonline'ın taahhütsüz en düşük fiyatlı tarifesine taşısam (445 tl)

Taşındıktan 1 gün sonra dondursam. 5 aylık dondurma ücreti => 50 TL * 5Ay * 30 Gün * Günlük 3 tl = 500 TL

Yaz başında duruma göre bakarım.

Sizce mantıklı mı?

3 ay boyunca başka sağlayıcıya taşıyamama kuralı var ya. Bu donukken sayıyor mu?

Hizmet: VDSL

• turktelekomda var belırlı bır ucret karsılıgında hattı donduruyorsun ufak bı para oduyorsun galıba. çağrı merkezini arayın bence

• Süperonline asla almayın derim Süperonline sadece speedtestlerde uçuyor kaçıyor abonesini yanıltıyor yani uçtuğu kaçtığı gibi değiş kullanımda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahilli S kullanıcısına yanıt
    Hocam sen görevli falan mısın? Ne zaman Superonline forumuna girsem Superonline'ı kötülüyorsun. Milyon abonesi var herkesin memnun olması imkansız zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KnifeRex kullanıcısına yanıt

Görevli değilim Süperonline nın abonelerine aptal muamelesi yapması hoşuma gitmiyor milyon abonesi varsa banane sorunlar ortada ve çoğunluktan bahsediyorum ki son zamanlarda bu sorunlar bariz arttı her 10 aboneden 6-7 i memnun değil sana göre kendime göre konuşmuyorum

forumda superonline kategorisine bakman yeterli daha fazlası x de şikayetvarda diğer forumlarda görürsün

dediğim gibi speedtestlere göre uçuyor kaçıyor bu kullanıcıyı yanıltıyor

online oyunlarda adamı vurduğunu sanırsın bi bakmışsın sen ölmüşsün neden Çünkü diğer sorunlardan dolayı bu tür sorunlar oluyor güya fiber Şunu yapabilir miyim? Abone olup hizmet dondurma 

tüplü ferrari den farkı yok

yine diyorum çoğunluktan bahsediyorum

çok çok nadir şanslı bölge az şanslı kullanıcı var

çoğu abonede sorunlardan habersiz :)

bakınız

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160224676

https://www.technopat.net/sosyal/konu/fiber-internet-baglattiktan-sonra-mermiler-gitmiyor.2986383/#post-23283670

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 13 Aralık 2024; 19:55:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sahilli S kullanıcısına yanıt
    Bende Superonline fiber kullanıyorum iki yıldır. İlk başta birkaç sorum yaşadım ama sonrasında sorunsuz kullanıyorum. Speedtest vs bakmama gerek yok Steam, epic games vs indirmelerde vaadettikleri hızı alabiliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.