Şimdi Ara

sunum mat. dosyalrını alan var mı ? dedıkelrı kadar iii mi kullanan arkdaş varsa cvp yazabılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kulaanana arkdşlar gerckttttn guzl mi ? 30 mılyon vermeye değer mı yazrsanız sevınırm. bide dersler ayrıntılı mı işlenmsı ?

• yok başkan. Git ekol dayıdan dinle . On basar sunumlara
  • kardeş bak yeni konu açıldı tam senin istediğin
    http://forum.donanimhaber.com/m_47150490/tm.htm
  • Bide bu adam para felan istiyo sunumlar için . La ona vereceğine git kitap al bide ekolden dinle senden iyisi yok. Bilmem naptımın şeyi de her sunumun 10 sayfasında bi diyo bana para vermeden aldıysanız yani korsan yoldan aldıysanız Allah belanızı versin hakkımı helal etmiyorum. Eğer her şeyin orjinalini alacak olsak aç kalırız. Kim orjinal oyun film alıyor ki ?. Kendi de korsan takılıyodur kimbilir. Bide yüzsüz yüzsüz lafını yapıyo. Aç ekolü dinle sana tutup hak hukuk edebiyatda yaptığı yok. Alacaksanda 30 tl verdiğine deymez. Git netden indir.
  • tşkrler arkdşlar
  • kampanya yaptığında aldık tüm setleri 65 tl den artı yeni gelecek sunumlara da erişimimiz mevcut.. gayet iyi anlatmış. sunum nedir ki ya diyip geçmeyin derim. bu tür bir sunum olayı ben üniversiteye hazırlandığım yıllarda(2002) elimin altında olsaydı kesinlikle daha güzel bir yerlere girmiştim.

bu arada ekol ü de tavsiye ederim ama bu sunumları da denemeden geçmeyin derim. netten bulup indirmeyin direk gidip alın. adam hatırı sayılır bir emeği mevcut o sunumlarda ki her sunum başında da hakkını helal etmediğini yazmış açık açık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Leopard

Bide bu adam para felan istiyo sunumlar için . La ona vereceğine git kitap al bide ekolden dinle senden iyisi yok. Bilmem naptımın şeyi de her sunumun 10 sayfasında bi diyo bana para vermeden aldıysanız yani korsan yoldan aldıysanız Allah belanızı versin hakkımı helal etmiyorum. Eğer her şeyin orjinalini alacak olsak aç kalırız. Kim orjinal oyun film alıyor ki ?. Kendi de korsan takılıyodur kimbilir. Bide yüzsüz yüzsüz lafını yapıyo. Aç ekolü dinle sana tutup hak hukuk edebiyatda yaptığı yok. Alacaksanda 30 tl verdiğine deymez. Git netden indir.

Çok merak ediyorum kendisi o sunumu hazırlarken kullandığı işletim sistemi , office programı lisanslı mıydı?... ayıptır ayıp..

gidip bir programcıya programlatıp lisanslatmayıp masraftan kaçıyosan susucaksın.

Ayrıca yaptığı uygunsuz birşey. vergi vermeden mal satamazsın öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yns1 -- 16 Nisan 2011; 16:34:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • söylenenler bir tarafa, sunumları almış birisi olarak eğer matematik problemi yaşıyorsanız ve bir şekilde matematiği halletmeyi düşünüyorsanız tavsiye ederim. sunumlar detaylıca hazırlanmış. o parayı fazlasıyla hak ediyor. zaman zaman sitede kampanyalar oluyor. takip edin. kampanyalar ile setleri daha uygun fiyata alabilirsiniz.
  • ben dün aldım ürünleri biraz inceledim hoşuma gitti bence faydalı olacak...
  • arkadaşlar ortak olup hep beraber alalım hem ucuza gelir, hemde alamayanlarda faydalanmış olur iletişime geçebiliriz. katılmak isteyenler
    pm atsın.
  • bi kaç tanıtım slaytını inceledim seviyesi çok kötü olanlar için iyi ama orta seviyedekiler için bence gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamurat_670

arkadaşlar ortak olup hep beraber alalım hem ucuza gelir, hemde alamayanlarda faydalanmış olur iletişime geçebiliriz. katılmak isteyenler
    pm atsın.

hocam pm attım
  • Sana yaramaz boşver.
  • sunummat sunumlarını satın almıştım çok güzel anlatımı çok başarılı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.