Şimdi Ara

süper fıkralar +18

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
4.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamın birinin iş yerinde bir sekreter varmış sekreter gün geçtikçe dekolte giyiniyormuş adam artık dayanamamış ve sekreterin bacaklarına yaslanarak
    :bunlar satılıkmı demiş
    sekreter tokatı yapıştırmış
    sonra adam:ozaman reklamını yapma

Adamın biri cok zenginmiş en kral villa araba bu adamdaymış ancak adam hiç çalışmıyormuş.İnsanlar bu adamın yasadışı birşey yaptığını düşünüp polise haber vermişler.Polis adamın evine gitmiş.

P:Beyfendi çevrenizdekilerden ihbar aldık bu serveti yasadışı yapıyormuşsunuz.

A:Hayır efendim ben iddaalara giriyorum ve sürekli kazanıyorum.

P:Nasıl yani?

A:Göstereym.Mesela ben kendi gözümü ısırabilirim isterseniz 100liraya bahse girelim.

P:Olurmu öyle şey kabul.

Adamın gözü takmaymış cıkarıp ısırmış ve 100 tlyi kapmış.Polis şaşkın

A:Ben diğer gözümüde ısırırımisterseniz 200tl ye bahse girelim.

polis düşünmüş bi gözü takma diğeri öyle olamaz yoksa beni göremezdi.Varım demiş.

Adamın dişler takmaymış cıkarmıs diğer gözünüde ısırmış.Polis şaşkınlık içinde 200 daha vermiş

Adam isterseniz son bi bahse daha girelim demiş.Polis bu sefer ne yapıcaksn demiş.

A:Benim şeyimi çekseniz 50 metre uzar demiş.İsterseniz 300 tl ye iddaya girelim.

polis düşünmüş düşünmüş imkanı yok böyle birşeyin.Kabul etmiş.Adam çıkarmış şeyini polis tutup çekmeye çalışmış

A: Arkadaşlar Kapının arkasından cıkıp 1000liramı verin polisin eline verdim.

padişahlık dönemlerinin birinde padişahın bir atı varmış.Bu at hiç kişnemiyormuş.o zamanlar kişnemeye gülme diyolarmış.padişah ülkesine ferman salmış atım hiç gülmüyor atımı güldüreni altına boğucam diye ama bir koşul warmış güldürmeyi deneyip güldüremeyenin kellesini kestireceğim...
    zamanla insanlar korkarak da olsa atı güldürmek için sıraya girmişler.paylaçolar,komedyenler espri yapanlar vs. bir sürü insan gelmiş ama hiç biri yapamamış.daha sonra NAMI KEMAL isimli bir adam çıka gelmiş.beni atla yanlız bırakn demiş ve adam gayet sakinmiş hiç korkusu yokmuş gibi atla herkezden uzakta atın kulağına bikaç kelime fısıldamış ve at susmamakcasına gülmeye yani kişnemeye başlamış.günler haftalar geçmiş at sürekli gülüyormuş.padişah sonunda bıkmış ve Namı Kemali tekrar huzuruna çağırmış.atımı sustur ne istersen vericem sana demiş.Namı Kemal de bizi etrafı kapalı kimsenin göremeyeceği bi yere götürün demiş.padişahda dileğini yerine getirmiş.bir kaç dakika sora tekrar Namı Kemal gayet sessiz sakin bi şekilde odadan çıkmış.arkasındanda at boynu bükük bi şekilde çıkmış.tam namı kemal gidiyorumuşki padişah durdurup nası güldürdün nası susturdun atımı namı kemal söyle lütfen çok merak ettim demiş.namı kemalde benim $eyim seninkinden uzun dedim gülmeye başladı demiş.padişahda ee.. nası susturdun demiş namı kemalin cevabıda : gösterdim sustu

İş adamı Temel Amerika'ya gider, işlerini bitirdikten sonra alış veriş merkezlerinde dolaşmaya başlar. Pet shoplardan birinde akıllı ve hazır cevap bir papağan görür, papağanla biraz sohbet ettikten sonra yetkiliye gider ve papağanı satın almak istediğini söyler. Satıcı papağanın satılık olmadığını söyler fakat Temel bir türlü vazgeçmez paraysa para illaki bunu bana satacaksınız diye ısrar eder. Satıcı bakmış kurtuluş yok Temel'e, bak bizde papağanın dört tane yumurtası var bu yumurtaları sana verelim hem daha ucuz olur hemde dört tane birden papağanın olur demiş. Temel biraz düşünüp kabul etmiş. Trabzon'a döner dönmez hemen yumurtaları kuluçkaya yatırmış. Bir süre sonra yumurtalar çatlamaya başlamış. Birinciden civciv, ikinciden güvercin, üçüncüden muhabbet kuşu, dördüncüden ise ördek çıkmış. Temel bu işe epey bozulmuş. Bir kaç ay sonra Temel yine Amerika'ya gitmiş, işlerini bitirince doğru papağanın olduğu dükkana gitmiş. Papağan Temeli uzaktan görür görmez başlamış kahkahalar ile gülmeye. Temel ne güleysun ula demiş. Papağan niye gülmeyeyim, New York'da herkes senin enayiliğini konuşuyor deyince Temelde, oda bir şeymi ulan Trabzon'da herkes senin fa.şeliğini konuşuyor demiş.

Temel kamyonuyla yokuş aşağı inerken freni patlar ve kamyonu son sürat gitmeye başlar, ve kamyon bir kavşağa gelir temel bir bakar sağ tarafta pazar kurulmuş yüzlerce insan ,soluna bakar bir tane çocuk. Pazara girip yüzlerce insanı öldüreceğine çocuğa çarpmayı tercih eder. Ertesi gün gazeteler şöyle yazar TEMEL KAMYONUYLA PAZAR YERİNE GİRDİ 20 ÖLÜ 50 YARALI. Temele sorarlar niye pazara daldın? Diğer yöne gitmedin?
    -Temel cevap verir
    -BENİM NİYETİM ASLINDA ÇOCUĞU EZMEKTİ. ÇOCUK PAZAR YERİNE KAÇINCA...

Babaaa...! Matematikten "0" aldım, üstelik bir de tokat yedim...!
    - A benim sarsak oğlum, ne oldu yine...?
    - Öğretmen yedi kere sekizi sordu... Ben de ellialtı dedim.
    - İyi ya doğru söylemissin !
    - Arkasından sekiz kere yediyi sordu...
    - Hass...tir, ne fark eder ki.. ?
    - Ben de öyle dedim zaten...???

Temel ile Dursun her gün mendirekte balık tutarlarmış. Bir gün Dursun, "Ula Temel", demiş, "Haçan sen böyle paluk tutarken, pen senun eve sızsam, senin Fadimeyla aşna
    -fişna edup, hamile piraksam, penden çocuğu olsa, senle pen ne olurduk?" Temel sakin, yanıtlamış:
    -"Ödeşmiş olurduk..."

NOT:forumun mizah eğlence bölümünden aldım burada daha çok ilgi görür diye ALINTIDIR!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabri9135 -- 28 Kasım 2009; 0:14:26 >
  • yorumlamadan geçmeyin
  • bunları biliyordum ama tekrar okumak güzel oldu.

ama şu pazar yeri fıkrası çok güzel ya
  • Temel sabah uçagi ile parise gidiyor. Islerini tamamlayip aksam uçagi ile Istanbul"a dönmek istemekte...aksilik uçagi

kaçirir. Saat 23.30"d

lüks bir otelin yolunu tutar. Odasina çikip uyur. Sabah yedide
    resepsiyona gidip hesabini sorar. Eline bir fatura uzatirlar Temel
    sasirir:
    - Lan bir basimizi koyduk ve kalktik 400 dolar...olur
    mu? der.
    - Ama efendim hizmetlerimiz var.
    Temel faturaya bakar T.K.P 100$
    - T.K.P ne?
    - Tenis kortlarini kullanma parasi
    - Ben kullanmadim ki? der Temel
    - Kullansaydiniz efendim 6 tane kortumuz var. der
    Resepsiyon memuru yine bakar
    - H.K.P 150$
    - Bu ne?
    - Havuzu kullanma parasi
    - Kullanmadim ki? der Temel.
    Resepsiyon memuru gayet sakin bir sekilde
    - Kullansaydiniz 3 tane havuzumuz var 2 tanesi olimpik.
    Temel çok sinirlenir ve hemen bir kalem ister.
    Faturanin altina aynen sunu yazar.
    T.S.P 500$ ve resepsiyon memuruna uzatir.
    - Ver bakalim 100$ sizin de bana 500$ borcunuz vardir,
    der Temel.
    Resepsiyon memuru sasirir
    - T.S.P ne oluyor?
    - Temel"i s..me parasi.
    - Aman efendim olurmu öyle sey estagfirullah. der resepsiyon memuru
    - Kardesim Temel burdaydi s..seydiniz bütün gece müsaittim!

Bir gün çok yaşlı bir adam ve onun çok genç karısı varmış. İşte bu karısı bir gün hamile kalmış. Hastanede çocuğunun doğmasını beklerken doktor demiş ki:
    -Bu çocuk sizin mi?
    -Evet.
    -O zaman babam ile ilgili bir anı anlatabilir miyim?
    -Tamam.
    -Benim babam, çok yaşlıydı ama avlıcılığa çok meraklıydı. O yüzden hep ava çıkardı. Bir gün yine ava çıkmış, ama tüfek yerine bastonunu almış. Bir av görmüş. bastonuyla nişan almış ve ateş etmiş. Hayvanı avlamış.
    -Nasıl?Onu başkası vurmuştur.
    -Ben de bunu diyorum ya.
  • 26 Kasım 2009, 21:36:14

--------------------------------------------------------------------------------

> TEMEL & FADİME
    > ---
    Temel bir dağ başında oturuyormuş ve en büyük zevki günlük gazete
    okumakmış fakat tembelmiş ve gazete alabileceği tek yer oturduğu dağın eteğindeki bakkalmış. Bu iş için hep Fadimeyi gönderirmiş. Fadime bir gün sıkılmış ve Pazartesi günü 7 tane o günün gazetesinden almış. Ve Pazartesi günü bir gazete verip diğerlerini saklamış.

Ertesi gün Temel gazete isteyince dün aldığı gazetelerden birini ben çıkıyorum deyip işlerini hallettikten sonra çıkarıp vermiş. Çarşamba günü yine Temel gazete istemiş, Fadime yine işlerini halledip Temel'e gazeteyi vermis. Persembe günü yine Temel gazete istemiş Fadime yine vermiş.
    >
    > Akşama doğru Temel Fadimeyi çağırıp "Fadime" demiş.
    -"Dünyada ne salak insanlar var;dört gündür aynı adam aynı yerdeki
    ağaca arabasını çarpıyor".
  • 6 Kasım 2009, 8:57:57

--------------------------------------------------------------------------------

:)FOSURMAK

TEMEL´IN KÖTÜ HUYLARINDAN BIRI DE HER SABAH UYANIR UYANMAZ,GÖK GÜRÜLTÜSÜ kadar YÜKSEK SESLE GAZ CIKARTMAKMIS.
    KARISI FADIME DE BU DENSIZLIGINE PEK ICERLER,cözü cikasu heruf,ha pir sabah poyle fosururken,tüm pagursaklarun donuna dökülsün da cör cünunu DERMIS.
    DERKEN,KURBAN BAYRAMININ 2.SABAHI,FADIME MUTFAKTA KURBAN ETLERINI AYIKLARKEN VE TEMEL HALA UYURKEN,TEMEL´I YOLA GETIRME NIYETIYLE,BIR GÜN ÖNCE KURBAN OLARAK KESTIKLERI KOCUN BAGIRSAKLARINI TOPARLAYIP BIR GÜZELCE TEMEL´IN DONUNUN ICINE KOYMUS!
    AZ SONRA TEMEL UYANINCA,ADETI ÜZERE,KEYIFLE VE GÖK GÜMBÜRTÜSÜ MISALI GAZ ATINCA BIR DE BAKMIS KI TÜM BAGIRSAKLARI DONUNUN ICINDE...SASKINLIK VE KORKU ILE RENGI BENZI ATMIS. AKLI UÇUP GITMIS.TEMEL,BIR MÜDDET SONRA KENDINE GELMIS VE KALKIP TUVALETE GITMIS. EPEY ZAMAN SONRA,SARARMIS YÜZÜNDEN SOGUK TERLER DAMLAYARAK BITAP YORGUN BIR HALDE MUTFAGA GELEN TEMEL:
    haçan dedigun oldi be fadime,fosururken tüm pagirsaklarum donuma töküldü da
    FADIME:-oh olsun,ama pagirsaklarun cikarken canun da pek yanmistur be temelim DIYEREKTEN GÖNLÜNÜ ALMAYA CALIŞMIŞ
    TEMEL YANITLAMIS HEMEN: -yok be fadime,ha cikarken acumadi da,geri sokarken az kalsun ceberidum!!!!
  • 2. güzelmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    12-8 vardiyası çok güzel be
    11 ay önce açıldı
    Birkaç güzel fıkra..+16
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • havada kokusu var
  • Eywlh
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobo47

havada kokusu var

bunu mizah eğlencede bu şekilde yazanların hiçbiri b an yememiş ben neden yiyeyim ben sadece ordan buraya taşıdım!! ALINTIDIR yorum yazmadan geçmeyin üste çıksın gerçekten benim çok hoşuma gitti fıkralar :)
  • Hepsi birbirinden güzel sağol
  • Zweggen önemli değil mizah bölümünden buraya taşıdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabri9135 -- 28 Kasım 2009; 17:37:57 >
  • sizde aklınıza gelen komik fıkraları yazabilirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabri9135 -- 28 Kasım 2009; 17:43:21 >
  • 700 küsür kere bakılmıs yorum yok size
  • up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabri9135 -- 29 Kasım 2009; 17:54:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabry91

quote:

Orijinalden alıntı: bobo47

havada kokusu var

bunu mizah eğlencede bu şekilde yazanların hiçbiri b an yememiş ben neden yiyeyim ben sadece ordan buraya taşıdım!! ALINTIDIR yorum yazmadan geçmeyin üste çıksın gerçekten benim çok hoşuma gitti fıkralar :)

Zaten problem orda, bu fıkraların yeri konu dışı değil mizah bölümü. Yanlış yere konu açmışsınız.
  • Ekle ekle.
  • Bende diyorum neden hepsini biliyorum.Meğersem Mizah/Eğlence'den alınmış.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.