Şimdi Ara

Süper İkili 500 Tahut iptalı nekadar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biray önce Turkcell'den Avea'a süper ikili 500 paketine 12 ay tahütle geçtim.

İstanbul'un göbeğinde oturuyorum türkcell'deyken her yerden telefonum çekiyordu rahat rahat konuşuyordum.

Avea geçtim geçeli arayan kimse bana ulaşamıyor bu yüzden bugun 2. müşterimi'de kaybedince sinir krizi geçirdim.

Taahhütü iptal ettirip tekrardan turkcell geçmek istiyorum nasıl yaparım taahhüt iptali nekadar tutar ?

Nasıl bir yol izlemeliyim ?

• Aynı şekilde bende sizin gibi Turkcell den bu tarifeye geçiş yaptım. Benim sorunum daha farklı 3g şebekesi 3 çubuk çekiyor ama internet bağlantı hızı çok düşük oluyor. 4 çubuğa çıktığı zaman çok iyi bağlantı hızı alıyorum. Sorunu bir türlü anlayamadım.
    Sorunuza gelince, şartlar kısmında iptal bedelini belirtmemişler sadece cezai işlem yansır demişler. Bu paketin tahattütsüz ücreti 49 tl. Biz tahattüt yaparak bunu 39 tl ye düşürdük. Yani 10 tl indirim bedeli,size kullandığınız ay kadar ysnsıması gerekiyor. Yani 1 ay kullandığınız için iptal bedeli güncel fatura + 10tl iptal bedeli yandıması lazım. Ben vodadone ve Turkcell de tahattüt bozdum bu şekilde idi. Yalnız ilk defa avea kullanıyorum şartlar kısmında bu şekilde bir bilği görmedim. Siz bence emin olmak için müşteri hizmetlerini arayıp iptal bedelini öğreniniz. Size bunu söylemek zorundalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 dk önce müşteri hizmetlerini aradım fatura + 10 tl cayma bedeli ödersiniz dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi sonradan kabarık bir fatura ile karşılaşmak istemiyorum
  • Hocam dedikleri haricinde bir fazla tutar çıkartamazlar diye düşünüyorum. Çünkü tahatttütte ne yazıyorsa o.
    Bide şöyle birşey var ama emin değilim forumda okumuştum tam hatırlayamıyorum. Siz Turkcell E geri dönmek için 3 ay beklemeniz gerekmekte. Öyle bir kural var sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Aylık Yeni Hat İptal Etme
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.