Şimdi Ara

Süper Lig'de Play-Off sistemi! Kabul Edildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan digi mdidir ne cacıktır resmen ele geçirmiş kulupler birliğini , onlarda tff yi yönetiyor zaten
  • Bizim yönetim ağırlığını koymuyor.İstemiyorsa açık açık söyleyecek.
  • Paniğe gerek yok, Cas'a 1 şikayet yeter. Ondan sonra bu sene uygulayamazlar. Dedikleri gibi futbolcular biz 34maç + kupa maçları ıcın anlastık fazlasını isteriz yoksa oynamıyoruz deseler grev yapsalar haklarıdır. Tıpku şu an ispanya liginde futbolcuların grevde oluşu gibi. Adamlar geçen hafta başlayacaklardı ertelediler büyük ihtimal bu haftada oynamayacaklar.
  • trabzon dahil tüm anadolu takımlarının şampiyon olma ihtimali sıfırlanmıştır ... şuandan itibaren türk futbolu ölmüştür allah rahmet eylesin sakız çiğnesin ...
  • eğer bizim kongre üyemiz ve cas hakimi şahsın dedikleri doğruysa TFF gerçekten ülke futbolunun içine etmiştir ....çok açık ve net ... zira biz cas a gideriz muhtemelen ve sene ortasında lig iptal olur ....rezalet kere rezalet
  • Hayatımda etmediği küfürü etttim, hala adiyorum. MAA federasyonun başından gitmediği sürece Ligle ilgilenmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

Turk futbolu bitmistir.

Dunyanin en iyi ligleri neden bu uygulamayi yapmiyor?

Daha fazla mac yapmak istiyosan o zaman 18 yerine 20 takim yap ligi sevgili TFF

Ligi 4. bitiren takimin sampiyon olmak gibi bir sansi filan olamaz.

Ilk 4 e oynayacak o zaman her takim bundan sonra.

Yaziklar olsun gercektende...

Son derece ILKEL bir sistem.

Ha bir not daha. Gelir articakmis mis mis...

Geliri bu yonlerden arttiracagina klupler, transfer fiyaskolarina son verip adam akilli isler yapsinlar. O zaman kendi icindeki gelir giderleri daha olumlu olur.

Hayatimda ilk defa senden nefret ediyorum DIGITURK.
    Vermez olaydin o paralarida, o paralari cikarticam diye bu sacma sistemleri getirtip Turk Futbolunun icine etmiyeydin.

Yemisim Marka Degerini.

Ne espirisi kaldi son 1-2 haftaya 1 puan fark ile girip sampiyonluk yarisi yapmanin???

Iyiki Fenerbahce 2 kere son haftada sampiyonluk kaybetti... Bu sistem onlari travmalarini azaltmak icindir....

NEFRET ettigim bir genelleme soyliyecegim. Hic bir takim digerinden buyuk degildir lafini savunmustum. AMA GERCEKTENDE TURK FUTBOLU DEMEK GALATASARAY DEMEKMIS.

Su an bunu cok cok daha iyi anladim.

başka söze gerek var mı..

• abi bune yaw 30 hafta takım oynar son haftalarda 2 sakatlık olur pat gitti takım böyle saçma sey duymadım ligtv almaktan vazgeçecem hangi dünyada yaşıyoruz a .k FB ŞİKE OLAYINI KAPATMAK İÇİN YAPILMIŞ BİR OLAYDIR hangi zaman buna karar verdinizde uyguladınız

• Galatasaray dışındaki tüm takımlar onaylamış diyorlar ,aklıma bian lig ertelensin dediğimizde günah keçisi ilan edilip sonrada liglerin ertelenmesi geldi sonu aynı olacak görürsünüz
  • Ben planımı 34 haftalık bir lige yapmışımdır var mı böyle birşey ya.
    1 gece de statü değişiyor.

Bakın görün adım gibi eminim kısa süre sonra eski sisteme dönülmezse ben de birşeyy bilmiyorum.
    Son 6 maçta %100 lük bir hakem hatası olsun görürürüm o zaman bu playofuu destekleyenleri 6 maçın telafisi de zorç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

Ben planımı 34 haftalık bir lige yapmışımdır var mı böyle birşey ya.
    1 gece de statü değişiyor.

Bakın görün adım gibi eminim kısa süre sonra eski sisteme dönülmezse ben de birşeyy bilmiyorum.
    Son 6 maçta %100 lük bir hakem hatası olsun görürürüm o zaman bu playofuu destekleyenleri 6 maçın telafisi de zorç

işin garip tarafı fenerliler dahil kimse desteklemiyor
  • Yazıklar olsun Cüneyt Tanman'a sevdiğim bir insandı ama iyice gözümden düştü.
  • tribundergi Tribun Dergi
    4 kulubun Play-Off kararini imzalamadigi haberleri geliyor.
  • Demirören'in açıklamaları karşısında Beşiktaş taraftarının haysiyet dolu duruşunu takdir ediyorum. Asil duruşunu genel olarak bozmadığı için gerçekten helal olsun diyorum...

ff ve kb gelince, korsanca bir tutum içerisinde oldu bittiler le, kap kaçlarla süreci keyfi bir şekilde sürdürmekte, Türk sporunu adeta sabote etmektedirler... lig tv ve dijitürk almak artık Türk sporuna bana göre ihanetle eş değerdir...
  • Rezalet bir karar. Futboldan tamamen tiksindirdiler böylece.

MAA başkanlığındaki federasyon 1.5 ayda ligi tam anlamıyla içine s.çıp bıraktı önümüze koydu.

Digiturk e aylık ödeyeceğim para ayda 80-100 tl olsa dahi normalde beni etkilemez. Yıllardır da kullanıyorum zaten evimde.

Ama bu sene bu heriflere 1 kuruş dahi vermek bana gerçekten çok koyacak. Böyle adiliklere prim tanımış olucam, ödüllendirmiş olucam.

Şu anda kara kara düşünüyorum. Galatasaray maçlarını izlemeden nasıl yapabilirim diye bir yandan bu heriflere para kazandırmaya devam mı edicem diye.
  • Takmayin bu kadar ya. O sikeden sonra bole sacma seyler yapilacagi kesindi. Sikenin yapilmis olmasi bile benim bu ligle iliskimi kesmeme yetti. Bunlarda tuzu biberi oldu. Bu ulkede her alanda isler boyle isliyor. Ne yazik ki bu ulke hic bir zaman adam akilli bir ulke olmayacak. Dunya da bir ton lig ve takim var :)) birini yapayda olsa destekleyin maclarini takip edin. Hic olmazsa bu sikeciler para kazanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IFatalTürkI

Yazıklar olsun Cüneyt Tanman'a sevdiğim bir insandı ama iyice gözümden düştü.

Bırak cüneyt tanman i falan hepsi kukla olmuş. Ya şunu anlamıyorum . Nontvsporda yarım saat once ,maa: tüm kulüpler kabul etti. Sadece gs çekinceleri var .falan dedi

Allah cezasını versin tüm fenerasyon üyelerinin . Lig benim için tamamen bitmiştir.
  • Umarım Galatasaray çok sert bir bildiri yayınlayıp bir kez daha suratlarına tükürür şunların. Bunu mutlaka yapması lazım yönetimin. Bu hususlarda şu ana kadar yüzümüzü güldürmeyi başardılar.

Bu kadar 3 kuruş parasının derdinde olup şikenin arkasında duran federasyon ve diğer 17 tane 1. lig takımının aksine tek sağlam duruşu gösterebilen takım olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senfield25

http://s7.directupload.net/images/110823/7vnykg9q.swf

"sky (okundugu gibi yazdığımı varsayın) oynamak varken" bu adam neyin skysini söylüyo anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.