Şimdi Ara

Süper Lig karması Bayern'i eleyebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş'ın elemesi mucize olacaktır ama peki Süper Lig'te oynayan tüm takımların oyuncularını düşünün ve 11 kursanız Bayern'i eleyebilir miydi?

• Dünya karmasi bile eleyemez. Bittiniz olum siz.

Mutlu oldun mu?
  • Bu soruları genelde ilkokulda sorardık.
  • Saçmalayan sensin yıllardır sistemi oturtmuş takımla 1 günlük karmayı karşılaştırıyorsun.
  • Bu soru gayet mantıklı bir soru spor ekonomisinde 6. olan bir ligin karmasının ne yapabileceğini soruyorum çok saçma mı geliyor bunu sorgulamak.
  • Türkiye süper ligin den bayern Münih de ilk 11 çıkacak oyuncu yok :) Ters den yapalım bayern Münih den yedek bir oyuncu bile türkiye süperlig takımlarında banko ilk 11 oynar :) düşünüyorum o halde varım teorisinden vazgeçin artık olmaz!

Harbiden artık şu konuları kapatın ya Bayern münih ile türkiyeden herhangi bi takımı nasıl karşılaştırıyorsunuz , kıyaslıyorsunuz yazık ya bu toplum harbiden cahil ya bu kadar cahil olunmaz ya üzülüyorum , utanıyorum , sıkılıyorum !
  • Eleyebilir elemesine de cok supriz olur

Super ligden bir oyuncu bile bayern de ilk 11 oynayamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk okulda futbolcu kağıtları vardı, iskambil gibi oynardık. Sonra futbolcu kadroları yazardık.

Pes'te edit yapıp hayalindeki tüm futbolcuları toplardık.

yani her şey ya kağıt üzerinde yada sanal ortam üzerinden yarışırdık. Bunu yapanın da yaş seviyesi bellidir.

ben de yapardım. şu an 32 sinde olan bir adam olarak, orta okul ve lise döneminde derste vakit geçirmek, arkdaşlarla tenefüste goy goy goy yapmak için.

Şimdi diyorsun ki spor ekonomisinde 6. olan ligin karmasının ne yapacağını sormak çok mu saçma geliyor?

Tek bir örnekten gidelim.

18 takımlı ligin forvetlerine bakalım kağıt üzerinde

RVP, Gomis, Cenk, Lowe, Etoo, Adebayor, Umut Bulut, Jahovic, Burak, Stancu, Kone, Henrique, Eduok,Boutaib, Doukara, Ezekiel, Muriç, Yatabere.

Hadi koy bakalım forveti?

neye göre? performansmı?

Jahovic derim eğer performans ise.

Eğer isim olarak dersen 6 aydır ayağına top, sırtına forma değmemesine rağmen RVP derim.

o yüzden saçma bir konu. Haa şunu yaparsın;

açarsın Fifa 18 i edit ten yaparsın kendine göre bir kadro denersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winwin35 -- 12 Aralık 2017; 16:11:11 >

• Muslera

Mariano Pepe Maicon Adriano

Fernando Medel

Feghouli Talisca Babel

Adebayor

%10 ihtimal

• Awendel kullanıcısına yanıt
    Adam ciddi ciddi Feghouli yazmış kaç maç oynadı

• All Nightmare kullanıcısına yanıt
    Beşiksaray takımı kurmuş kaale almaya değmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Awendel kullanıcısına yanıt
    Bu sezon Fabri Muslera'dan tartışmasız daha üstün oynuyor, istatistikler de bunu net şekilde destekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awendel

Muslera

Mariano Pepe Maicon Adriano

Fernando Medel

Feghouli Talisca Babel

Adebayor

%10 ihtimal

Q7 varken Ciguli ilginç

Q7 olmasın Nasriyi koy yani

Adebayor mu Gomis mi bence gomis Adebayor ayak olarak biraz bitiricilik zayıf bence
  • Sevinckan_216 kullanıcısına yanıt
    Pardon ali palabıyık olabilirdi adebayor yerine :d

• ha ha ha pesci veletler gelmiş :D değil stsl dünya karması yapsan yenemezsin. öyle onu çıkar bunu al transfer et fıfa oyna diil bu işler. neden milli takımlar lig takımları gibi dominant oynayamıyor biliyor musunuz? karma olduğu için oyuncuların hiçbiri bir birini tanımadığı için. yoksa türk milli takımı ligdeki tüm takımlardan daha iyi kadro olarak ama ne bjk ne gs ne fb ne de ts yenemez. lig takımlarında oyuncular sürekli beraber oynar futbol da alışkanlık çok önemli milli takımlar karmadır çoğu ülkenin milli takımı lig takımlarından iyidir karo olarak ama adım gibi eminim hiçbir milli takım ligindeki en iyi takımını yenemez. birisi karma birisi ise senelerdir birlikte oynayan ouncularla kurulu olur çünkü. ingiltere milli takımı ile arsenal'i 10 kez maç yaptır arsenal 10 maçının 9 tanesini kazanır. ingiltere milli takımı arseal'den daha kaliteli ama birisinde düzen var alışkanlık var biri de karman çorman. futbol da sürekli beraber oynamanın düzenin alışkanlığın önemini daha bir sürü örnekle açıklarım da gerek yok. bu yüzden bjk bizi rezil etti işte. sebep bu kadro teknik adam falan diil sebep kralını getirsen 4 senelik takımı 3 aylık takımınla yenemezsin. şansa bala yensen bile oyun olarak yenmen imkansız.

• konu saçma ama zaten Beşiktaş, Türkiyenin en iyi 11 i ki. Bi tek MARIANO var Beşiktaş'ın ilk 11 e girebilecek. Bi de Belki Muslera...

Fernando'nun Atiba'dan iyi olması için mesela, atibanın bi iki sene daha yaşlanması lazım, geri kalanları karşılaştırmıyorum bile zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerhanUygur

konu saçma ama zaten Beşiktaş, Türkiyenin en iyi 11 i ki. Bi tek MARIANO var Beşiktaş'ın ilk 11 e girebilecek. Bi de Belki Muslera...

Fernando'nun Atiba'dan iyi olması için mesela, atibanın bi iki sene daha yaşlanması lazım, geri kalanları karşılaştırmıyorum bile zaten.

Atiba'nın son maçlardaki performansını görmedin herhalde ? Resmen el freni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamless Dream

quote:

konu saçma ama zaten Beşiktaş, Türkiyenin en iyi 11 i ki. Bi tek MARIANO var Beşiktaş'ın ilk 11 e girebilecek. Bi de Belki Muslera...

GS maçındaki performansını ÇOK İYİ görmüş olmanız lazım... Adam resmen 2 sene öncesine dönüş yaptı.. Konsantrasyon meselesi.

Yaşlandığı bi gerçek ama Atiba hala Atiba. Bu seneden sonra biter diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamless Dream

quote:

GS maçındaki performansını ÇOK İYİ görmüş olmanız lazım... Adam resmen 2 sene öncesine dönüş yaptı.. Konsantrasyon meselesi.

Yaşlandığı bi gerçek ama Atiba hala Atiba. Bu seneden sonra biter diye düşünüyorum.

Tek maçta değil bütün maçlarda iyi oynaması lazım. Atiba gittikçe Selçuklaşıyor.

• Eler elemez bişey diyemem ama süper lig karması kadrosu mevcut Bayern kadrosundan daha değerli bir kadro oluşturamaz , 600 milyon euro değerinde bir kadrodan söz ediyoruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.