ev telefonu kullanıyorum.süperonline16mpbs iyimi hızlımı peki
2 kişi kullanıyorsanız ve ayda 50 gbın üstüne çıkıyorsanız limitsiz kotasız tarifelerden birini seçmen daha iyi olur. Yazdığın 2 şirkette de kotasız tarife 115 TL civarı o yüzden tavsiye etmem. Oturduğunuz yerde kablonet varsa 3 veya 5 mbit kablonet uygun olur. Olmadı Biri'nin yazlıkçı kampanyası var ona bakın...
superonline fiber var mı?binada? yoks adslden mi bahsediyorsun ?
benm de 2 yıllık taahütüm bitti.adsl kullanıyorum.bölgemde fiber yok(bahçelievler). superonline mı yoksa ttnet mi hangisini tavsiye ediyosunuz ? superonline a geçersem ilk 6 ay 9,99 ödiyip diğer 18 ay 59 tl ödiycem.8mbit limitsiz tarife için.geçiş yapmaya değer mi ttnettden devam mı ediyim bi akıl verin.
superonline yada ttnet nasıl kullanacaksınız o önemli bence ikisininde kendine göre avantajları ve dezavantajları var
ADSL ise ttnet kullanın. Süper online altyapısı ile fiber internet istiyorsan süporonline. ayda 44 liraya 25 gb akklı 20mbit hız alıyorsun. Akk ile hızın düşüncede 2 3 mb hızlara ulaşabiliyorsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme