Aracın içine tuttuğu o 2-3 saniyede toplamda 100ml su bile çıkmıyor o makineden. Koltuklarda, kapılarda ve göğüste de koruma varsa o su akıp gider zaten, hiçbir şey olmaz.
Verilmişti
yuh be arabanın içini bile yıkadı
verildi 2-3 defa
Verildiyese özür dilerim boşuna yer işgal ettik desennize uamrıma rabaya bir şey olmoaz yazık olur
Merak etme o arabaya kezzap atsan birşey olmaz.
Basınçlı makinelerin hava-su oranı ayarlanabiliyor.
Suyu iyice kısıp yaparsa birşey olmayabilir.
Vermiş havayı, vermiş havayı.
Bence kendi arabası olsa o şekilde davranmazdı,iş ortagının filandır adamı kazıklamıştır :) o da araba eline geçince intikam almak için böyle bir şey yaptı..
quote:
Orijinalden alıntı: mert107
Bence kendi arabası olsa o şekilde davranmazdı,iş ortagının filandır adamı kazıklamıştır :) o da araba eline geçince intikam almak için böyle bir şey yaptı..
bir de Milagrosa sormak lazim. bu ne haci senaryoyu yazein 2 dakkada
aga koltuklar fln deri akar gider yaw sil bezle otur :D oh (:
bi ara video görmüştüm, nano korma yapıyorlar aracın içine dışına her yerine, kaporta kezzaptan ve türevi asitlerden etkilenmiyor akıp gidiyordu. Ömür boyuda garanti veriyorlarmış. Aynı şey iç döşeme içinde geçerli. Büyük ihtimel parayı bastırıp böyle bişey yatırmıştır
Ne koruma, deri koltuk vs. olursa olsun ben o aracin adam olacagini sanmiyorum. Artik her noktada elektronik var suya karsi cok hassas araclar. Mesela adam kapiya tutuyor suyu orada koltuk ayari var. Airbag sensorleri vs. bi ton sey var kemerlerin oralarda falan. Az bisi yagmurda kalip butun elektronigi sacmalayan cabrio arabalar biliyorum. Sonucta yazik etmis guzelim arabaya.
arabaya hiçbirşey olmamıştır. O kadar abartmayalım.
tazyikli yıkama makinaları cok ince su püskürtürler. bir arabayı komple 10 litre kadar suyla bile yıkayabilirsiniz.
Ayrica artik araclarin elektrikli aksamları eskisi gibi açık kablolarla yapılmıyor. Kapılardaki bütün soketler ve motorlar suya karsı dayanıklıdır.
orta konsol biraz riskli. Oraya da aracı calıştırmadan önce hava tuttuysa ve kuruladıysa birsey olmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme