Şimdi Ara

SUPER SPORT ALACAĞIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2005 model 52000 km de R6 aracımın üstüne 13000 tl veriyor GOLF 5 1,6 FSI 2004 MODEL

600 lük hangisini tavsiye edersiniz 600 rr istiyorum ama uygun takas eden yok fazla araştırma yapmadım görüşlerinizi bekliyorum 600 lük hangisi alınır r6 nın avantaj ve dezavantajları nelerdir

• 600rr neyse r6 da odur ayni mokun laciverti. ss motorlarda motorun yipranma ihtimali cok yuksek,alacaginiz cihaz problem cikarabilir,ayrica motosiklet tecrubeniz varmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında 2005 r6 +13 000 matematiksel olarak mantıklı gibi
    ama ilk kez motora biniyorsan veya tecruben azsa ,otomobilin verdiği kolaylıkları göz ardı edemezsen sıkıntı yaşarsın
    benim için otomobilinde motorunda yeri ayrı
  • ilginiz için teşekkürler motorun 1,500 tl masrafı varmış bide grenajının biri kırıkmış vaz geçtim şuan aracım satılırsa 10000 tl civarı bir makine düşünüyorum onun için önerilerinizi bekliyorum
  • yeni başladığını varsayarsak
    10000 tl ye inazuma,duke 200,cbr 250 ikinci el bakabilirsin
    yada sıfır 125-150 lik bir motor alıp kalan parayla ekipman alabilirsin
    ille ss diyorsan temiz bir cbr 250 bul ekipmanıda atlama
  • hocam ben direk 600 lük ile başlamak istiyorum 100 lük vitesli çok kullandım uzaktan görünüşünün al benisi olsun diyorum r6 lara bakıyorum 2000 model temizine 12000 lira istiyorlar benim kafama takılan ninja zx 6r 636 larla diğer kasanın ne farkı var ikiside 2004 model
  • sen çok yaşamassin haci. Saga sola şekil yapma al kucuk cc efendi efensi sur motor senin golfe benzemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 600lük ile başlayacaksın anladığım kadarıyla bu hızla fazla yaşamazsın sen.
    Şekil istiyorsan git gt250r al hızı az geldi diyorsan ktm duke 390 al. 600'lük ile başlarsan ilk virajda motor altından gider yada fazla gaz açarsın motor tekere gelir indiremezsin bir sürü masraf açarsın başına
  • en büyük yanılsama motorsikleti otomobil gibi zannetmek .600cc veya daha fazla cc motorları kendimi biliyorum fazla basmam, ozamanda kaza yapmam demek sanırım.
    benim 125lik motorumda bile dönüş yapacakken gaz elimden kayıyor bazen yada inip ilerletiyim derken yana yatma eğilimi gösteriyor motor, tutana kadar canım çıkıyor (140 kg bu arada :)) 200 kiloyu siz düşünün.
    yokuşta fren yapıp durdun diğelim o 200 kiloyu tutmayı beceremezsen aynen yokuşu geri inersin.
    yani herşey yavaş gitmek değil bence
  • oğlum bak 100lük uag'lerle 600lük racingleri bir tutuyonuz, birinin max yaptığı hızı diğeri 1. bilemedin 2. viteste yapıyor! bi gaza bastın mı gider ölürsün! maddi durumun da iyiymiş zaten, git cbr250 al 1-1buçuk sene kullan sonra 600lüğe geçiş yaparsın
  • 1.6 golf 115 bg 1250 kg

r6 130 bg 160 kg

AKIL FİKİR.
  • önerileriniz ve düşünceleriniz için teşekkürler ama ben bu motoru şehir içi kullanacam tamamen öğrenene kadar galiba 2000 model r6 alacağım 500 lira masrafı var 9500 e filan bana gelecek tşklerr
  • quote:

Orijinalden alıntı: axarayliyazz

önerileriniz ve düşünceleriniz için teşekkürler ama ben bu motoru şehir içi kullanacam tamamen öğrenene kadar galiba 2000 model r6 alacağım 500 lira masrafı var 9500 e filan bana gelecek tşklerr

Hocam kusura bakma ama

Bu mesajında doğru birşey yok 14 yaşında ss demek incir ağacı demek sorun demek parça sıkıntısı demek

ilk motor 600 cc demek ....

Şehiriçi daha tehlikelidir ölüm oranı düşük kaza oranı yüksektir yağ çamur fazladır çukur fazladır dur kalk fazladır viraj fazladır.
  • Biraz araştır et,bilenlere sor,hani hayati tehlike zaten ayrı konu da,8-9 bine temiz bi cbr 250 al geç,temiz temiz bin.
    He bu kadar söyleyeni dinlemem,ne bilsinler,karışmasınlar banane ben istediğimi yapacağım diyorsan da hakkında hayırlısı.
  • altın elbiseli adamın videolarını inceleyin 600 leri
    hocam herşey sizin elinizde herkezin dedigine bakmayın alın ama motordan korkun şaka değil gerçekten çok güçlü, 100 lük falan motor sayılmaz trafikte hızlı kalkıcam falan filan derken heycan yapabilirsiniz sonra iyi hızlı deb yaparak arkadan motoru izleyebilirsiniz
  • Başla kardeşim ya nolucak en fazla ölürsün

• dostum umarim ciddi degilsindir. 600 cc cok ciddi bir motordur. ben 125 kullanirken bile gazi az acmamla motora sahip cikamadim sen ayni hareketi 600 cc ile yaparsan motor saha kalkar. madem 600 alacak kadar paran var onun yerine sekilli bir sey istiyorsan yamaha yaz r125 ya da kawasaki ninja 250 alabilirsin. birde guvenli surus egitimine gidip ekipmanlarini da tam giyersen super olur. En azindan bu motorlar hatani telafi edebilir. 600 cc ile baslarsan arkandan aglayan insanlar birakirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.