Şimdi Ara

superb,citroen c5 ve opel insignia karşılaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
12.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir araba için baktığım marka ve modelleri söyleyeyim
    1.opel insignia
    2.citroen c5
    3.skoda superb
    4.digerleri bu üç arabada gördüğüm özellikler digerlerinde yok
    baştan gelecek olursak opel insignia donanım iç ve dış tasarım olarak çok iyi ama
    serisi olmayan arabalar ülkemizde fazla taleb olmuyo çünkü herkesin ortak düşüncesi
    2.el piyasası ve gerektiginde yedek parça bulma sıkıntıdır
    bunların yanında araba biraz basık arkada oturan biri arabaya girerken kafasını vurabiliyor diz boyuda kısa
    2. olarak citroen c5 iç ve dış tasarım olarak çok iyi ayrıca 2.el temiz 2012 model 1.6 hdı motor 50-55 bin tl ye bulmak mümkün
    c5 fiyat ve 2.el olarak cazip geliyor bide c5 in direksiyonu çok güzel tercihlerimde opel insignia önünde
    3. olarak skoda superb bu arabaya hiç birşe diyemiyorum çok iyi donanıma sahip özellikle bagajın açılma şekli beni bitirdi
    diz boyu en fazla olan araba arkada otur ayak ayak ustune at o derece motor olarak 3 modelde aynı 1.6 hdi motor
    bu arabanında 2.eli fazla yok ama 60-65 bulunabilir birde makam aracı olarak çok kullanılıyor ama skoda olmasından yana biraz
    soğuk bakıyom ama tercihlerimde c5 le aynı sırada sizdende yorum bekliyom öneriniz nedir sizce hangisi alınmalıdır
    insignia resimlerdede göründüğü gibi arkası basık arka kapıdan binen biri kafasını vurur ama c5 ve superb konfor ve genişlik açısında opelden önde

ayrıca superb en iyi tarafı bunlar

bagaj 2 şekildede açılabilir olması

bide ön koltuların en arka dişe çekilmesi yanı sıra arkadaki boşluk çok güzel
    c5 içinde direksiyon ve gögüs tasarımı harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahmpeker -- 29 Eylül 2012; 14:44:34 >

• dizelse c5 benzinliyse insignia... parayı çöpe atmaksa super b

65binlira ikinci elmi el insaf = )
  • Tabi ki de superb.D segmentinin gerektirdiği özelliklerin hakkını veren bir araç.
  • İnsigniayı tek geçerim...
  • Skoda sorunsuzluk konusunda bünyesinde bulunduğu VW den daha iyi bir otomobil. Tek sevdiğim ve segmentinde en sevdiğim modellerinden biri olan SuperB kaliteli, donanımlı, şık ve tasarımıyla beni etkilemiş bir otomobil. Çok hoş ve makam aracı gibi duruyor. 3 ü arasında gözüm kapalı tercih ederdim. Fakat 2. el pazarı ve yedek parça gibi durumlar da göz önüne alınırsa Citroen daha iyi bir tercih olur.
  • 1- Superb

2- İnsignia

3- C5
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

dizelse c5 benzinliyse insignia... parayı çöpe atmaksa super b

65binlira ikinci elmi el insaf = )

2.el ama 2-3 aylık arabaları 20 bin km geçmemiş şekilde satanlar var sıfırı 75 bin tl 3 aylık 20 bin km 65 bin tl arada 10 bin tl var parayı çöpe atmak böyle bi 2.el varken sıfır almaktır çünkü 2.elide sıfır gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sportage VS Corolla
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu piyasada en beğendiğim tasarım bmw araçlardan sonra opel insignia
  • Citröen C5 en mantıklısı gibi insignia benzinli olacak benzinde binerseniz birşeye benzer oda size kalmış superb güzel araç ancak o kadar para verilmez bence gerçekden çok yüksek fiyatlara satılıyor.
  • Opel'in 1.6 dizel motoru yok 2.0 dizelleri ise 80.000TL'den başlıyor benzinli düşünürseniz insignia derim
  • Ben birçok açıdan c5 tercih ederdim ama superb de yabana atılacak araç değil. Yinede oyum c5 e.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahmpeker

motor olarak 3 modelde aynı 1.6 hdi motor

Öncelikle 3 aracın da motorları birbirinden bağımsız.

Insigna nın 1.6 dizel seçeneği yok.

Superb da 1.6 TDI 105 hp , C5 te 1.6 HDI ve e-HDI 112 hp lik motor kullanılıyor.

Ben yerinizde olsam 508 alırdım. Malzeme kalitesi ve yalıtımı listenizdeki araçlardan daha iyi. Hem iç hem de dış tasarım olarak çok başarılı. Dizel düşünüyorsanız 1.6 e-Hdi ihtiyacınızı karşılar. D segmenti 1.6 dizel araçlar arasında en iyi performansı 508 sunuyor.
  • Insignia

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SuperB.
  • Evliyseniz bence SuperB ile C5 arasında karar verin. Bekarsanız yada tek başınıza takılmayı seviyorsanız İnsignia üzerinde durun.
  • İnsignia'yı tek geçerim ama dizel değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.