Şimdi Ara

Superbox’ın kullanıcı sayısı 1 yılda 10 kat artarak 323 bine ulaştı (sektörel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Turkcell’in fiber hızında internet sunan yenilikçi çözümü Superbox, 2019 yılında da müşterilerin en çok tercih ettiği hizmetlerden biri oldu. Turkcell’in güçlü 4,5G altyapısı sayesinde 375 Mbps’ye varan hızları evlerde sunan Superbox’ta kullanıcı sayısı sadece 2019 yılında 10 kat artış göstererek 323 bine ulaştı.

Müşterileriyle en yeni teknolojileri buluşturmak için aralıksız çalışan Turkcell’in, evlere ve iş yerlerine fiber hızında internet sunduğu Superbox çözümünün kullanıcı sayısı 2019 yılında 323 bine ulaştı. Bir önceki yıla göre 10 kat artış gösteren Superbox, 4,5G şebekesi üzerinden 375 Mbps’ye varan hızlarda hizmet veriyor. Fiber olmayan lokasyonlarda da kullanılabilen Superbox, kabloya ihtiyaç duymadan elektrik olan her yerde çalışmasıyla farklılaşıyor.

Konuyla ilgili değerlendirmesinde Turkcell Kurumsal ve Ev Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata şunları söyledi: “Turkcell olarak müşterilerimizi yenilikçi çözümlerle buluşturarak hayatlarını kolaylaştırıyoruz. Bu amaçla sunmaya başladığımız Superbox ürünümüz ile fiber hızında mobil internet sunarak ev internetini yeniden tanımladık. Türkiye’nin dört bir yanından Superbox’a gelen yoğun istek karşısında biz de aynı gün içerisinde kurulumu gerçekleştirerek yüksek hızlı internet talebine anında cevap verdik. İnsanımızın ihtiyacına yönelik yenilikçi çözümler sunmaya ve böylece hayatlarına değer katmaya devam edeceğiz.”

Küçük işletmelerin tercihi de Superbox oldu

Bireylerin yanı sıra küçük işletmelerin de kullanımına açık olan Superbox, iş yerlerinde de sıkça tercih ediliyor. Superbox küçük işletmelerde ise bir önceki yıla göre yaklaşık 6 kat artış göstererek 2019 yılında toplam 63 bin iş yerinde kullanılmaya başlandı. Taşınabilir olmasının verdiği imkan sayesinde Superbox’ı gündüz iş yerinde, akşam evde kullanmak mümkün oluyor.

Turkcell satış kanalları ve müşteri hizmetlerinden talep edilebilen Superbox için Dijital Operatör uygulamasından da başvuru yapılabiliyor.

https://medya.turkcell.com.tr/bulletins/superboxin-kullanici-sayisi-1-yilda-10-kat-artarak-323-bine-ulasti/

• nicel cayılar önemlimi nitelik olarak beş para etmiyorda hız 2-3 mbps çok zor durumda alınır yoksa elini veren kolunu kaptırıyor
  • nereden çıktıysa bu turkcell in kalitesi düştü hızlar yerlerde. Turkcell kullanmanın hiçbir avantajı kalmadı. Altyapıyı güçlendirmeden ev internetimi satılır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oturdugum lokasyonda gecen seneye gore ınanılmaz baglantı kalıtesı var. verılen haftalık edıye vardı onlarda saatlık gunluge dustu. bıraz daha zorlarsa dıger operatore gecerım.
  • Bana zararı yok kırsal etkilenmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abone alımına sınırlama getirilmeli il ilçe bazında ipini koparan alirsa Turkcell de işler yaş görünüyor Vodafone bir ara yeltendi gibi oldu ama ses çıkmadı onu da yapsa ölürdü herhalde bu tür abonelikler şehir merkezlerinde verilmemeli kırsalda verilmeli kırsalda etkilemez

• Türkcell Süperbox özellikle büyük şehirlerde abone yoğunluğundan olsa gerek hız düşme sorunlarından şikayetler çok fazla 4g
    alt yapısı bu yoğunluğu taşıyamıyor 5g ile hız sorunları giderilecek lakin 5g ülkemize gelmesi başlaması yaygınlaşması sanırım
    beş seneyi bulur bu hızla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olumsuz mesajlar silsilesi bu konuyu bulmuş sanırım. Ben niye sıkıntı yaşamıyorum? (İstanbul ve Kars)
  • izmir sehir disi köyümsü yerde sıkıntı yasamiyorum 10 mbps 110 tl mayista almistim. fiyatlar dusmeli ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 8 Mart 2020; 18:33:50 >
  • Superbox candır 8 Aydir kullaniyorum 0 sıkıntı

• altyapı sorunu olanların başka alternatifi yok,yerel wifi cileri hiç saymıyorum onlar tam rezil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

Superbox candır 8 Aydir kullaniyorum 0 sıkıntı
    selam hocam

benim kablonet ile sözleşme nisanda bitiyor ve FİFA2020 de online da sıkıntı yaşıyorum süperbox da bu sıkıntıyı yaşarmıyım 500gb lık kotalıda.
  • Tt ve voda neden bekliyor

• notropil kullanıcısına yanıt
    yasamazsiniz :)

• notropil kullanıcısına yanıt
    Eğer lagdan bahsediyorsanız, şahsi görüşüm, yaşarsınız.

• yeni paketler gelsede ağız tadiyla bi gecsek tahadutume 4 ay kaldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 31 Mart 2020; 20:22:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.