Şimdi Ara

Süpermenin Izdırabı-2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu gün çok mutluyum, çünkü Dünya bir süperkahraman daha kazandı. Bu süperkahraman bir Türk. Adı GAZMAN. Çok değişik bir adam. Biraz kıro, ama iyi bir çocuğa benziyor. Süpergüçlerini kurufasülyeden alıyor. Tuhaf bir durum ama hepimizin tuhaflıkları yok mu bilader? Betmen yarasa bozuntusu, Örümcekadam desen böcük, Gazman'da ossuruktan kahraman. Netice itibariyle herkes kendi çapında birşeyler yapıyor.

19 Ocak Perşembe

Süperkahramanlar çoğaldıkça bana düşen görevler azalıyor. Artık ıvır-zıvır işlerle çömez kahramanlar uğraşsın. Bebeleri yanlış sünnet eden adamları Gazman yakalamış, duvarlara işeyen kıroları Örümcekadam enselemiş (duvarlar onun yaşama alanı tabi), eşşek etinden sucuk yapanları Betmen tokatlamış. Artık böyle işlerle uğraşmıyorum. Bana da artık kıdem bastı. Kıdemli kahraman olmanın avantajlarını yaşıyoruz. Biraz da biz rahat edelim bilader.

20 Ocak Cuma

Bugün çok mutlu başladı, ama sıkıntılı bitti. Asansörde Luis'in poposunu çaktırmadan elledim. Hay ellemez olaydım. Olay şöyle oldu: Ben, Luis ve gazeteden birkaç arkadaş hep beraber asansöre bindik. Tesadüfen Luis'in arkasına bizim şef geçti. Ben de fırsat bu fırsat deyip, süperhızımla Luis'in arkasına dolanıp poposunu elleyiverdim. Luis buna çok sinirlendi ve bizim şefin kafasına çantayla saldırdı. Adam ne olduğunu anlayamadan yere serildi. Gazetede büyük olay oldu. Şef artık herkesin gözünde bir sapık. O'nu gören kadınlar arkasını duvara dayayıp öyle yürüyorlar. Hatta kıçına yastık bağlayarak dolaşanlar bile var. Adam bu yaştan sonra kepaze oldu. Luis ise başka bir bölüme geçmek istiyor. Eğer başka bölüme geçerse avakadoyu yedim demektir. Napacam şimdi ben Luis'siz. Hay kafama işeyim. 10 mikrosaniyelik bir elleme uğruna başıma gelenlere bak bilader. Şef ise ısrarla kendisinin yapmadığını söyleyip özür dilemeye dahi yanaşmıyor. Al başına belayı.

21 Ocak Cumartesi

Bugün tatil. Mutlu olmam gerekirken dün yediğim halt yüzünden çok sıkıntılıyım. Üstüne üstlük bir de dünyanın derdiyle uğraşıyoruz bilader. Arizona'yı sel almış, Haiti'de yanardağ patlamış. Fırtınayı bulutların içine girip ters istikamette ossurarak durdurdum, sel sularını süpergözlerimle buharlaştırdım, yanardağın ağzından dünyanın merkezine girip lav deliğini taşla doldurdum. Yanardağın deliğini doldururken aklıma nedense hep Luis geldi. Bu arada iki-üç sefer Plüton'a işemeye gidip geldik. Vay benim dertli başım.

22 Ocak Pazar

Ben, Örümcekadam, Betmen ve Gazman akşama kadar okey oynadık. Bu Gazman denen adam burnumuzun direğini kırdı. Hiç durmadan zart,zart. Öfffff bu ne bilader. Ama ne yapalım, okeye dördüncü kahraman bulmuşuz bu kadar seneden sonra. Hem Kriptonlu atalar ne demiş: Eşşeği seven, ossuruğuna katlanır.Hakkını da yememek lazım iyi okey oynuyor kerata. Hepimizi duman etti. Ben asıl yarını düşünüyorum. Luis ne yapacak, kalacak mı, yoksa gidecek mi?

• SÜPERMEN değil beee birşeyide yazmasını bilmiyorsun. MEN, MAN 'adam' kelimesinin çoğulu yani 'adamlar' alamına geliyor. birde kelime yarı Türkçe yarı İngilizce olmuş yani soytarca olmuş. Ya SÜPERADAM'ın IZDIRABI de yada SUPERMAN'IN IZDIRABI de. Gerçi sonra durumda da isim tamlamasının bir tarafı İngilizce bir tarafı Türkçe oluyor ama en azından SUPERMAN özel bir kelime olduğu için orjinal olarak kullanılması sakınca göstermez.

Burası Soytariya Cumhuriyeti değil burada soytarca konuşulmuyor !
  • Kaşıntın haddini aşmış bende uzun bir kaşıyıcı var esas soytarılığı kendin yapıyon 7.4'lük keş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: butterflyT

SÜPERMEN değil beee birşeyide yazmasını bilmiyorsun. MEN, MAN 'adam' kelimesinin çoğulu yani 'adamlar' alamına geliyor. birde kelime yarı Türkçe yarı İngilizce olmuş yani soytarca olmuş. Ya SÜPERADAM'ın IZDIRABI de yada SUPERMAN'IN IZDIRABI de. Gerçi sonra durumda da isim tamlamasının bir tarafı İngilizce bir tarafı Türkçe oluyor ama en azından SUPERMAN özel bir kelime olduğu için orjinal olarak kullanılması sakınca göstermez.

Burası Soytariya Cumhuriyeti değil burada soytarca konuşulmuyor !

oha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aşk acısı nasıl geçer
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.