Oturduğumuz sitede SOL altyapısı var, FTTB hizmet alıyoruz (dairelere cat kablo gidiyor), ama altyapı ve kabindeki cihazlar oldukça eski görünüyor. Superonline'ın 200mbps hızlı paketlerini kullanamıyoruz. Kabindeki switchi yeni nesil 1gbps portlu bir switch ile değiştirtmeniz mümkün mü ? Nereye başvurup nasıl bir yol izlemeliyiz ? |
Superonline 100mbps portlu switch'i 1gbps hızlı switch ile değiştirtmek ?
-
-
Twitter'dan Murat Erkan'a yazın
-
Twitter üzerinden Turkcell Ceo'su ; Murat Erkan'a ya da TurkcellHizmet hesabına yazın. -
Kendileri yavaş yavaş yeniliyor. Bizde de aynı durum vardı geçen ay değiştirmişler.
-
Bizim de cat 6 ile dairelere çıkıyor bina 9 yıllık değişim olur mu sizce yada eve kadar fibere çıkarırlar mi ?
-
-
Etiketleyip tweet atın. -
Değişim olabilir dediğim gibi yenileme yapıyorlar ama eve kadar fiber olacağını sanmıyorum. -
Dediğiniz gibi twitter'dan yazdım, 5-6 gün sonra geri döndüler.
Standart satıştan bir müşteri temsilcisi aradı, konudan haberdar değildi.
Maalesef değişim yapmıyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tuzsuz_deli_bekirDediğiniz gibi twitter'dan yazdım, 5-6 gün sonra geri döndüler.
Standart satıştan bir müşteri temsilcisi aradı, konudan haberdar değildi.
Maalesef değişim yapmıyorlar.
Bölgenize bakan bayiyi arayıp altyapı sorumlusunun telefonunu isteyin. Onunla konuşabilirsiniz ancak upgrade kararı çıkması icin bütün bölgede planlama olması gerekir diye düşünüyorum.
-
FTTH isteyin,kesin çözüm.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X