abonelik tarihim 28.03.2010 banada akk mesajı geldi. 15 mart tarihi neye göre belirleniyor. benim kota aşımında hızım düşecek mi şimdi?
Hızı 1 mb. düşürücekler. yukarıda attığım linkler durumu açıkça anlatıyor. THH'ne başvurmanız gerekicek. Sözleşmeyi isteyin kayıpsa belki hızı düzeltmek zorunda kalırlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Maverick80
quote:
Orijinalden alıntı: odrin34
abonelik tarihim 28.03.2010 banada akk mesajı geldi. 15 mart tarihi neye göre belirleniyor. benim kota aşımında hızım düşecek mi şimdi?
Hızı 1 mb. düşürücekler. yukarıda attığım linkler durumu açıkça anlatıyor. THH'ne başvurmanız gerekicek. Sözleşmeyi isteyin kayıpsa belki hızı düzeltmek zorunda kalırlar.
@maverick80
SO yine sözleşme veya taahüdname metinlerinde AKK'yı artık koydu mu? yani yeni abone olmak isteyenlerde AKK maddesi yazıyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: fireforge35
quote:
Orijinalden alıntı: Maverick80
quote:
Orijinalden alıntı: odrin34
@maverick80
SO yine sözleşme veya taahüdname metinlerinde AKK'yı artık koydu mu? yani yeni abone olmak isteyenlerde AKK maddesi yazıyor mu?
Ancak sözleşmelerde 4.23 maddesi başka bir yere atıfta bulunuyor. Bu maddeye göre sözleşmenin geçersiz olması istenebilir. AKK böylelikle uygulanamaz. Superonline müşteri temsilciliğine @hizmet başlayan maile, abone olmak istersen hangi belgeleri imzalayağını isteyip ona göre hareket edebilirsin.
Akk den şikayeti olanlar Tüketici Hakem Heyetine Başvurmamakla hata ediyorlar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme