Şimdi Ara

Superonline'a Tokatlar Devam Ediyor.(AKK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
9.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akk 'den şikayetçiyseniz ve Hala TÜketici Hakem Heyetine başvurmadıysanız hata ediyorsunuz

Superonline'a Tokatlar Devam Ediyor.(AKK)

• Aynı başlık var zaten ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

Aynı başlık var zaten ?

Bu yeni bir karar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: klucky35

quote:

Aynı başlık var zaten ?

Bu yeni bir karar.

klucky35 teşekkürler. ama Superonline -cıları üzüyorsunuz. Lütfen bu kadar kırıcı olmayın. Kalpten gidecekler.
  • quote:

quote:

Aynı başlık var zaten ?

Bu yeni bir karar.

Diğer başlıktaki karar, bu karardan 3 gün sonra verilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 8 Mart 2012; 21:21:50 >
  • quote:

quote:

quote:

Aynı başlık var zaten ?

Bu yeni bir karar.

Diğer başlıktaki karar bu karardan 3 gün sonra verilmiş

Diğer başlıktaki kararın 3-5 gün önce verilmesi birşey değiştirmez. Biraz dikkatli olsaydın değerli arkadaşım aynı karar olmadığını anlardın. Ama muhalefet etmiş olmak için yazmak olunca maksat arkasından gelir böyle bir mantıksız cevap..
  • Adam kafayı benle bozdu Ben aynı karar mı diyorum arkadaşım?. Yeni olduğunu yazınca tarihe dikkat çektim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Adam kafayı benle bozdu Ben aynı karar mı diyorum arkadaşım?. Yeni olduğunu yazınca tarihe dikkat çektim.

Sonuçta AKK haksızlığı, Tüketici Hakem Heyetince "Tarihe NOT olarak düşülüyor" Şikayeti olan arkadaşlar Tüketici Hakem Heyetine Başvursunlar. Kandırmacaya "DUR" desinler.
  • Nasıl yani veriyolar mı 20 Mbps sınırsız hızı aynı fiyata bu karar yüzünden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustBeCooL

Nasıl yani veriyolar mı 20 Mbps sınırsız hızı aynı fiyata bu karar yüzünden?

Tüketici Mahkemesine itiraz edebilirler. Ama kaybederlerse(Kaybedecekleri kesin) Bu zaman herkes için geçerli olur bu karar. Yani AKK herkes için ortadan kalkar. Buda para hırsı zirve yapan Superonline'nın işine gelmez. Bu yüzden Tüketici Hakem Heyetinin Kararına uymalarından başka seçenekleri yok.
  • quote:

quote:

Adam kafayı benle bozdu Ben aynı karar mı diyorum arkadaşım?. Yeni olduğunu yazınca tarihe dikkat çektim.

Sonuçta AKK haksızlığı, Tüketici Hakem Heyetince "Tarihe NOT olarak düşülüyor" Şikayeti olan arkadaşlar Tüketici Hakem Heyetine Başvursunlar. Kandırmacaya "DUR" desinler.

adam tarihe dikkat çekiyorum diyor. Başka konu var diyor sen ne diyorsun

• tebrikler, ben de yaklaşık 1 ay önce verdim dilekçeyi ne zaman sonuç gelir bilmiyorum, size ne kadar bir sürede karar çıktı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihato

tebrikler, ben de yaklaşık 1 ay önce verdim dilekçeyi ne zaman sonuç gelir bilmiyorum, size ne kadar bir sürede karar çıktı ?

Yaklaşık 3-4 ayda sonuç çıkıyor. Heyetin Yoğunluğuna göre değişebilir. AKK den şikayet edip Tüketici Hakemine başvurmayanlar ileride" keşke başvursaydık" diyecekler.
  • Azmin zaferi. Bu konu üzerine giden ve kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Ayrıca buradaki kafası karışık kişilere de yol gösterdikleri için teşekkür ediyorum.

• bu karar neticesinde kotayı yani akk yi kaldırdılarmı arkadaşım.. justbecool'un sorusuyla aynı benim sorumda net bir cevap değil kafa karışıtırıyor (Kaybedecekleri kesin) demişsin benmi onlarmı kaybediyor üstü kapalı olmuş daha net yazabilirmisin bende mağdurum.
  • benim dilekçem nasıl olmalı şikayet edecemde tam olarak hatırlamıyorum 5mbit le başladım 2009 da elimde o sözleşme mevcut tellcom adına..yalnız beni dahil ettikleri diğer kampanya telefon ile gerçekleşti..yani şu anki kampanya ilgili elimde bir belge yok ..kaldiki ben herhangi bir değişiklik istemediğimi ve memnun olduğumu söyledim herhangi bir değişiklik olmayacağını ve aynı şekilde devam edeceğini söylendiğini çok iyi hatırlıyorum. öncesinde bir ara dönemdede 10 mbite geçirdiler hangi kampanyaya dahi edildim hatırlamıyorum (webislem profilimde yazıyordu onuda silmişler) akabinde 20 mbit sözde sınırsız kotasız internet kullanıyorum..(buda 6 ay öncesi hzınız yükseltildi diye aradılar bana şu kampanyaya dahil edildiniz demediler.) şuan (1mbit)..bide arayıp sorduğumda siz o kampanyanın sözleşme şartlarını kabul ettmiş oluyorsunuz diyor.. aşağı yukarı herkeze aynı cevap veriliyor galiba okuduğum yazılardan anlaşılan aslında 6 ay öncesinde internetim 10mibtti büyük ihtimalle beni hızınız arttı diye 20 mbit ışık hızında kampanyasına doğru dürüst hatta hiç bilgi vermeden aptal yerine koyup dahil etmişler

• quote:

Orijinalden alıntı: internetmagduru

benim dilekçem nasıl olmalı şikayet edecemde tam olarak hatırlamıyorum 5mbit le başladım 2009 da elimde o sözleşme mevcut tellcom adına..yalnız beni dahil ettikleri diğer kampanya telefon ile gerçekleşti..yani şu anki kampanya ilgili elimde bir belge yok ..kaldiki ben herhangi bir değişiklik istemediğimi ve memnun olduğumu söyledim herhangi bir değişiklik olmayacağını ve aynı şekilde devam edeceğini söylendiğini çok iyi hatırlıyorum. öncesinde bir ara dönemdede 10 mbite geçirdiler hangi kampanyaya dahi edildim hatırlamıyorum (webislem profilimde yazıyordu onuda silmişler) akabinde 20 mbit sözde sınırsız kotasız internet kullanıyorum..(buda 6 ay öncesi hzınız yükseltildi diye aradılar bana şu kampanyaya dahil edildiniz demediler.) şuan (1mbit)..bide arayıp sorduğumda siz o kampanyanın sözleşme şartlarını kabul ettmiş oluyorsunuz diyor.. aşağı yukarı herkeze aynı cevap veriliyor galiba okuduğum yazılardan anlaşılan aslında 6 ay öncesinde internetim 10mibtti büyük ihtimalle beni hızınız arttı diye 20 mbit ışık hızında kampanyasına doğru dürüst hatta hiç bilgi vermeden aptal yerine koyup dahil etmişler

http://www.superoffline.net/

Linkine bir göz at istersen..

• hocam siteye baktımda bende yeni bir sözleme yok 2009'da olanı var ben şimdi bu sözleşmeylemi dilekçe yazacam yoksa beni x kampanyanın x sözleşmesinimi isteyeceğim
    firmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: internetmagduru

hocam siteye baktımda bende yeni bir sözleme yok 2009'da olanı var ben şimdi bu sözleşmeylemi dilekçe yazacam yoksa beni x kampanyanın x sözleşmesinimi isteyeceğim
    firmadan

Senin altında imzan bulunan sözleşme önemli olan. Tek taraflı sözleşme olmaz. Sende yoksa şirketten iste. Göndermek zorundalar. O sözleşmeye göre THH ne dava açabilirsin.
  • anladım birazdan kaymakamlığa gidiyorum.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.