Şimdi Ara

Superonline abone yelineleme teklif (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
5
Favori
13.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hattı iptal talebi oluştur ve dilekçeni hemen gönder farklı teklif için arıyorlar uygun fiyat verirlerse devam edersin eğer vermezlerse türknet,türktelekom gibi diğer sağlayıcılara geçersin.
  • kiwi21 kullanıcısına yanıt
    İnterneti aktif kullanan biri iseniz 24mbit size 10-15 bilemediniz 20 diyelim geriye kalan 10 gün 8mbit kullanacaksınız.Ben bu hıza 69 lira vermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzzOR.1991 -- 14 Ağustos 2017; 14:30:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzzOR.1991

İnterneti aktif kullanan biri iseniz 24mbit size 10-15 bilemediniz 20 diyelim geriye kalan 10 gün 8mbit kullanacaksınız.Ben bu hıza 69 lira vermem.

oldukça aktif kullanıyorum -eve geldikten sonra 19:00-00:00 arası-

film indiriyorum, dizi indiriyorum, online oyun oynuyorum (fifa)

ne yapmam lazım bu durumda?

ne önerirsiniz?
    Ya telefonlu bir paket var 25mbit 50 gb lık bir paket onu alın en azından hız 16mbit düsüyor.Veya ben zenginim diyorsanız akksız paket var 89tl ye.Yada bizim gibi attan inip eşeğe binmem deyip kapattırmak için basvuru yapacaksınız.Şuanki paketim 69tlye 50mbit 100gb akk.Bundan kötüsüne ne yazık ki geçmeyecem.En kötüsü bu paketi devam ettirirler 1 sene yoksa kapatacam bende 1 ay sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzzOR.1991 -- 14 Ağustos 2017; 21:27:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzzOR.1991

Ya telefonlu bir paket var 25mbit 50 gb lık bir paket onu alın en azından hız 16mbit düsüyor.Veya ben zenginim diyorsanız akksız paket var 89tl ye.Yada bizim gibi attan inip eşeğe binmem deyip kapattırmak için basvuru yapacaksınız.Şuanki paketim 69tlye 50mbit 100gb akk.Bundan kötüsüne ne yazık ki geçmeyecem.En kötüsü bu paketi devam ettirirler 1 sene yoksa kapatacam bende 1 ay sonra.

haklısınız, kapattıralım da alternatifi var mı? yani bu devirde artık internetsiz durmak imkansız.
  • Aynı fiyata vermeleri lazım
  • Ayni fiyat teklif edin dedim olmaz dediler
    Fiyatlara hep zam yaptilar akk kalkti dedik sevindik fiyatlari katladilar
    Iptal dilekcesi verecegim iyi bir teklif geldi geldi gelmezse bu macera bitecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 seneden beri kullanmış olduğum 25 mbps 75 gb akk'lı aylık 55 lira ödediğim ışık hızı kampanyasındaki taahhütüm 2 gün sonra bitecekti. Superonline Müşteri Hizmetlerini(0532 532 00 00) aradım, bu bu kampanyayı kullanıyorum ve bakıyorum yeni kampanyalarınız hep 24 mbps, bu sebeple beni iptal birimine bağlayınız dedim. İptal birimindeki arkadaşa, eğer aynı benim kullanmış olduğum tarifeyi ya da diğer ışık hızı kampanyalarına 1-2 sene öncesinden başlamış olan ve daha önce evine hiç Turkcell Tv+ bağlatmamış olanlarınız varsa aynen şunları söyleyin;

Kullanmış olduğum tarife 25 mbps 75 gb akk'lı paket ve şu kadar yıllık müşterinizim. Bunca senedir 25 mbps kullandığım hız 24'e düşsün istemiyorum. Fakat yıllardır sizi tercih eden müşterileriniz için yaptığınız şöyle bir kampanyayı duydum, 24 mbps 35 gb akk'lı yanında Turkcell Tv+ Giriş paketi olan 69.90'lık Muhteşem 3'lü tarifesine geçersem, evime Turkcell Tv+ kurulduktan sonra tekrar iptal biriminizle konuşup yeni geçmiş olduğum bu kampanyayı 25 mbps hız 75 gb akk ve yine yanında Turkcell Tv+ Giriş paketiyle birlikte 64.90'a kullanabileceğim bir paketinizin olduğunu duydum diyin. Özel Fırsat Kampanyası falandı sanırım adı da diyin ve karşı tarafın onayını görün.

Bu arada 24 mbps ile 25 mbps arasında fark yok ki efendim derlerse şayet, akk'yı geçtikten sonra 24 mbps 8'e, 25 ise 16'ya düşüyor, nasıl fark yok diyin.

Görüşmenizin nasıl sonuçlandığını yazarsınız artık arkadaşlar. Şayet benim görüşmem olumlu sonuçlandı.

• specdat kullanıcısına yanıt
    dostum sıkıntı şu ki akkli paketlerde 25 i hiçbir şekilde vermiyor...

sen aldın mı ? yoksa alacak mısın ? olur demişlerdir sonra muhattap bulamazsın sıkıntı olur..

ben de şuan 25 mbit kullanıyorum 75 gb akk 55 lira. 75 dolunca 16 a düşüyor. çok iyi..

2 aya bitiyor kontrat..

50 mbps 150 gb kota. ilk 3 ay ücretsiz. sonraki aylar 69 lira...

toplam ayı toplam ödediğime bölünce aylık 61 liraya geliyor..

2 kez kapatma dilekçesi oluşturdum. 2 seferdir netteki tarifeleri söylüyorlar...

aynı paketi kullanmaya devam edemez mişim..

saçma sapan 35 gb akkliye 55lira diyorlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Tv+'ı kurmaya gelecekler, yarın akşam ya da çarşamba sabahı Superonline Müşteri Hizmetleri'ni arayıp dediğim pakete geçişi yapacağım hocam. Bahsettiğim 25 mbps 75 gb akk ve Turkcell Tv+ Muhteşem 3'lü kampanyasının son tarihi yanlış hatırlamıyorsam 1 Eylül 2018 ya da 2017'de olabilir. Dediğim gibi arayın müşteri hizmetlerini, yazdıklarımı iptal birimindeki temsilciye söyleyin bu paketi sunacaktır size. Ben 4-5 kere 25 mbps 75 gb akk değil mi diye sordum ve aynı şekilde teyidini temsilciler tekrar tekrar söyledi. 75 gb kota değil kesinlikle, bildiğimiz akk. akk'den sonra da hız 16'ya düşecek. Teyidini dediğim gibi 3 farklı temsilciden aldım, sıkıntı yok. Arayın müşteri hizmetlerini, paket kafanıza yattıysa geçin derim.
  • Yaklaşık 1 buçuk saat önce teknik ekip evime gelerek Tv+ kurulumunu yaptı. Dün arayıp kurulum kaydı vermiştim, 24 saatte bitirdiler kurulumu. Ardından Superonline Müşteri Hizmetlerini aradım ve iptal birimine bağlandım. Anlattım dün yaptıkları teklifi ve onlarda bana 2 seçenek sundular. İlki; 25 mbps, 75 gb akk ve Turkcell Tv+ Giriş paketi ilk 3 ay ücretsiz sonraki 24 ay 64.90, diğer teklif ise yine 25 mbps, 50 gb akk ve Turkcell Tv+ Aile Paketi bu da diğeri gibi ilk 3 ay ücretsiz sonraki 24 ay 64.90. Ben ikinci seçeneği kabul ettim. Çünkü Tv+ Aile Paketinde tüm kanallar açık olacak, Giriş Paketi'nde ise ilk hediye 1 aydan sonra çoğu özel kanal açılmayacak. 25 gb akk'den feragat edip bunu seçtim, açıkçası kampanyadan memnun kaldım. İnternet hızım 24 mbps olmadığı için akk aşımından sonra 16 mbps hız alacağım. Otuduğum sitede fiber altyapı olduğundan Superonline'ın kalitesinden memnundum ve umarım bu memnuniyetimiz devam eder.

Bu arada iptal birimindeki yetkiliye "Bu kampanyanız sadece benim gibi eski müşterileriniz Superonline'da kalsın diye mi yapılıyor yoksa yeni üyelerde bu kampanyadan yararlanabiliyor mu?" diye sorduğumdaysa "Sadece sizin gibi eski müşterilerimize sunuyoruz." cevabını aldım, belirtirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

dostum sıkıntı şu ki akkli paketlerde 25 i hiçbir şekilde vermiyor...

sen aldın mı ? yoksa alacak mısın ? olur demişlerdir sonra muhattap bulamazsın sıkıntı olur..

ben de şuan 25 mbit kullanıyorum 75 gb akk 55 lira. 75 dolunca 16 a düşüyor. çok iyi..

2 aya bitiyor kontrat..

50 mbps 150 gb kota. ilk 3 ay ücretsiz. sonraki aylar 69 lira...

toplam ayı toplam ödediğime bölünce aylık 61 liraya geliyor..

2 kez kapatma dilekçesi oluşturdum. 2 seferdir netteki tarifeleri söylüyorlar...

aynı paketi kullanmaya devam edemez mişim..

saçma sapan 35 gb akkliye 55lira diyorlar..

"50 mbps 150 gb kota. ilk 3 ay ücretsiz. sonraki aylar 69 lira..."

bu paket hangi paket? oldukça mantıklıymış.

dostum online işlemlerden üst pakete geç diyorum bunu sunuyor..

normalde sitelerinde yok.

• Bende ust pakete gec diyince 50mbit 150gb 79.9 cikiyor sansima tukureyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

dostum online işlemlerden üst pakete geç diyorum bunu sunuyor..

normalde sitelerinde yok.

gecekuşu tarifesi kullanıyordum. artık gecekuşu tarifesi kalmadığından bende çıkan yazı;

"Hız kota değişikliği yapabileceğiniz bir paket bulunmamaktadır."

• Hız kota değişikliği taahhüt yerine geçmiyor yalnız arkadaşlar. Taahhütünüzün bitmesine diyelim 2 ay kaldı ve siz Online İşlemlerden hız-kota değişikliği yaptınız. Yaptığınız bu değişikliği yalnızca 2 ay kullanabilirsiniz. Sonra taahhüt yenilemeniz gerekir. Müşteri temsilcisi demişti bunu.

• 100 mb 250 gb akn kullanıyorum taahhüdün bitmesine 1-2 ay kaldı ben de kararsızım.şu an 101 tl ödüyorum bakalım ne önerecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: specdat

4 seneden beri kullanmış olduğum 25 mbps 75 gb akk'lı aylık 55 lira ödediğim ışık hızı kampanyasındaki taahhütüm 2 gün sonra bitecekti. Superonline Müşteri Hizmetlerini(0532 532 00 00) aradım, bu bu kampanyayı kullanıyorum ve bakıyorum yeni kampanyalarınız hep 24 mbps, bu sebeple beni iptal birimine bağlayınız dedim. İptal birimindeki arkadaşa, eğer aynı benim kullanmış olduğum tarifeyi ya da diğer ışık hızı kampanyalarına 1-2 sene öncesinden başlamış olan ve daha önce evine hiç Turkcell Tv+ bağlatmamış olanlarınız varsa aynen şunları söyleyin;

Kullanmış olduğum tarife 25 mbps 75 gb akk'lı paket ve şu kadar yıllık müşterinizim. Bunca senedir 25 mbps kullandığım hız 24'e düşsün istemiyorum. Fakat yıllardır sizi tercih eden müşterileriniz için yaptığınız şöyle bir kampanyayı duydum, 24 mbps 35 gb akk'lı yanında Turkcell Tv+ Giriş paketi olan 69.90'lık Muhteşem 3'lü tarifesine geçersem, evime Turkcell Tv+ kurulduktan sonra tekrar iptal biriminizle konuşup yeni geçmiş olduğum bu kampanyayı 25 mbps hız 75 gb akk ve yine yanında Turkcell Tv+ Giriş paketiyle birlikte 64.90'a kullanabileceğim bir paketinizin olduğunu duydum diyin. Özel Fırsat Kampanyası falandı sanırım adı da diyin ve karşı tarafın onayını görün.

Bu arada 24 mbps ile 25 mbps arasında fark yok ki efendim derlerse şayet, akk'yı geçtikten sonra 24 mbps 8'e, 25 ise 16'ya düşüyor, nasıl fark yok diyin.

Görüşmenizin nasıl sonuçlandığını yazarsınız artık arkadaşlar. Şayet benim görüşmem olumlu sonuçlandı.

Az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm. Kendisi sadece 24'lük paket var dedi. 25'lik ekranımda yok dedi. Heralde yolculuğumuzun sonuna geldik.

• İptal birimindeki temsilciyle konuşun, normal müşteri temsilcisi bu teklifi sunamıyor.

• yok hocam yok.. konuşmadığım birim kalmadı. şikayet yazmadığım yer kalmadı. 25 mbit göremiyorlar.... 25 mbitler bitmiş artık yahu. nasıl olur aklım almıyor. taahhütlü uzatmaya bile yanaşmıyor. 3 yıl 4 yıl uzatın diyorum yok....

24 mbit 50 gb 59,90............. rezalet..................

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.