Şimdi Ara

Superonline abone yelineleme teklif (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
5
Favori
13.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ifzor İ kullanıcısına yanıt
    Olumsuz cevap geldi. Herhangi birşey yapamayacaklarını söylediler. Mevcut tarifemde taahhütsüz devam edicem. Fırsat gelirse gereğini yapıcam.
  • hocam beni de daha yeni aradılar benim kullanıdığım paket 25mbit 100gb akk 53 tl ödüyordum.Şimdi aradılar 24mbit 100 gb akk 69 tl dedi ben de kapattırmak istiyorum dedim bakalım kapattırcam bu sefer galiba.
  • Ben de mevcut tarifemde taahhütsüz devam ediyorum. Belki yeni kampanya falan yaparlar ona geçerim.
  • hal-9000 kullanıcısına yanıt
    Henüz şikayet etmedim. Boş vakitte ikisine de şikayet edeceğim. Ben daha böyle yüzsüz yalancı bir firma görmedim. Arkadaşlar gidin en rezil markayı kullanın yavaş olsun ama dürüst olsun. Bunlar hem yavaş hem yalancı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aboneliği bitireceğim ben de. Burdan turk net geçecem galiba.

• Ya bu teklifleri nasıl alıyorsunuz. Allam ettim kallem ettim hiçbir teklifde bulunmadılar bana 7 senelik kullanıcılarıyım. Sadece ilk 3 ay ücretsiz teklif ettiler 24 mbit 150 gb akk 80 tl diyor :(

• Bugun aradılar 24.35gb 54 tl

şu an ki tarifem 25.75gb 54tl

Pahalı dedim olurmu efendim fiberde en iyi fiyatı verdim size dedi

Siz ne diyorsunuz dedi 25.150gb 50tl verirseniz devam dedim yoksa iptal ederim dedim

Ama internetsiz kalırsınız efendim

Yooo dedim uydunet var ina geçerim ses yok kapattım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 25mbit 200dakika diye bir tarife var 69.90 a alinirmi 25mbit 50gb akk gerisi 16 ya dusuyor normalde 59.9 25mbit
    10lirada 200dk zorunlu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gzegen kullanıcısına yanıt
    Tek iyi tarife bu aslında fakat attan inip eşeğe binmem.50mbit 100gb akk 69 tl ödüyorum.Devam ettirirlerse devam yoksa kapatacam işte dediğim gibi.
  • 24 mbt 75 gb 64.90tl ilk 3 ay ücretsizin yanına 3 ay daha ücretsiz verdiler. 21 ay fatura ödecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronahi40 -- 16 Ocak 2018; 9:5:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronahi40

24 mbt 75 gb 64.90tl ilk 3 ay ücretsizin yanına 3 ay daha ücretsiz verdiler. 21 ay fatura ödecegim. Nasıl teklif.

nasıl yaptınız. gayet güzel.

• Iptal dilekçesi gönderdim. Teklif güzel de seneye taşınma durumum var. Gideceğim yerde fiber yok. Ayrıca 120 lira nakil bedeli var. Bu yüzden kabul etmeyeceğim sanırım.

• Bende beklemedeyim 9eylulde bitiyor beklemedeyim hala

• 2009 dan beri superonline kullanıyorum. 25mbt 75 gb 59 Tl tarifem var, taahüdüm 1 yıl sonra dolacak.
    Az önce aradılar; 24 ay taahhüt önerdiler, 25mbt 75 gb 3 ay ücretsiz, sonra 64 TL olacak. 24 ay ücretsiz turkcel tv. Kabul ettim, umarım pişman olmam.
  • SOL altyapiniz varsa Dsmart TV + İnternet paketlerine bakin. 100Mbit 50GB AKN 79TL. 25Mbit sinirsiz akk siz internet paketi gibi dusunebilirsiniz, ilk 50GB'da da 100mbit hiz avantajiniz olur, geceleride 100mbit, 25mbit ile netflix den cok rahat 4K, ayrica Kodi'den 1080p izlenebiliyor

• 25 MB 75 GB 49 TL + 5 TL telefon ücreti olan tarifeyi kullanıyorum. Taahütüm 1,5 ay sonra bitiyor. 24MB 35 GB 54 TL'ye önerdiler kabul etmedim. Haftaya ararız dediler. Nasıl bir yol izlemeliyim?
  • Dsmartli pakette netin kalitesini dusururlermi
    Hani vodafone net de sonline hizi baltaliyor vs gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: gzegen

Bu 25mbit 200dakika diye bir tarife var 69.90 a alinirmi 25mbit 50gb akk gerisi 16 ya dusuyor normalde 59.9 25mbit
    10lirada 200dk zorunlu

Ben bu tarifeye geçtim 2 gün önce. 1 yıl önce superonline aboneliğim vardı. 1 yıldır üzerime internet yoktu. Bu paketi de yeni üyelikle aldım. Eylül başında bitiyor başvurusu. Ping 3 civarı geliyor hız 25/5 memnunum şu an. Yanında ev telefonu da verdiler kablosuz. Hız düşünce 16 ya düşüyor diye aldım ben de.

• Gece kuşu kampanyası kullanıyordum. Taahhütüm 15 gün sonra doluyor. 69 lira ödüyordum.

Bugün aradılar gece kuşu kampanyası kalktı. Eğer ki taahhüt vermezseniz 94 lira'dan ücretlendirileceksiniz dediler.

Ek olarak da paket teklifleri oldu;

24 mbit hız, akk 100 gb, (02:00-08:00 download kotadan düşmüyor) ilk 3 ay fatura yok, 24 ay taahhüt 69 lira. Aylık 62 liraya geliyor.

Ne dersiniz? Gözünüze çarpan başka bir paket var mıdır? 50 mbit'ten sonra aynı fiyata 25 mbit'e düşmek çok saçma olacak

Yardımcı olabilir misiniz? Yarın tekrar arayacaklarını söylediler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.