Şimdi Ara

Superonline Abonesi Olma Oldurtma!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Superonline aboneliğimi iptal ettirmek istediğimde başımdan geçenleri kısaca anlatmak istiyorum. Superonline abonesi olmak isteyen herkesin okumasını tavsiye ederim

06/11/2012 tarihinde 24 ay taahhütlü Superonline fiber internet abonesi oldum ("Digiturk Şampiyonlar Paketi" hediyesi olan) Bu tarihten yaklaşık 2 ay önce de 1 yıllık Lig tv abonesi olmuştum ve 1 yıllık parasını da kredi kartımla ödemiştim. Superonline abonesi olduğumda bana Lig tv hediyesi olduğunu (10 aylık bir hediye) söylediler ve bunun için de bana bir şifre verdiler. Satış temsilcisine, 1 yıllık lig tv aboneliğim olduğunu ve mümkünse aboneliğim bittikten sonra bu hediyeden yararlanmak istediğimi söyledim. Satış temsilcisi bunun mümkün olduğunu söylemişti ancak müşteri hizmetlerini aradığımda, Superonline aboneliğimin başladığı tarihten itibaren hediyeden yararlanabileceğim söylendi. Bu durumda bana verilen hediye Lig tv üyeliğinin süresi ile benim aboneliğimin bittiği tarih hemen hemen çakışıyordu. Bu yüzden bu hediyeden yararlanamadım. Olay da bundan sonra başlıyor zaten.

İnternet bağlantımla ilgili hemen hemen 2-3 günde bir sıkıntı yaşıyor (bağlantı kopuyor veya hız sorunu yaşıyordum) ve müşteri hizmetlerini aramak zorunda kalıyordum. Her aradığımda farklı bir işlem yapılıyordu ve buna ek olarak modem değişikliği bile yapıldı ama hala sorun yaşamaya devam ediyordum. (Artık nasıl bir internet altyapıları var siz düşünün!!!) Bu durumdan dolayı artık neredeyse sinir hastası olacak duruma geldim. Çünkü, müşteri hizmetleri ile her konuştuğumda sinirden elim ayağım titriyordu. Bu durumun sonunun gelmeyeceğini düşünerek taahhütlü de olsa aboneliğimi iptal ettirmek istedim. Bu durumda bana yaklaşık 941TL ödeme yapmam gerektiğini ve bunun içinde Digiturk hediyesi olduğunu söylediler. Ben de onlara bu hediyeden yararlanamadığımı söyledim ancak bana bir şifre verildiğini ve bu hizmetten yararlandığımı ve aboneliğimi iptal ettirebilmem için bu tutarı ödemem gerektiğini söylediler. Bunun üzerine Digiturk müşteri hizmetlerini aradım. Sistemlerinde Superonline abonesi olduktan sonra tanımlanan bir abonelik olmadığını, zaten böyle bir durumun da mümkün olmadığını söylediler ve bu durumu Superonline yetkililerine de aktardılar. Ama Superonline yetkilileri hala ısrarla bu rakamı ödemem gerektiğini söylüyorlar.

Gelelim işin en can alıcı noktasına. Bu olaylar üzerine Superonline müşteri hizmetlerinden abonelik sözleşmemi ve taahhütnamemi istedim. En geç 48 saat içinde gelmesi gereken mail tam 6 gün sonra geldi. Taahhütnameme baktığımda ise gerçek anlamda şok oldum. Abonelik sözleşmemi eve kurulum yapmaya geldiklerinde evde olmadığım için babam imzalamış ancak taahhütnamede ise babamın imzasının hiç de benzemeyen bir şekilde taklit edildiğini gördüm. Muhtemelen satış temsilcisi arkadaş abonelik sözleşmesindeki imzaya bakarak benzer bir imza atmaya çalışmış ama benzemediği çok açık bir şekilde belli oluyor. İsteyen olursa bu durumu belgeleyebilirim.

İşin gidişatı ile ilgili biraz bilgi sahibi olduktan sonra hem savcılığa suç duyurusunda bulunacağım hem de aboneliğimi iptal ettirdikten sonra Tüketici Mahkemesine başvuracağım. Adamlar resmen hak etmedikleri bir parayı benden isteyerek emek hırsızlığı yapmaya çalışıyorlar. Biliyorum bu tarz şeyler herkesin başına gelmez ama yine de herkes bu konularda çok dikkatli davransın. Benim yaşadıklarımı kimsenin yaşamasını istemem...

• SKYBRAVE S kullanıcısına yanıt
    %100 haklısınız,işin peşini bırakmayın,digitürk müşteri hizmetlerinden mümkünse yazılı bir ifade alın,atılan imzaların belgelerin fotokopilerini savcılığa vererek evrakta sahtekarlık yapıldığına dair suç duyurusunda bulunabilirsiniz,diğer taraftan şifre vermek suretiyle hizmet satılmasına dair bir madde yoksa orada da haklısınız.
  • emek hirsizliği böyle adilik yapmayan firma yok hocam.. hepsi böyle.. lanet olsun böyle sisteme..

işin peşini birakma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reDsbLacKSK -- 3 Temmuz 2013; 22:20:08 >
  • Burda hocam milete kötü örnek oluyon ona bakarsan ttnet te aynı sonra diğerlerini hiç söylemiyorum yok smile yok bılmem ne bızım superonlıne da sorunlu 20gb kota ama bu hız kotası sınırsız bızım kota ama 20gb ı gecınce nedense hız 1mb ye dusuyor sordum devlet onlem almıs netten fılm ındrımeye palavra resmen tum ınternet alemı boyle dolandırıcı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizi Superonline değil kendi çıkarını düşünen satış temsilcisi hataya sürüklemiş. Kendisi hakkında şikayette bulunsaydınız paketi mutlaka değiştirirlerdi. Ben de ilk başladığım zamanlarda aboneye aynı paketi bir yıl sonra iptal ettirirse ceza bedeli en fazla 180 lira çıkacağını sanarak söylemiştim kendisi taahhüt üzerine bunu yazmış yazarak iyi yapmış kabul olmadı ve kendisiyle ortak noktayı paketi düşürmekte bulabildik. Bağlantı probleminizi tam olarak anlayamadım 2-3 güne bir kopuyor demişsiniz teknik bir problem vardır illaki. Ya elektrik bağlantısında ya bilgisayarınızda ya da altyapıyla alakalı çalışma kaynaklı bir problem mevcuttur. Direk olarak bayiye gidip bölgenizle alakalı bir sorun mu var yoksa yeni kazılar mı yapılıyor sorunun kaynağı nedir öğrenmekte fayda var.
  • vay arkadaş neler yaşayan var ya halime şükrettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monsteray.

Satış temsilcisi hakkında Superonline Müşteri Hizmetlerine şikayette bulundum ama hiçbir sonuç çıkmadı.Zaten en büyük sıkıntılardan birisi de bu. Müşteri hizmetleri yetkilileri yardımcı olmaya çalışıyor gibi gözüküyorlar ancak hiçbir sorunu çözemiyorlar. Bağlantıyla ilgili olarak yaşadığım sıkıntılara gelince sorun her neden kaynaklanıyorsa bu süreç içerisinde çoktan çözülmüş olması gerekirdi zaten. Bir müşteri bu şekilde ve böylesine mağdur edilemez.

quote:

Orijinalden alıntı: bane_fb

Bayi ile de defalarca görüştüm ama diyorum ya kimse sorunu çözme konusunda yardımcı olmuyor. Ayrıca yaşadığım tek sorun bağlantı değil. İmzanızdan anladığım kadarıyla siz de Superonline firmasında satış temsilcisi olarak çalışıyorsunuz. İnsanlara gönül rahatlığıyla tavsiye edebilir misiniz firmanızı ve internet bağlantınızı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKYBRAVE

quote:

Orijinalden alıntı: Monsteray.

Satış temsilcisi hakkında Superonline Müşteri Hizmetlerine şikayette bulundum ama hiçbir sonuç çıkmadı.Zaten en büyük sıkıntılardan birisi de bu. Müşteri hizmetleri yetkilileri yardımcı olmaya çalışıyor gibi gözüküyorlar ancak hiçbir sorunu çözemiyorlar. Bağlantıyla ilgili olarak yaşadığım sıkıntılara gelince sorun her neden kaynaklanıyorsa bu süreç içerisinde çoktan çözülmüş olması gerekirdi zaten. Bir müşteri bu şekilde ve böylesine mağdur edilemez.

quote:

Orijinalden alıntı: bane_fb

Bayi ile de defalarca görüştüm ama diyorum ya kimse sorunu çözme konusunda yardımcı olmuyor. Ayrıca yaşadığım tek sorun bağlantı değil. İmzanızdan anladığım kadarıyla siz de Superonline firmasında satış temsilcisi olarak çalışıyorsunuz. İnsanlara gönül rahatlığıyla tavsiye edebilir misiniz firmanızı ve internet bağlantınızı?

Şahsım adıma konuşacak olursam, evet gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum herkese. Önemli olan satış sonrası destek. Bunu da yine o aboneyi kim kazandırdıysa o arkadaş elinden geleni yaptığı sürece gerçekleştirebiliriz. Herkes aynı miktarda bilgi birikimine sahip olamıyor ve bu da kötü referans olarak geri dönüyor.

• hangi servis sağlayıcısı kullanmalı mı, bilemiyor insan, hepsi tırt
  • süperonline nın adls paketini kullanıyorum insanlar çamur atmayı pek seviyor ttnetten geçtim türkcele 8 mbit paketim vardı türkcellden 16 mbit aldım hız uçuyor. 14 mbit bir oyunu 4 saate indirebiliyorum gayet memnunum ben belki sizde sorun vardır ama insanları yanlış yönlendirmeyin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.