Merhaba arkadaşlar evimde mevcut Türk Telekom VDSL interneti var ancak iptal edip fibere geçmeyi düşünüyorum taahüt sonrası çok yüksel bedel istediler. Araştırmaşalarım sonucunda D-Smart Netin 24 Mb hız ve Belgesel ve Film kanallarıyla birlikte superonline fiber alt yapısı üzerinden 90 liraya 24 ay taahütlü paketini gözüme kestirdim. Ama internette d-smart net hakkında çok fazla kötü yorum okudum ve ikilemde kaldım açıkçası. Telefonda superonline alt yapısı üzerinden vereceğiz hizmeti sıkıntı yaşamazsınız dediler ama çok da güven olmuyor sözlerine. Ben şimdi ya direkt daha pahalı ve televizyon paketsiz olarak superonline bağlatacağım ya da d-smart neti bağlatacağım. Aynı alt yapıyı kullandıkları için aralarında fark olur mu olmaz mı bilemedim. Bu hizmeti kullanan memnun kalan veya kalmayan var mı? D-Smart dışardan müdahale ile internet hızımı pingimi vs gibi durumları daha kötü hale getirebilir mi getiremez mi merak ediyorum açıkcası. Şimdiden teşekkür ederim cevap veren arkadaşlara.
Ben tavsiye ederim,şöyleki 2 hafta odu bağlıyalı,bir problem yok tabi benim telekom alt yapılı,binada superonline altyapısı yoktu,müşteri hizmetlerini ilgili buldum,mesela ilk bağlantıyı yapan ekip aceleyle hatalı bağlantı yapıp gittiler tabi sonra inernete giremeyince anladık bunu,neyse müşteti hizmetlerini aradım hemen arıza kaydı oluşturdular 2 gün içinde ekip gelip düzeltti,kısaca memnunum şu an inşallah böyle devam eder.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme