Şimdi Ara

superonline amaç müşteri memnuniyetsizliği...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ttnet ile iki senelik sözleşmem dolunca superonlineı aradım (19 şubat 2014) hemen geldiler evrakları getirdiler imzaladım, "bir hafta içersinde internetinizin devri gerçekleşecek biz sizi arayıp bildireceğiz" dediler ve gittiler. Bir hafta sonra neden aramadıklarını sormak için aradım benim müraacatımın olmadığını söylediler, ttnet aboneliğimin iptal edip superonline alacağımı işlemimin tazelenmesini söyledim, yanlışlık olabilir diyerek yeniden kayıt aldılar, ve bir gün sonra akabinde telefonuma işlemlerin başladığına dair mesaj geldi. beş gün sonra iki kişi geldi yalın internet talebinde bulunduğumu ve bunun için hat çekilmesi gerektiğini söylediler, ben yalın internet değil ttnet aboneliğimin iptal edilmesini ve superonline istediğimi anlattım. aboneliğimi iptal edip tekrar işleme başlatyacaklarını söylediler biraz kızdım falan ama oldu olacak diyerek telefonu kapattım. üç gün boyunca hergün "aktivasyon işlemleriniz devam etmektedir v.s." şeklinde mesajlardan sonra bugün aradılar ve "beyefendi yalın internet talebiniz var, hat çekimi için evde olmanız gerekmektedir, evde kimse bulunamadığı için işlemlerinizi yapamamaktayız". kendimi kaybetmişim arayan vatandaşa "Ben yalın internet istemedim, ayrıca bizim evde birisinin bulunamama ihtimali dünyaya gezegen çarpma ihtimalinden daha az Allahınızı severseniz iptal edin işlemleri...cümlesiyle başlayan ve beş dakika kadar süren fırçalamamaın ardından telefonu suratına kapadığımı hatırlıyorum.
    SUPERONLİNE BU ELEMANLARLA İŞİNİ YÜRÜTÜYORSA VE HALA BATMADAN AYAKTAYSA ŞAŞIRMAMAK ELDE DEĞİL...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinxx -- 19 Mart 2014; 13:31:03 >

• şimdi benzer konuda yeni konu açacagım. ve her gün bu foruma giripinsanlara hayır hayır hayır... diyeceğim.!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.