Şimdi Ara

Superonline bağlantı sinyali düşüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba . İşyerinde superonline kullanıyorum ama internette gezerken resimde işaretlediğim yerdeki bağlantı sinyali sürekli 2 veya 1 dişe düşüyor ve chrome donuyor yanıt vermiyor . İnternet bağlantısını kesip tekrar bağlanmak zorunda kalıyorum . Modemi kaç kere sıfırladım chrome u sıfırladım yeniden yükledim bilgisayarın wifi sürücüsünü güncelledim ama sorun bir türlü çözülmedi . Yardımcı olun lütfen

Bilgisayar : Asus x551c laptop Modem:Huawei HG552e

Superonline bağlantı sinyali düşüyor

• Tam bilmiyorum ama bu router çekim gücü zayıf olan modelden sanırım, ayrıca bir router varsa elinizde kablolu köprü kurabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Sadece laptoptan girerken böyle oluyor . elimde router yok malesef hem olsa bile uğraşacak vaktim yok
  • hsngunes H kullanıcısına yanıt
    Başka kablosuz olarak bağlanan cihazlarda bu sorun yok değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 30 Mart 2018; 15:38:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla o modemde 2.4Ghz ve 5Ghz desteği var, eğer 5Ghz ye bağlıysanız 2.4Ghz ye geçin.
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Hayır başka cihazlarda sorun olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı dizüstülerin çekim güçleri daha düşük oluyor. Ya da etraftaki diğer WiFi cihazları performansını etkiliyor. Tp link'in bir USB WiFi adaptörü vardı. Onu bilgisayara takınca arkadaşın Intel WiFi çipli PC bağlanamaz oluyordu. Ben buna inanmıyordum. Sonra kendim yeni dizüstü alınca aynı şeyi gördüm ben de. Eski dizüstünün WiFi çalışmıyordu iyi. Annem de USB adaptörü takınca bu sefer benim bağlantı performansı düşüyordu, hem de ciddi seviyede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türknet Sinyal Yok
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.