Şimdi Ara

SUPERONLİNE - (BTK SONUC VERMEDİ) (1000 TL istiyorlar) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam selam. Biliyorsunuz ki tüm itirazlar borç ödenip o şekilde yapılır. Mesela diyelim mahkemeye başvuracaksınız bir konu ile ilgili. Ne denir, önce tutarı öde sonra dava aç. Çünkü yasal olarak 90gün içerisinde tebliğ edilen borç tutarı ödenmezse firmanın icra hakkı var. Dava sürecinde bu süre aşılacağı için bu kez de icra ile baş başa kalır. Mahkemenin icrayı durdurma yetkisi olsa da bu tarz bir konuda bu yetkisini kullanmayabilir. Bu yüzden tutarı öde öyle dava aç diye bir tabir vardır, mesela trafik cezaları için bu çok kullanılır.

Tüketici hakem heyetinin 5.ayda karar verdiğini düşünelim örnek olarak. Bu durumda 90günlük icra süresini aşmış olur ve zaten karar çıkana kadar ilgili kişiyi haczetmiş olurlar. Bu yüzden tüketici hakem heyetleri içerisinde para geçen konularda "tutarı ödeyin, dilekçenize tutarı geri istiyorum yazın" derler.

• Faturanızın baz fiyatı nedir? İlk önce bir cayma bedelinizi hesaplayalım. eski ve yeni kampanyanın indirimsiz ve indirimli tarife fiyatlarını yazarsan bir hesaplama yapalım. Birde sana sunulan ücretsiz veya hediye şeklinde 1 ay bedava kullanım gibi şeyler varsa bunları da yazman lazım ki doğru hesaplama yapalım.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Ben sizi anlıyorum fakat THH'ye gitmeden çözülebilecek bir sorun aslında BTK ve Süperonline bunu çözmesi lazım.

Eğer Süperonline 14 gün cayma bedelini kabul etmezse BTK'ya başvurulur tabiki de en son çare THH olur tabi sizin dediğiniz gibi çıkarılan fatura ödendikten sonra başvurulması gerekir.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Aynen siz de haklısınız hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laazzz

Faturanızın baz fiyatı nedir? İlk önce bir cayma bedelinizi hesaplayalım. eski ve yeni kampanyanın indirimsiz ve indirimli tarife fiyatlarını yazarsan bir hesaplama yapalım. Birde sana sunulan ücretsiz veya hediye şeklinde 1 ay bedava kullanım gibi şeyler varsa bunları da yazman lazım ki doğru hesaplama yapalım.
    89,90 TL,lık 12 ay taahudlu fiber paketten yararlandım. Herhangi özel bir hediye veya indirim almadim. 2 senelik taahud'um vardı onun devamı olduğu için eve gelip kurulum falanda yapılmadı, ayni modem duruyor, internetim de hic kesilmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YBK_ kullanıcısına yanıt
    Ücret bedelleri faturanda yazar, indirimsiz fiyatı ve indirimli fiyatı ayrıntılı yazabilirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Beni de mesajınıza etiketleme yapabilirdiniz. Altta "haberdar et" diye bir seçenek bulunuyor.
    Öncelikle sizin takip ettiğiniz adımlar tamamen yanlış. Sizi kınamıyorum yanlış anlamayın, keşke öncesinde sorsaydınız ne yapayım diye bir işlem yapmadan. Size adım adım yazayım.

1.Söz konusu iptal talebinizi geri alın.
    2.Hattı fiber olmayan bir yere nakil talebinde bulunun.
    3.Hattınız otomatik olarak iptal olacaktır. (önce dondurulacak, altyapı temin süresi sonunda iptal olacaktır)
    4.Hattı arkadaşınıza devredebilirsiniz, o da kendi adresine bağlatmayı deneyip fiber olmadığı için iptal ettirebilir ama devir işlemi de ücretli.
    5.Hakem heyeti her zaman müşteriyi haklı bulmuyor. Firmanın savunmasına göre de karar veriyor. Bu durumda sizin aleyhinize de karar verebilir anlamı taşıyor bu. Yani bunu göze almalısınız.
    6.Merak etmeyin, korkmayın. Bunlar tecrübedir ve bu şekilde öğreniliyor zaten ama keşke hiç işlem yapmadan önce burada insanlara danışsaydınız.
    7.Hemen şimdi arayın, iptal talebini geri çekin. Akabinde ise hattı fiber olmadığını bildiğiniz bir yere nakil isteyin.
    8.Devir ücretini vereyim arkadaşıma devredeyim, o adresine istesin o uğraşsın diyorsanız siz bilirsiniz ama bence arkadaşınızı bulaştırmayın hiç bu konuya. Sonuçta bir de devir ücreti konusu var.
    Cevaplar icin tesekkur ediyorum. Hattın fiber olmayan bir yere nakli konusunda vereceğim adresin gerçek bir adres olması gerekiyordur ve ikametgah belgesi gibi belgeler istenecektir illa ki ancak öyle geçici olarak ikametimi alabileceğim bir adreste bulunmadığından şuan nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilmiyorum.
    Belki de 7 ay kullanıp sonrasında arkadaşıma devredip evine döndüğünde (okulla bağımiz dolayısıyla bu evle bagimiz kalmayacak) iptal etmesini istiyebilirim. Ama bir yandan da bu cakallara 1 kuruş bile kazandırmak istemiyorum. Öte yandan 1000 TL ceza ödeyecek param yok, aylık butcem o kadar zaten ve dışarı aticak 5 tlm bile yok orası da başka bir nokta.
    En mantiklisi 7 ay kullanıp arkadaşlarında elini taşın altına koymasını isteyebilirim. Hat devir ücreti 30 TL gibi düşük bir miktar gerekirse ben karsilarim çünkü benim hatam, onaylamamam gerekiyordu.

Aynen. Siz şimdi kullanın öyleyse daha sonra öyle yaparsınız.

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    para vermeden iptal etdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

para vermeden iptal etdim
    sizin olay neydi hocam nasıl iptal ettiniz hangi durumda?

24 ay superonline aldım 4 MBps kurulum için gelen olmadı 2 gun sonra iptal istedim iptal etmediler turk telekom geldi bağladı evde modem vardı 2 ay kullandım sonra aradım iptal edin etmediler bende btk ya yazdım iptal etdiler 14 gun için yasak hakkımı kullanmak istiyorum dedim
  • quote:

24 ay superonline aldım 4 MBps kurulum için gelen olmadı 2 gun sonra iptal istedim iptal etmediler turk telekom geldi bağladı evde modem vardı 2 ay kullandım sonra aradım iptal edin etmediler bende btk ya yazdım iptal etdiler 14 gun için yasak hakkımı kullanmak istiyorum dedim
    Direk btkya yollamak daha mantıklı öyleyse? çünkü ben cayma bildirisi yolladim, iptal bildirisi olarak algiladilar sanırım, yasada verilen bildiri taslaginda müşteri numarası istenmiyordu, bunlar kendi iptal forumlarında istedikleri müşteri numarası gönderdiğim bildiride yok diye SMS atmışlar

ben sözleşme hiç imzalamadım sadece sözlü onay verdim

SUPERONLİNE - (BTK SONUC VERMEDİ) (1000 TL istiyorlar)
  • bu kansızlar normal hızım 100 mbts olmasına ragmen 1 aylık turbo yukle paketi tanımlayıp 250 tl yı ordan gecırıp sonra bız sıze beleşe verıyoz ama ıptal edersenız parayı alırız dıyorlar
  • superonlıne nın nasıl kazık bır faturalandırma cıkardıgını goteriyim size 5 ayda ındırım adı altında 1500 tl lık bı fatura yansıtılıp - dusulmus
    6 aydan 10 ayın faturasına kadar olan kısım burda

• BTK nın bu dolandırıcılıga bı cozum bulması lazım
  • mesafeli satışta 14 gün cayma hakkınız var. ilk önce son verdiğiniz taahütü iptal ettirin.arayın yetkili birisine bağlanın.ceo ya vs yazın.

16 gün sonra taahüdünüz bitecek ise . kalan 16günün ücretini ödeyip aboneliği sonlandırabilirsiniz.
  • quote:

Selam Hocam,

Siz süperbox kullanıcısıydınız değilmi.
  • Bulaşmayın şu vampirlere abi ya. Bendende taahhüt dalgasına 530TL aldılar zorla.

• Superbox turkcell de aktif superonline adsl basvurdum ilk superbox bu yil aldim 10 Mbps

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.