Şimdi Ara

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.936
Cevap
7
Favori
287.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ttnet ile daha fazla download yaparsınız ama birde elektrik faturasını düşünün...kaç kat daha yavaş inecek.
  • Arkadaşlar tekrar belirtiyorum.

Facebook grubumuzu açtık. Tepkimizi her yerde dile getirmeyi düşünüyoruz.

Lütfen üye olun, tanıdıklarınızı da gruba davet edin.

http://www.facebook.com/group.php?gid=370912814935
  • Sayın yetkili

"Gerçek Sınırsız" adı altında reklam yaparak bizi superonline fiberinternet abonesi yaptınız ve şimdide bize Adil Kullanım Koşulları altında kota getiriyorsunuz. Bu nasıl bir saçma olaydır bir kullanıcı olarak bunu kesinlikle kabul etmiyorum. Supeonline nın bu saçmalıktan geri döneceğini umut ediyorum. Eğer Adil kullanım hakkı yürürlüğe konulursa aboneliğimi iptal ettireceğim.

diye atttım maili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathayus -- 16 Mart 2010; 21:09:58 >
  • Millet haberi alınca downloada yumuldu sanırım. Bende 70-80k gelen dosyayı şirkete bağlanıp koydum 300-400k takılıyor.
  • şimdi napıp edip 15 nisan'dan önce mi başvurucaz superonline adsl'e

ttnetmüzik olmasa bir dakika durmam ttnet'te
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freddia

şimdi napıp edip 15 nisan'dan önce mi başvurucaz superonline adsl'e

İyimisin?
  • quote:

Hocam sanırım yanlış anlamışsın ya da bizle maytap geçiyorsun
  • Bugüne kadar TTnet'e ettiğim hakaretlerden ötürü kendimden utandım. Adamlar diyo ya Türkiye'nin interneti diye. Doğruymuş..
  • quote:

Hayır şimdiki önceki ve gelecekteki tüm üyeler aynı şartlara sahip olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Arkadaşlar tekrar belirtiyorum.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Arkadaşlar tekrar belirtiyorum.

Tepkiye ve direnmeye devam Bu adil kullanım kararından sonra Karamehmet için verilen 11 yıl hapis kararı keşke müebbet olsa dedim.

• superplay de kotadan gitmiyor.o konuda bir sıkıntı yok. :)Allah'dan
  • Sonuçta bu uygulama kullanıcılar için kötü olabilir ama BTK için ve diğer iss rekabeti için iyi bir uygulama diye düşünüyorm
  • çok pardon ya o kadar sık mesaj gelmiş ki hepsini ouyamadan bu yorumu yazdım Şimdi hemen mesajımı değiştirecektim ama kaçmamış :) kusura bakmayın

harbiden çok adilermiş ya aşağılık herifler hani türkiye'de internet=superonline'dı 10 sene önce böyleydi Eğer böyle bir uygulama yapmasalardı ttnet'i zirveden edip yeniden türkiye'nin bir numaralı internet servis sağlayıcısı olabilirlerdi Bunlar akıllarını mı kaybetmişler Farkında değiller mi böyle bir uygulama ile kan kaybediceklerinin
  • Gerçekten sınırsızdı...

Fakat 15 inden sonra rezillik başlıyor...
    Bizim Fiberoptik tercih amacımız yüksek hızlarda yüksek ölçekli dosyaları indirmekti.
    Okey oynayıp msnde takılmak için kullanacak olsak 1-2 mbps ttnet alırız takılırız.

Superonline ciddi bir çöküşe girecektir...
    Düşünelim 1 mbps hız alsak superonline dan sadece maillerime bakıcam msne giricem okey falan fazlada kullanmıyorum desek. Yeni kararlarına göre 5katı downloadı geçmemek imkansız. Günde 1 saat sadece internette surf yapsanız (youtube video- rapid ten dosya indirme - facebooktan video ve bazı facebook oyunları hariç). aylık rahat 3-4gb kotanız dolacaktır. Kazara işletim sistemi güncelleştirmesi olursa vay halimize. Önemli nokta bu söylediğim günde 1 saat surf... Ya fazlası??? Ya youtube tan bir video izlersek? Kısacası 1-2-5 mbps alan kullanıcılarda çok sıkıntı çekecektir sadece yüksek hızda kullanmak isteyenler değil.

Diğer bir konu ise şirket ve kurumsal tarafı çoğu şirket veya fabrika 10-20mbps alıyor.Emin olun 15 nisan yada 16 nisan öğle saatlerinde superonline binasına telefon yağar.. Mail alışverişi çok olan bir şirkette çok komik olan bu upload kotası anında dolacaktır. 25-30 makinalı bir şirkette herkes bir haber sitesi açsa 1 haftaya kalmaz şirketin hızı kota nedeni ile 512kbps ye iner.Hangi şirket böyle birşey ister.? Ülke ekonomisini de baltalayan bir sistem bence...

Nisan ayı için call centerlarına(çağrı merkezi) yatırım yapmalılar yoksa bu kadar iptal telefonu ve şikayet telefonundan çökerler..

Sistem gerçekten çok saçmadır..

Örnekle açıklarsak;
    Manava gdip 2kilo domates aldınız parasını verdiniz..
    Manav size diyorki ; Sadece 2 kavonoz salça yap 1 ay yeter, eğer 3 kavonoz yaparsan 1 ay boyunca sana domates satmıyorum.
    Mantık budur hiç bir akla yatan tarafı yoktur.
    HD filmlerin ,Hd dizilerin ,Yüksek kalitede sitelerin,Kaliteli paylaşım sitelerinin olduğu bu çağda bizi bunlardan mahrum etmek nedir anlamış değilim.

Avrupa da ve Amerika da 6-7 $ karşılığında bizim hız ve kalitemizden kat kat iyi internet kullanan ülkelerde adil kullanım varda bir bizde mi yok anlamış değilim ???

Superonline ın bu kararından dönmesini ve şu an olduğu gibi kaliteli,hızlı ve fiyat olarak yine bu şekilde öncü olmasını beklemekten başka bir çaremiz yok...

• bence farkındalar ama rekabet kurulunun aldığı kararlarda önemli diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0ney4n0t

superplay de kotadan gitmiyor.o konuda bir sıkıntı yok. :)Allah'dan

Ben 50 GB download yaptım bir günde ve hızım düştü, kalan 29 gün 512 kb ile mi izleyeceğim superplayi? Bir de böyle bakmak lazım.
  • komunist düzen resmen bu yaw biz size bunu layik gördük böyle olucak sesiniz çıkarmayın
    döşedikleri kabloları artık ellerine alıp oynarlar yada bilemiyorum ne yaparlar!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0ney4n0t

Sonuçta bu uygulama kullanıcılar için kötü olabilir ama BTK için ve diğer iss rekabeti için iyi bir uygulama diye düşünüyorm

önemli olan kullanıcılar değil mi yani? onlar olmazsa işler nasıl olur? ayrıca hepsi iyi noktada buluşacağına niye kötü noktada buluşuyorlar.
  • kesinlikle katılıyorum.bu konudaki maduriyeti gidereceklerdir umarım.
    minareyi çalan kılıfınıda hazırlamıştır herhalde
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.