Şimdi Ara

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.936
Cevap
7
Favori
287.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefon no: nükleer olur :)
  • http://rok.org.tr/basvuru.asp

reklam kuruluna şikayet etmenizi öneriyorum arkadaşlar,
    bu arada a4 çıktı alıp bende apartmana dağıtacağım !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRaMbLeN

http://rok.org.tr/basvuru.asp

reklam kuruluna şikayet etmenizi öneriyorum arkadaşlar,
    bu arada a4 çıktı alıp bende apartmana dağıtacağım !!!

bende btk ya e-mail attım.bakalım ne cevap verecekler?
  • OFF YAA TAMAMEN SAÇMALIK YAA !
    bi fiber imiz vardı
    oda gitti.
    Zaten fiber int. net. te gezerken veya video izlerken falan fark etmiyor sadece download da hızlı ama şimdi download ada limit geldii
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mystic_34

quote:

Orijinalden alıntı: utabev

Arkadaşlar;
    Gerçekten şu birlik beraberlik çok hoş..
    Tüm duyarlı arkadaşların desteğine teşekkürler.Şu unutulmamalı bizler şuanda mağdur durumda ve aynı amaç uğruna burada bu eleştirileri yazıyoruz.
    Ttnetle süperonlinı karşılaştırmayalım biri hazır sistem üzerine gelip sistemi kuruyor.Diğeri bilgisayarının üzerine kadar kablo çekiyor ve altyapıya çok büyük paralar bağlıyor.
    Bu Ttnete yapılsa umrunda bile olmaz.Ama Bu kadar yatırım yapmış süperonline bir müşterisinin küsmesini bile sorun yapar ve yapmak zorunda...
    Aynı zamanda süperonline bu ülkenin firması kendi vatandaşlarına bu dayatmayı yaparsa bu millet bunun acısını çok fena çıkarır.
    Gerekirse hepinize kendinden izin alarak İstanbuldan yetkili bir yöneticinin mail adresini vereceğim.Gerekirse telefonunu vereceğim...
    Yanlız hepinizden tekrar rica ediyorum.Sakin,karalı,kabalaşmadan firmaya kötü sözler karalamalar yapmadan gösterelim tepkimizi.
    Haklı durumdan haksız duruma düşmeyelim.Ben tüm yazılan ve çizilenlere rağmen Yüce adalete güveniyor ve inanıyorum.
    Hakkımızı birlik ve beraberlik içinde medeni toplumlara yakışır bir şekilde kanunen arayacağız...
    Birde şu konu çok önemli ben özellikle üzerini çizerek söylüyorum.Sadece tepkim sınırlama getirilmesine değil tepkim uygulamanın yürürlüğe sokuluş şekline...
    Ben özellikle ttnetteki gibi sınırlama varmı diye sorup abone oldum,sizlerde öyle benim tepkim buna.Yani ben yaptım oldu mantığı.
    Avrupa da olsa millet ayağa kalkardı..
    Umarım tepkimiz cılız yağmış bir kar gibi eriyip gitmez...Kocaman bir çığ olur büyür...
    Sevgilerimle..

Yönetici maili olursa fena karışır iş

Karısmaz,karısmaz,en azından karsımızda soyledıklerımızı,sikayet ve elestirilerimizi algılayabilecek kapasitede bir muhattap bulmus oluruz ve emınım maillerde belirli bir seviye tutturulabilirse,yonetici kademesindeki bu kisi de daha farklı bir yaklasımda bulunacaktır.Sonucta,musterı hızmetlerınden daha ust kademeye ulasılmıs olacaktır.Zaten bir kez bu kararı alan yonetim kademesi ile gorusme fırsatı olussa,kendilerine bu uygulamanın amacı ve bekledıklerı sonucu sorulabilse,suanki tepkiler karsında yorumları alınsa ve en onemlısı 15 nisana kadar farkli bir alternatif cozum ıcın ugrasları olup olmadıgı ogrenilebilse ,abonelerin de hiddetli tepkileri sona erer,verilen cevaplara gore abonelikler bitirilir veya sunulan alternatifler degerlendirilir.Ancak suan ki durumumuz,yeterli bilgiye sahip olmayan ve konusmaları sınırlandırılmıs musterı hızmetleri ile aldıkları eksik cevaplar sonrası 15 nısan gelmeden abonelıgını sonlandıracak kullanıcılardan ibarettir.

• Hepinizden ve site yönetimiznden özür diliyorum,ÇOk meşgul ediyor ve çok yer kullanıyorum.
    Ama içim kıpır kıpır..
    Kendi kendime bir hesap yaptım 50 gb download kotasını 30 güne böldüm günlük 1,5 gb kota..Bu ilk bakışta birçok kişiye yetecektir.
    Nerde kullanıyoruz bu kotayı çoğu kişi belgesel,film ne bulursa sömürme mantığıyla harddisklerini doldurup doldurup boşaltıyor..
    Bir önceki mesajımda belirttiğim gibi benim tepkim kota konulmasına değil bana 50 gb yeterde artar bile burada yazı yazanların hiçbiri internetten film indirip karaborsa ticaret yapan insanlar değil.
    Zevk için kendi arşivlerini oluşturan insanlar.Ben eminim çoğumuzun duyguları aynı olay kota konulmasından çok uygulama ve dayatma mantığı ile yapılması...
    Bence süperonline yöneticileri bunu bizlere mutlaka soracaklar hatta bizlere bu kotayı niye sorun yapıyorsunuz bu kadar 50 gb çok büyük veri diyecekler.Film falam indiriyorsanız bu yasal değil zaten diyenler bile çıkacaktır..
    O yüzden arkadaşlar bizler bu işin karaborsasını yapan ticari amaç güden insanlar değiliz ben zaten film indirmiyorum bir kaç belgesel indirdim ve inanın bunu arkadaşlarıla bile paylaşmadım...
    Beni bu yazıyla daha iyi anlayacağınıza eminim.Tepkimiz kotanın düşürülmesinden çok yapılan bir sözleşmenin sorumluluğunun hayata geçirilememiş ve yürürlükten kaldırılmış olmasına olmalıdır.
    Yazılarım hepinizin olumlu ve olumsuz eleştirilerine açıktır.
    Şuçi lisan ettiysek affola...

• Helal olsun hepinize valla.
    Umarım yakında kararından dönücek Superonline...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabroni -- 17 Mart 2010; 22:34:31 >
  • şikayetvar.com a da şikayet konuları açmak lazım diye düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasli

quote:

quote:

Arkadaşlar;
    Tüm duyarlı arkadaşların desteğine teşekkürler.Şu unutulmamalı bizler şuanda mağdur durumda ve aynı amaç uğruna burada bu eleştirileri yazıyoruz.
    Ttnetle süperonlinı karşılaştırmayalım biri hazır sistem üzerine gelip sistemi kuruyor.Diğeri bilgisayarının üzerine kadar kablo çekiyor ve altyapıya çok büyük paralar bağlıyor.
    Bu Ttnete yapılsa umrunda bile olmaz.Ama Bu kadar yatırım yapmış süperonline bir müşterisinin küsmesini bile sorun yapar ve yapmak zorunda...
    Aynı zamanda süperonline bu ülkenin firması kendi vatandaşlarına bu dayatmayı yaparsa bu millet bunun acısını çok fena çıkarır.
    Gerekirse hepinize kendinden izin alarak İstanbuldan yetkili bir yöneticinin mail adresini vereceğim.Gerekirse telefonunu vereceğim...
    Yanlız hepinizden tekrar rica ediyorum.Sakin,karalı,kabalaşmadan firmaya kötü sözler karalamalar yapmadan gösterelim tepkimizi.
    Haklı durumdan haksız duruma düşmeyelim.Ben tüm yazılan ve çizilenlere rağmen Yüce adalete güveniyor ve inanıyorum.
    Hakkımızı birlik ve beraberlik içinde medeni toplumlara yakışır bir şekilde kanunen arayacağız...
    Birde şu konu çok önemli ben özellikle üzerini çizerek söylüyorum.Sadece tepkim sınırlama getirilmesine değil tepkim uygulamanın yürürlüğe sokuluş şekline...
    Ben özellikle ttnetteki gibi sınırlama varmı diye sorup abone oldum,sizlerde öyle benim tepkim buna.Yani ben yaptım oldu mantığı.
    Umarım tepkimiz cılız yağmış bir kar gibi eriyip gitmez...Kocaman bir çığ olur büyür...
    Sevgilerimle..

Karısmaz,karısmaz,en azından karsımızda soyledıklerımızı,sikayet ve elestirilerimizi algılayabilecek kapasitede bir muhattap bulmus oluruz ve emınım maillerde belirli bir seviye tutturulabilirse,yonetici kademesindeki bu kisi de daha farklı bir yaklasımda bulunacaktır.Sonucta,musterı hızmetlerınden daha ust kademeye ulasılmıs olacaktır.Zaten bir kez bu kararı alan yonetim kademesi ile gorusme fırsatı olussa,kendilerine bu uygulamanın amacı ve bekledıklerı sonucu sorulabilse,suanki tepkiler karsında yorumları alınsa ve en onemlısı 15 nisana kadar farkli bir alternatif cozum ıcın ugrasları olup olmadıgı ogrenilebilse ,abonelerin de hiddetli tepkileri sona erer,verilen cevaplara gore abonelikler bitirilir veya sunulan alternatifler degerlendirilir.Ancak suan ki durumumuz,yeterli bilgiye sahip olmayan ve konusmaları sınırlandırılmıs musterı hızmetleri ile aldıkları eksik cevaplar sonrası 15 nısan gelmeden abonelıgını sonlandıracak kullanıcılardan ibarettir.

firma bazında değilde,bir yöneticinin müşteri ile birebir yazılı olarak kontak kuracağını sanmıyorum.ama olursa da fena olmaz dediğin gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: hasli

quote:

quote:

Arkadaşlar;
    Sevgilerimle..

Hadi bakalım inş. doyurucu bir açıklama olur herkesinde keyfi yerine gelir Ama pek sanmıyorum doyurucu bir açıklama gelebileceğini.. Ya " tamam kardeşim geri çektik" , ya da "biz yaptık istemiyorsanız iptal edin " arasında geçecek gibi görünüyor bu durum .Bakalım kimin inadı geçecek bizim mi, onların mı Ama kesinlikle eminim full limitsiz gelirrrrrr... Yahu nerde görülmüş bir isp'nin full limitsiz hizmet vermediği böyle saçmalık olmayacaktır.. Bence fiyatları ne kadar olursa makul olur onun hesabını yapıyorlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mystic_34 -- 17 Mart 2010; 22:32:12 >

• quote:

şikayetvar.com a da şikayet konuları açmak lazım diye düşünüyorum...

2 dk önce baktım.927 şikayet yazılmış toplamda.Adil kullanımla ilgili şikayet göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0ney4n0t

quote:

şikayetvar.com a da şikayet konuları açmak lazım diye düşünüyorum...

2 dk önce baktım.927 şikayet yazılmış toplamda.Adil kullanımla ilgili şikayet göremedim

Simdi yazsanız en erken 2-3 güne yayınlıyor o site ona göre..
  • Bence bu kararı superonline kendi vermedi. Kimbilir neler dönüyor ülkemizde ah ah sonra niye gelişemedik diyoruz... Millet ttnette kota olduğu için superonline'a dört elle sarılırken böyle bir karar almaları çok saçma, kendileri için daha kötü bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇayLaK KRaL -- 17 Mart 2010; 22:40:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

Bence bu kararı superonline kendi vermedi. Kimbilir neler dönüyor ülkemizde ah ah sonra niye gelişemedik diyoruz... Millet ttnette kota olduğu için superonline'a dört elle sarılırken böyle bir karar almaları çok saçma, kendileri için daha kötü bence.

kesinlikle katılıyorum
  • Bende bi TurkNet kullanıcısı olarak size sonuna kadar destek veriyorum ben böyle bi dayatma görmedim TTNeT bile bunu yapmaz düşünün yaniii.. Tahüttanemem 2 ay sonra bitecek Superonline'a geçecektim ama bu "Adil Kullanım(!)" olayı çözülmez ise şu saatten sonra UyduNet'e geçerim gibi görünüyor ama ben bu konuyla ilgili bi yer göremedim Superonline'nin sitesinde linki verir misiniz?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_higH -- 17 Mart 2010; 22:47:33 >
  • Arkadaslar netten indirilen tüm içerik illegal değil. Steam gibi bircok dijital platform var. Zaten onlardan alınacak 5 oyun kotayı doldurur günümüz oyunlarını düşünürsek. Yine telif hakkı olmayan eski filmler, belgeseller ve sadece netten indirilen filmler var.
  • Kaç aydır Superonline Fiber'in bizim siteye gelmesini bekliyorum.1mbit Biri sınırısız netim var.Bu haberi duyduktan sonra Superonline'a hayatta geçmem.512k ile sürünmektense 1mbit ile devam ederim.
    @ÇayLaK KRaL evet kimbilir neler dönüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

Arkadaslar netten indirilen tüm içerik illegal değil. Steam gibi bircok dijital platform var. Zaten onlardan alınacak 5 oyun kotayı doldurur günümüz oyunlarını düşünürsek. Yine telif hakkı olmayan eski filmler, belgeseller ve sadece netten indirilen filmler var.

Ya ben bu ay toplam 93 gb download yapmışım Steam sağolsun, her ay da yeni oyun indiren bir insanım ve dediğine kesinlikle katılıyorum. Tonla para yatırdığımız hizmeti yasal ihtiyaçlarım için kullanamayacaksam niye para vereyim. Kimse bana sen film indiriyorsun diyemez şikayetim karşısında.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.