Şimdi Ara

Superonline Fiber Altyapı getirtme hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskişehir Merkezde bulunduğum mahallede Fiber hat mevcut, adresimi sorguladığımda ( https://m.superonline.net/internet/fiber/nerede ) ''Bölgenizde Turkcell Superonline Fiber Hizmet Potansiyeli mevcuttur.'' diye çıkıyor fakat bir türlü bizim sokağa çektiremedik. Turkcell CEO Murat Bey'e linkedin'den yazınca en son sokağınızda branşman, menhol olmadığı için binanıza getiremiyoruz dediler. Superonline fiber olan yan sokaktaki binalar ile aramızda kuşbakışı yaklaşık 100 metre var. Benzer bir süreci yaşayan var mıdır? Aynı şekilde yan sokakta kablonet ve ttnet vdsl de mevcut fakat biz sadece adsl alabiliyoruz.

• Ayni durumdayım. Kapinin dibinde fiber var yillardir ama binaya cekilmiyor. Bende yazdim bakalim linkedinden

Edit: Mesaja cevap verme hizi 1 dk numarami istedi bakalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter Morgan -- 17 Ağustos 2022; 15:2:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    532 den aradılar beni, yakında superonline menholü varda çok büyük ihtimalle gelir sizin binaya da.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kadir. kullanıcısına yanıt

Geliyor mu hocam  

• Invisible Pink Unicorn kullanıcısına yanıt

Bize gelmiyor hocam maalesef. Koca Eskişehir'de yıllık 8 km kazı bütçeleri varmış. Bizim buraya 4 buçuk yıldır sıra gelmedi. En az 2 sene daha gelmez demişlerdi geçen sene.

Hocam bugun tekrar konustuk. Sol menhol yan binanin dibinde. Zaten anlattim durumu. 5 blok 85 hane siteyiz. Her bina icin imza vs biseyler dedi bakalim. Ama 3 blok icin baslayacagiz dediler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber internet Hakkında
    2 yıl önce açıldı
    FİBER İSS ÖNERİ
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam umarım en kısa sürede getirirler, hane sayısı oldukça fazla. Bizim buraya da Kablonet seneye Gpon fiber getirecekmiş. Türk Telekom ve Superonline'dan umudu kestim artık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.