Şimdi Ara

Süperonline Fiber Bağlatma Hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oturduğum bölgede ne apartman nede site var bildiğiniz düz mahalle 2şer 3er katlı müstakil evler.
    6-7 ay önce sol fiber için kazıldı sokağın başında 50şer metre arayla şu aletlerden var
    Müşteri hizmetlerine sorduğumda hizmet gelmiş ama aktif değil diyor.
    Bildiğim kadarıyla Fiberi Apartmanlara Sitelere veriyor.Bu aletleri koyduğuna göre müstakil evede verirlermi.Vermiceklerse neden kazdılar masraf yaptılar kafamda deli sorular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logat -- 3 Eylül 2016; 23:43:20 >

• vermeleri gerek...www.superonline.net adresinden başvur...
  • müstakil binalarada kutu koymuşlar yerde kare kutusu vardı...Süvari Caddesi Bornova İzmir'de gördüm...
  • Hocam başvuru yaptım ama akksiz süper paket kampanyaları kasımda bitiyor.Bana o hizmeti kasımdan sonra getirse benim için bir albenisi kalmıyor.
    Türk telekomdan vdsl 50mbps 200gb akn li paketi 84 lira ya kullanıyorum ve tam 50 kopma etme yaşamadım 2 senedir.
    Süperonlinede fiber 50mbps 100gb akn li paket tahhütlü 90 lira yani o tarihten sonra getirsede başka paketler çıkarmadığı sürece geçiceğimi sanmam.
    Siz hangi pakete ne kadar fiyat ödüyorsunuz SoL da?
  • logat kullanıcısına yanıt
    Dostum o akksiz paketlerin hep süresi bitiyor ama uzatıyorlar üzülme.
    Bu arada evimde iki net var biri 25mbit akksiz 99tl, diğeri 50mbit 125gb akk üstüne telefon ve tv+ 79tl.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.