Mecidiyeköy 'deki evime internet bağlatacağım. Normalde ttnet ADSL bağlatacaktım ama superonline fiber internet olayı kafamı karıştırdı. Siz memnun musunuz superonline fiber internet hizmetinden? Ttnet ADSL yaptırdığım zaman aşağı yukarı 60 TL 'ye kablosuz modem ve kurulum bedava olmak üzere 8 mbps limitsiz internet kullanabiliyorum. Superonline fiber 'de ise aylık ödemem gereken tutar limitsiz internet için 49 TL. Dğer şartlarını ve ödemem gereken başka tutar var mı bilmiyorum. Çok yabancıyım fiber internete.
Eminim bu konuda benim gibi kararsızlık yaşayan arkadaşlar vardır. Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
Apartmaninda fiber internet varsa baglat. Dusunecek tartisacak bir sey yok.
Ha oyun oynuyorsan sadece, belki uydunet de olabilr. Onun disinda dusunme cok.
Bu konuda kararsizlik yasayan yoktur, Superonline zaten 1 ay deneme veriyor fiber internete.
Peki apartmanda fiber internet yoksa pahalıya mı patlar bana?
Genelde dizi, film download ediyorum o kadar.
Fiber internet yoksa apartmanda/blokta, zaten bağlatamazsınız.
Aylık 49 TL ye 20mbit veriyorlar download için iyi olur size, sözleşmede adil kullanım var ama henüz uygulamıyorlar.
Peki bu adil kullanım maddesi ne zaman uygulanmaya başlanacak bir öngörünüz var mı?
Hayatımda hiç bir şeyden bu kadar memnun kalmamıştım diyebilirim. :D
Bağlatalı 3 ay oldu, 1 defa kopma olmadı. Hızım neyse tam olarak alıyorum. Yarın 14:00 da numaram da taşınacak, telefonumu da Turkcell Superonline üzerinden kullanmaya başlayacağım. Yüksek upload hızları sayesinde evimdeki fazla bilgisayarı sunucu yaptım, web sitelerimi evimden host edip datacenter parası vermekten kurtuldum. Bayağı memnunum.
Uzun lafın kısası, eğer altyapı bulunduğun yerde mevcutsa, bağlatmadan geçirdiğin her saniye bir hata. :)
Desteklenen binalara baktım sitesinden. Şişli 'de sadece rezidanslarda fiber internet görünüyor, diğer yerlerde yok. Durum gösteriyor ki öyle veya böyle adsl bağlatıcam eve. Gerçi onda da adil kullanım sözleşmesi zırvalıkları var ama bilmiyorum artık.
Desteklenen binalara baktım sitesinden. Şişli 'de sadece rezidanslarda fiber internet görünüyor, diğer yerlerde yok. Durum gösteriyor ki öyle veya böyle adsl bağlatıcam eve. Gerçi onda da adil kullanım sözleşmesi zırvalıkları var ama bilmiyorum artık.
Adil kullanım şuanda uygulanmıyor zaten, ne zaman uygulanır bilen yok.
Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum, gayet memnunum.
adil kullanım ttnet de de var süperonline varsa bağlat bence bizim buraya gelse tereddüt etmeden geçerdim walaha
Kapınıza superonline yetkilileri dayanırsa, 49tl ye 20mbit tarifesini kullanmak istiyorum diyerek direk atlamanızı öneririm. Kanımca Türkiye'deki en iyi internet sağlayıcısı superonline. Hem fiyat hem hız bakımından müthiş.
slm iyi geceler arkadaslar yurtdışı cıkış hızlarınız nasıl ?