Bildirim
superonline fiber huawei modem kullananlar !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: noel_dede
huawei hg 253 (B031) Sürümü Geldi eğer (B027 , 029) Olanlar
Müşteri Hizmetlerini Arayıp Firmware Attırabilirler
Ne degisiklik var acaba sinyal sorununu cozer mi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bestanden
quote:
sinyal sorunu nedir acaba? benim herhangi bir sorunum yok 029 kullanıyorum ve ne gibi değişiklikler var? -
quote:
Orijinalden alıntı: weros
quote:
quote:
sinyal sorunu nedir acaba? benim herhangi bir sorunum yok 029 kullanıyorum ve ne gibi değişiklikler var?
Modem az cekiyor 2 yan odada hic sinyal yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
B029 var bende şuan ve herhangi bir problemim yok. Wireless gücüde yeterli, bu yeni sürümde neler düzeltilmiş. Geçmemize değermi acaba..? -
Şu firmware dosyasını neden sitelerine koymuyorlar ? -
quote:
Orijinalden alıntı: NEWEST
B029 var bende şuan ve herhangi bir problemim yok. Wireless gücüde yeterli, bu yeni sürümde neler düzeltilmiş. Geçmemize değermi acaba..?
hiçbir bilgi yok + sitede bişey yok arkadaş lafı atmış gitmiş anlaşılan :D -
Henüz teknik servise yeni yazılımın yüklenmesine dair talimat gelmemiş. Talimat geldiğinde tüm cihazlara otomatik olarak yüklenecek. -
quote:
B029 var bende şuan ve herhangi bir problemim yok. Wireless gücüde yeterli, bu yeni sürümde neler düzeltilmiş. Geçmemize değermi acaba..?
Sinyal nasil mesela kac oda yandan cekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Sinyal nasil mesela kac oda yandan cekiyor
Bizim evdeki odalardan hepsinde çekiyor. Bu arada ben superonline numarasını aradım olayı sordum. Güncel sürüm 29 zaten dedi. Ayrıca modem kendini otomatik güncelliyormuş, güncelleme yaparken de power ışığı yanıp sönüyormuş o şekilde anlayabilirmişiz. O yüzden yeni bir güncelleme olduğunda aramamıza gerek yokmuş. Digiturk kullananlar bilir orada da kutu kendini otomatik güncelliyor, benzeri bir sistem burada da geçerli yani.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X