< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Superonline Fiber ip adresi değişmiyor
-
-
Cgnat de olabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ip adresim routerda ve whatsmyip de aynı. Cgnatta değilim port da açabiliyorum.Yaklaşık 2 senedir cgnatta değilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibcg1995 -- 30 Ocak 2024; 21:27:59 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Farklı ont kullanımın etkisi nedir hocam.
Bir de konf. nasıl yaptınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Farklı ont kullanımın etkisini bende merak ediyorum 2.5 gigabit ont ve 2.5 gigabit port çıkışlı modem ile kullansak fark olurmu
-
Herhangi bir fark olmuyor, bant genişliğini olt den tanımlamışlar direk 2.5 gigabit ont ve router da olsa paket hızı kadar bant genişliği alabiliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibcg1995 -- 3 Şubat 2024; 23:48:15 >
Bu durumu yaklaşık 1 aydır farketmekteyim.
SOL sanırım blok satın aldı ya da elindeki statikleri bazı müşterilere dağıtıyor.
Çünkü 1 aydan fazla bir süredir sabit ip bloklarındayım ve bu ipler cgnat havuzundan değil.
Ne kadar uzun süre router bağlantısını kessem de, ip'm değişmiyor. 1 aylık sürede 2 ya da 3 kez değişti ve hepsi statik ip.
Korktuğum diğer şey, SOL yeni bir teknoloji vs mi transfer etti de, cgnat değil gibi gözüküyor.
Ayrıca internet kalitesi de halen leş gibi.
-
Aynı durumu yaşıyorum hocam yine bir şeyler deniyorlar ama hadi hayırlısı
İnternet bağlantısı iyi olsa tadından yenmez de bunun altından ne çıkacak acaba.
Anlık ping artışları, paket kayıpları yine bezdirdi SOL. Oyun oynanmıyor, videolar bile anlık duraksamaya giriyor.
Sorsan FİBER :)))
Şu SOL bir kez daha batsa keşke.
-
Keşke batsa da düzgün bir global kuruluş alıp düzgün yönetse.
CGN değil arkadaşlar. Aynı durum bende 1 ayı aşkın süredir var. Müşteri hizmetleriyle görüştüm, maalesef çözüm olmuyor. Blok değişimi yapmışlar sanırım. Eskişehir ve Ankara bölgesi şuan bu durumdan muzdarip. IP değişmiyor. Gelen IP'ler de 3 tane ayrı IP havuzu tanımlamışlar, oralardan dağıtılıyor maalesef...
Bugün itibariyle de valve (146.66.155.1) 33-37 arası ping alırken birden 45-57 arasına fırladı.
Edit:
Dün akşam saatleri itibariyle valve sunucularında sorun olduğu redditte paylaşılmış. Şuan genel bir sorun gibi gözüküyor. Bir ara %100 loss aldığı da oldu. Yine de güvenemiyorum ve takipteyim. Bu arada PING valve sunucularına an itibariyle 41-67 arası geziyor. Mevcut kullandığım IP bloğu 212.253.xxx.xxx
Edit2:
An itibariyle valve tamamen gitti. %100 loss geçmiş olsun. :( Sorunun valve'dan değil, Superonline'dan olduğunu düşünmeye başladım. Galiba IP bloğu değişsin diye modem açıp kapayarak zorlamam gerekecek.
Bigilerinize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyemuyedegil -- 14 Şubat 2024; 11:59:25 >
-
Fifa 23'te en az 70ms ping,
Bf4'te 98-100ms ping görüyorum rezalet
hızım 1 ay önce 500mbit idi, şuan 200mbit e geçtim, ikisinde de pingler aynı, sözde hızlı internet.
-
Dün öğlen 1 de Bursa komple patladı, İstanbuldan altyapı genel müdürü gelmiş POP noktasına gece 12 de hala 6-7 ekip müdürler başında uğraşıyordu genel olarak marmara bölgesinide etkiledi mi bilmiyorum.
Herhangi bir sorun hissetmedim fakat tam olarak nasıl bir sorun oluştu hocam? kablo vs koptu?
-
Ontlerde sinyal gidip geldi sürekli, özellikle demirci üçevler,ataevler,beşevler,kültür mahallesi,fsm buralarda ciddi sıkıntılar yaşattı.OLT ler yanmış sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibcg1995 -- 14 Şubat 2024; 16:26:46 >
Olt kartlar yanmış olabilir genelde hocam. En azından yeni kart takabilirler. Şu anda sorununuz devam ediyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 14 Şubat 2024; 16:45:48 > -
Hayır dün gece çözdüler sanırım
Ben de tekrardan sol geçişi yaptım sabah 176'lı bir ip bloğu vermişti şimdi 151'li veriyor, ikisi de CGNAT değildi, ve 151'li ip değişmiyor hiçbir şekilde.
-
fifa 24 de ping artışı olan varmı ? 1 senedir kullanıyorum sabit 35ms alırken son 1 aydır 50ms altında düşmüyor ? normalde yurtdışı çıkışı istanbul üzerinden yapılıyordu bende, şuanda direkt olarak frankfurt çıkış yapıyor benim oynadığım server italya server atıyor ve servere bağlatım uzuyor, direkt olarak istanbuldan çıkış yapıldığı zaman italya server daha düşük ping alıyodum , iyice içine ettiler
-
Son bir kaç gündür internet rezalet ötesi. Prime timeda surf bile gecikmeli. D/U ping değerleri dengesiz ve yüksek.
Benzer içerikler
- goodbyedpi superonline
- kablonet fiber
- superonline altyapısı kullanan firmalar
- 1 aylık taşınabilir internet
- hg8245x6-10 şifre
- turkcell abone sayısı
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- statik ip öğrenme
- türk telekom internet çekmiyor
- modem kurulumu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X