Şimdi Ara

Superonline fiberde sürekli hat kopması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 gün önce superonline fiber’e geçtim. İlk günden beri günde enaz 15-20 kez hat kopuyor ve tekrar bağlanıyor. Dün yetkili servis geldi fiber kablonun uç kısmını düzeltip bağladı sorun çözüldü dedi. Servis gittikten beş dk sonra kopmalar tekrar başladı. Ne yapmam lazım? Sürekli kopma yaşayan başkaları da var mı? Eskiden ttnet adsl vardı onda hiç kopma yaşamıyordum fibere geçelim dedik rezillik oldu. Lütfen sizlerden çözüm öneriler bekliyorum verdikleri modem ZTE.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim bağlantıda da sıkıntı yaşıyorum (100 Mbit Fiber - İzmir). Hat kopmuyor; ancak yeni bir link'e falan tıkladığımda bazen tepki vermiyor. 5-10 sn bekleyip bağlanıyor veya refresh gerektiriyor. TTNet Fiber'de, aynı altyapı ve kablolarla, 22 aydır yaşamadığım bir problemdi.

Bunun yanında, bazı oyunlarda bir miktar lag de oluşuyor. Ping iyi denebilir ama hat tam stabil değil. ZTE modemi 2 kere resetlemem bir işe yaramadı.

Problemleri doğrudan network ekibine iletmek için Superonline sitesinden bugün talep oluşturacağım. Çözüm bulamazsanız size de talep oluşturmanızı öneririm. Yetkili servis tekrar gelirse, network ekibine onlar iletsin. Bireysel taleplere göre daha hızlı sonuçlandırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 20 Nisan 2020; 13:27:4 >
  • ilk sebebini tespit et. evde fiber uç varsa ont cihazının ve routerin isiklarini takip et.

ont mu kopuyor (online isigi) yoksa router mi kaybediyor. ikisi de kaybetmiyorsa, kablosuz baglanti vs mi kopuyor?
  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de vardı. Sayfaya tıklıyorum tepki yok bekle bekle sonra sayfa bulunamadı diyor tekrar refresh yapınca giriyordu. Tek çözümü sabit ip cgn ip yüzünden oluyor hepsi ben sabit ip ye geçince tüm sorunlar gitti. Deneyin isterseniz çözülmezse hemen arayıp iptalde ettirebiliyorsunuz.
  • Aynı sorunu ben de yaşamaktayım. Uzaktan erişimden ip alamama,ping atamama gibi problemlerden bahsettiler fakat gelen teknik servis elemanı dediğiniz gibi uç değiştirdi ve gitti..
  • ont cihazında fiber için durum ledi var kırmızı yanınca bağlı değil demek onu kontrol et... optical v.s.e yazar... bence router bozuk olasılıklada ont arızalı... kontrol etmediler heralde...
  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt
    Son dönemde patlak veren bir olay bu. VDSL ADSL FİBER farketmiyor hepsinde var aynısı..

Şahsi görüşüm filtre konusuna dayanacak bunun ucu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün modem ve ont değişti. Kopma devam ederse bilgi veririm.

• Modem değiştireli bir hafta oldu hiç kopma olmadı. Sıfır açılan modemin bile arızalı olabileceğini unutmayın. Superonline her arıza kaydıma ekip gönderdi sağolsun. Kötü bir başlangıç oldu ama sanırım kötü günler geride kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: yvztr

Modem değiştireli bir hafta oldu hiç kopma olmadı. Sıfır açılan modemin bile arızalı olabileceğini unutmayın. Superonline her arıza kaydıma ekip gönderdi sağolsun. Kötü bir başlangıç oldu ama sanırım kötü günler geride kaldı.
    şansızlık olmuş, taşınma dışında superonline servis hiç gerekmedi bana kaç yıldır. güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.