Şimdi Ara

Superonline GPON Cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu cihazı kullananlara bir sorum olacak.

Resim internet kaynaklı, ben HGW253s modem kullanıyorum. O modemin dik durmasını sağlayan ayağı var ama fiber optik kablonun takıldığı üstteki beyaz cihazın ayağı yok mu? Bana varmış gibi geldi, çünkü yuvaları var. Cihaz zaten böyle yatık halde iken çok eğreti duruyor, zaten çok hafif sağa sola oynuyor. Kutusuz falan böyle getirip kurdular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 12 Ocak 2015; 12:02:39 >

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    Dert edilecek şey değil. Marketlerde satılan (3M, Tesa gibi markalar) ve biblo gibi hafif ve ufak eşyaları sabitlemeye yarayan macunlar var. Onlardan alıp altına sakız büyüklüğünde iki parça koysanız stabil bir şekilde durur.
  • Çözüm iyi ama benim asıl sorduğum, herkese böyle mi geliyor? Ayaklı gelen varsa isteyeceğim, o yüzden soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Çözüm iyi ama benim asıl sorduğum, herkese böyle mi geliyor? Ayaklı gelen varsa isteyeceğim, o yüzden soruyorum.

Kutusundan beyaz yuvarlak bir ayak çıktı bende ayağın üstünde duruyor cihaz bende

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bize gpon cihazinin kutusunu felan vermediler. ayni dediginiz gibi cihazin sadece kendisi var ve degdigimizde hafif hareket ediyor.

salonda oldugu icin kimse ellemiyor bize bir sikinti yaratmiyor sabit duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TürkTelekom 5G modem
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.