Şimdi Ara

Superonline HG8245X6-10 modem kopma sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 ay önce Superonline fiber internet bağlattırdım fakat o günden beri ailemin diğer üyeleri internette anlık kopmalar olduğunu söylüyor, kendi cihazım Wifi-6'yı desteklese de evde benden başka Wifi-6'lı cihaz kullanan yok. Belki de bu nedenle kendim bu cihazımda böyle kopmalar yaşamadım. Bu sorununla ilgili bazı yazılar okudum fakat net çözüm göremedim. Bu sorunu yaşayıp çözebilen varsa yardımcı olursa sevinirim...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bende kopma olmadı fakat anlık veri akışının duraksamaları (10-15 sn) gibi sorunlar oluyordu. TP-Link modem alıp kullanıcı adı ve şifresini kopyalama yoluyla aktardım. (modemin içinde bu var iki modemi birbirine kablo ile bağlayıp kopyala diyorsun otomatik alıyor.)

Sorun çözüldü superonlinenin verdiği çağ-dışı modemden kurtuldum.

• De get D kullanıcısına yanıt
    Evet bendeki sorun da böyle 10 - 15 saniye wifi gözüküyo fakat internete girmiyor sonra kendiliğinden düzeliyor. Şuan modem alma gibi bi durumumuz yok zaten yeni bağlattırdık bir de modem almak istemiyorum. Wifi kanalını otomatikten çıkardım bakalım tekrar olacak mı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wifi kanalı dfs e geçiyor ve tarama yapıyor olabilir. Kanalı otomatikten çıkartıp 44 gibi bir değere sabitleyip deneyin. 2.4 ghz içinse 11 iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.