Şimdi Ara

Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.447
Cevap
100
Favori
369.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratai

quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

Bu modemin wireless gücünü arttırmak için yapılacak ince bir ayar var mı? Arada bir oda var hız 50mbitten 20 mbite düşüyor. Torrent performası da çok kötü.

2.4 ghz sinyal çöplüğü vardır yada sizin duvarlarda fazla demir kullanmıştır müheahit :)
    5 ghz dene birde.

2,4 ghz ile çalışan bir repeater ile böyle durum anlaşılan masraf yapmadan performans artıramayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diciotto -- 22 Mart 2016; 15:09:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diciotto kullanıcısına yanıt
    Repeater zaten alınan hızı otomatikman yarı yarıya böler.
  • muratai kullanıcısına yanıt
    Evet PPP sifresi kabak gibi acik. Ben telefon hizmeti almiyorum, o yuzden VOIP iletisimi olmuyordu, o paketleri goremedim.

Voip icin, router'lari lan portundan baglayip deneyebilirsiniz.

İki sifreyi almak icin Tftp, jtag falan denenebilir, fakat vidalarin birinin ucuna garanti sticker'i takmislar. Acmaya niyetlendim fakat 150 lira kesecekler diye vaz gectim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erakan kullanıcısına yanıt
    25mbit akksiz pakete geçtim sayende :)
    modem yüzünden tutuyodum kendimi.

şimdi geriye usb etherneti laptopa takıp wireshark ile şifre avına çıkmak kaldı. ha bide ac destekli router edinme :D
  • Beyler bu modem de Pc kapalıyken torrentten indirme yapabilirmiyim?@muratai

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chosen312 -- 24 Mart 2016; 16:01:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chosen312

Beyler bu modem de Pc kapalıyken torrentten indirme yapabilirmiyim?@muratai

yapamazsın
  • Anladım hocam bu modemde yok demek ki saolasın

• Chosen312 kullanıcısına yanıt
    Ben western digital nas sürücü kullanıyorum hocam ama biraz pahalı bir ürün.
  • Hocam western alınca torrent oluyormu ?

• Anladım hocam o iş zor saolsın. @Hobar

• s.a bu modemin root şifresini naptınız var mı bulabilien ???
  • Yeni kampanyaya geçince (25mbit AKK'siz) bu modemden verdiler. 5.0ghz bandından wifi alırken sürekli internet kesiliyor. Modeme bağlı,ancak internetim kesiliyor. Bununla ilgili ne yapabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertOktay

Yeni kampanyaya geçince (25mbit AKK'siz) bu modemden verdiler. 5.0ghz bandından wifi alırken sürekli internet kesiliyor. Modeme bağlı,ancak internetim kesiliyor. Bununla ilgili ne yapabiliriz?

5 ghz cihazının wireless driverini güncellemeyi dene?
  • muratai kullanıcısına yanıt
    Telefonda yaşıyorum sorunu, laptopda olmadı mesela. 2.4 ghz ve 5.0 ghz bandını iki ayrı şekilde isimlendirdim. Gariptir şimdilik bi sorun yok. Böyle bir problem yaşayan varsa bu yöntemi deneyebilir.
  • Hay dilimi eşek arısı ısırsın. Buraya sorun yok yazana kadar sorun yoktu. 3 dk geçmeden bağlı,internet yok yazısını gördüm :D
  • Farklı 5ghz bandı deneyin. AC cihaz varsa 5ghz de 80mhz bant genişliğini seçin.
  • 2.4 ghz ve 5.0 ghz iki ayrı isim ile yayın veriyor 2.4 ghz den giriyorum fakat 5.0 ghz wifi görmüyor bunun sebebi nedir acaba 5ghz destekleyen telefon var 5ghz kapsama alanı cokmu kısıtlı yada telefon wifi den kanal mı görmüyor acaba yada 2 ayrı yayın verdiği içinmi oluyor 2.4ghz kapatsam 5 ghz görürmü acaba ben neti yan komsudan çekiyorum bunun sebebi uzuk olmasımıdır acaba yardım beyler.
  • AvGaN kullanıcısına yanıt
    5gz acikmi? Belki modemden kapalidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar Superonline 25 Mbit abonesiyim. Huawei HG255s modem takılı.
    Modem ayarlarında hem 2.4 Ghz hem de 5 Ghz, isimleri farklı olacak şekilde aktif.
    Cep telefonundan her iki Wi-Fi'ye de bağlanabiliyorum. Ancak Laptop sadece 2.4'lüğü görüyor.

Cep telefonundan 2.4 Ghz için (speedtest) hız testi yaptığımda 25 Mbiti görüyor
    Laptop'ta ise 2.4 Ghz için 2 Mbiti bile görmüyor.

Belki sorunu çözer diye Antivirüs'ü kaldırdım, güvenlik duvarını devre dışı bıraktım ama ne çare.
    DNS numaralarını değiştireyim dedim ama yine işe yaramadı, zaten Cepten nete girdiğimde sorun yok.

Laptop yeni makinelerden Hp Pav. 15 (i7-5500 İşlemci, 16 GB Ram, 2 TB Disk, 802.11b/g/n 1x1).
    Laptop'un 5Ghz'i destekleyip desteklemediğini nasıl öğrenebilirim.

Ya da Modem'den kaynaklı bir sorun olabilir mi?

Sizce sorun nedir. Anlamadım gitti....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guide08 -- 31 Mart 2016; 14:42:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muratai

5gz acikmi? Belki modemden kapalidir.

dostum modemde acık gözüküyor 2,4 kapatsam o aktif olurmu dicem ama alakası yok ikiside çalışması lazım ayarlarda ikisinde acık gözüküyor ne olabilir dostum.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.