arkadaşlar superonlineiptv kuruyormuş peki ne zaman hayata geçiriyor?
Henüz bir açıklama yapılmadı. Uzun zamandır test aşamasındalar ama henüz hayata geçiremediler.
yarım saat önce kapıya geldiler başka bi kampanya için. sordum hala altyapı hazırlanıyormuş böyle giderse eylülü bulacaz gibi...
Kapıya gelenler genelde o an akıllarına ne gelirse onu söylüyorlar. Pek de inanmamak lazım aslında.
3 yıldır test aşamasındalar. Ne bitmez testmiş
Sorunun sadece altyavpı olmadığı kesin. Lisans, donanim anlaşmaları, kanal anlaşmaları, hava paraları derken ciddi bir maliyet çıkıyor olmalı. Pazar payını genişletmeden bu işe girmek istememeleri normal.
quote:
Orijinalden alıntı: nacer
Sorunun sadece altyavpı olmadığı kesin. Lisans, donanim anlaşmaları, kanal anlaşmaları, hava paraları derken ciddi bir maliyet çıkıyor olmalı. Pazar payını genişletmeden bu işe girmek istememeleri normal.
Adam Dijiturk'un sahibi. Anlaşmaların piri. Altyapının piri. Ama yapmıyor. Niyeti filan da yok.
Adam Dijiturk'un sahibi. Anlaşmaların piri. Altyapının piri. Ama yapmıyor. Niyeti filan da yok.
Superonline Turkcell Holding'in kuruluşu. Çukurovanın Turkcell deki payı %30 civarında sanırım. Çukurovanın Digiturk payı ise %51 sanırım.
Hadi Digiturk Superonline'a altyapısını kullandırdı diyelim. Superonline'nın sahibi Turkcell olduğu için diğer yabancı ortakları ikna etmesi gerekecek yatırım için.
Kimse karlı olmayan bir işe sırf aboneleri istiyor diye girmez. Zaten fiber döşemek ile yeterince büyük bir parayı toprağa gömüyorlar.
bence soyle bir durum var. oncelikle superonline tamamen turkcelle ait. cukurovanin turkcell deki payi %15 civarinda. digiturkun ise yarisindan fazlasina sahip. medyada takip ettiyseniz birkac gundur cukurovanin turkcellde kontrolu kaybetmesi ihtimali ile ilgili haberler var. bu yuzden digiturk paket ve iceriklerini superonline uzerinden sunup digiye rakip bir platform olusturmak mantikli degil cukurova icin. cunku ileride turkcell-sol uzerindeki kontrolunu tamamen kaybedebilirler ama digi icin boyle bir risk yok
Ekonomik olarak Çukurova grubu sıkıntılı oldugundan iptv rafta kalacak bence.Zaten Digitürkün üye sayısıda düşüşte.Digitürk ayakta kalabilirse ne Mutlu onlara.
Konu hakkında yetkili kişiye mail attım bakalım ne cevap verecek.
2009 yılında aynı konuyla alakalı ben de mail atmıştım . halen cevap gelecek :D bu arada superplay midir nedir hizmetiyle alakalı video çözünürlüğünü sorduğumu hatırlıyorum. aldığım cevabın ekranımın boyutuyla alakalı olduğuydu :D
Beş sene sonra olmuş olacağını umuyorum. :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme