Tekrar statik ipv4 alırsam o zaman ipv6 gider herhalde |
Superonline IPV6 Tanimlatma Taktigi (10. sayfa)
-
-
Bana yeni Huawei wifi6 modem takıldı, statik ip alıp, iptal ettirip deneyeyim bakalım söylediğiniz senarya gerçekleşecek mi? Veya Huawei modemlerde bu durum oluyor mu olmuyor mu denemiş oluruz.
-
Önce bölgenizde v6 dağıtımı var mı bakın. Yoksa boşuna para vermiş olursunuz. Hg8245 ler ilk v6 alan cihazlar. Forumda ipv6 dağıtımı konusundaki v6 alanların çoğu huawei. Roota ulaşabilirseniz Wanda ipv6 önekinin ve hizmetinin aktif olduğunu görebilirsiniz. -
statik ip aylık 60 lira ama günlük hesaplanıyor fatura. yani 3 gün kullanırsanız 6 lira mesela.
bu arada 3 tam gün geçmesi gerekiyormuş iki statik ip başvurusu arasında.
örneğin bugün pazartesi, başvurdunuz, saat 13:00'te statik ip tanımlattığınız. ip adresini 5.5.5.5
yarın salı, başvurdunuz, iptal ettiniz, saat diyelim 15:00, 2 günlük ödeme yansır.
salı'nın üzerine cuma 15:00'ten sonra tekrar başvurursanız farklı statik ipv4 alabilirsiniz. bu saatten önce başvurmanız durumunda yine 5.5.5.5 alırsınız.
-
hocam statik ipv4 almaya pek gerek kalmadi sizin ipv6 da cgnat olmadığı için port açabilir sorunsuz gezinebilirsiniz.
-
statik ipv4 satın alınca ipv6 devre dışı kaldı. demek ki statik ipv4 + ipv6 bir arada vermiyor SOL
-
Ankara Batıkent Turgut Özal Mahallesindeyim burda IPv6 var mı yok mu ben anlayamadım arkadaşlar bu bölgede olan var mı?
Huawei wifi6 modem yeni bağlattım. -
arayüzden dhcpv6 felan açtınız mi ?
-
Az önce bayiden ZTE H3600 kurulumu için geldiler. Mayıs 2021 tarihli H3600 V9 geldi. Hardware Version: V9.0.22. Software Version: V9.0.0P14_TR
Şansımı... Bir de toz ve kir içinde kullanılmış modem geldi. Bakalım IPv6 aktif olacak mı...
-
-
Konuyu tekrar baştan sona okudum. P12 denmesine rağmen bende P14 var. Yani daha yeni bir versiyon ama modemin üretim tarihi Mayıs 2021. Üretim tarihinin konu ile alakası olmadığını, sadece bölgede IPv6 varsa aktif edildiğini söyleyenler ile aynı fikirdeyim. Sonuçta ilk çıkan iPhone 14 ve daha dün fabrikadan çıkan iPhone 14 aynı iOS 17 ile çalışıyorsa günün sonunda aynıdır. Bazı arkadaşlar modem üretim tarihine bağlamış konuyu, değişik bakış açısı.
Benim bölgemde IPv4 için CGNAT hiç kullanılmadı ve halen kullanılmıyor, o yüzden IPv6 gerek yok gibi düşünüp aktif etmiyorlar galiba. CGNAT olan yerlerde öncelikle IPv6 aktifleştiriyorlar gibi. Modemi bir sürü kez kapayıp açtıp ama WAN IPv6 IP almıyor. Teorim doğru muhtemelen.
-
> Benim bölgemde IPv4 için CGNAT hiç kullanılmadı ve halen kullanılmıyor, o yüzden IPv6 gerek yok gibi düşünüp aktif etmiyorlar galiba. CGNAT olan yerlerde öncelikle IPv6 aktifleştiriyorlar gibi. Modemi bir sürü kez kapayıp açtıp ama WAN IPv6 IP almıyor. Teorim doğru muhtemelen.
Katılıyorum. Bizim bölgede CGNAT birkaç yıl önce başladı. CGNAT ipv4 + ipv6 veriyorlar ama statik ipv4 + ipv6 vermiyorlarmış, onu öğrenmiş oldum.
-
IPv6 için iss nin verdiği dandik çöp tak kullan olan modemi kullanmam şahsen
Keenetic gibi marka model modem Router aldırım daha iyi
IPv6 vermeye niyetleri gönülleri varsa zaten başka marka model Router da da kullanırsınız ki KULLANANLAR VAR bu şekilde -
hocam her konuda sizi görmekten bunaldım lutfen Superonline kötülemekten vazgeçin
-
Merhaba,
Huawei OptixStar HG8245x6-10 modem kullanıyorum 500Mbps internet hızım var. Wifi üzerinden Wifi-6 etkin olarak gözüküyor ama kabloluda bu özelliğe erişemiyorum. Bununla alakalı bilgisi olan var mı acaba?
-
Aynı modem bendeki, IPv6 gözükmüyor bende demekki bizim bölgede yok. Bi ayar yaptınız mı modemden. -
Işığı yanıyor ve WiFi üzerinden bağlantı kurduğumda W6 olarak gözüküyor buna istinaden olduğunu söyledim ama ondan da emin değilim
-
IPv6 kullanmak için sadece doğru modemimi yakalamak lazım? Yoksa bu hizmet için superonline a talep oluşturacakmıyız?
-
Superonline'ın ipv6 desteği verdiği bölgede iseniz alırsınız. Değilseniz maalesef yok.
İstediğiniz kadar talep oluşturun vermiyorlar (bana vermediler en azından :) )
-
destek verdiği bölgedemiyiz değilmiyiz nasıl öğreniriz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X