Superonline IPV6 Tanimlatma Taktigi (11. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
konuya güncelleme yapayım benim modem arıza sonucu değişti sonradan V6 kapandı ama uzun mücadele sonucu tekrar genel müdürlük aktif etti ama kendi modemlerinde kullanamıyorum modem desteksiz çıkıyor openwrt olan bir modemle sorunsuz kullanıyorum :)
-
Genel müdürlük tam olarak nasıl aktif etti? Müşteri hizmetlerini aradığımda böyle bir hizmetimiz yok vs. deyip geçiştiriyorlar maalesef...
-
Hocam ipv6 için openwrt varsayılan ayarları dışında bir düzenleme yaptınız mı.
asus router cihazı openwrt ile modem olarak kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
müşteri hizmetlerinde zaten kaydım vardı eski takılan h3600v9 uyumlu olarak geçiyordu sistemde yeni takılan geçmediği için kayıt ona göre ilerledi en son aktif ettiler modem uyumsuz olduğu için openwrt router gerekiyor :) root şifresi yok elimde çünkü..
-
yok hocam varsayılan ayarlarda otomatik olarak çekiyor v6 yı dhcpv6 olarak
-
Selamlar benim ekim2022 üretimli ZTE H3600 modemim var ama eski mesajlara göre ayarlamaları yaptığım halde ipv6 geçmedi bi türlü. Sol'a talep açmam mı gerekiyor lokasyon olarak antalyadayım.
-
Ipv6 sansür sorununu ortadan kaldırıyor mu?
hayır
bana da telefonda bizim buradan yapacak bir işlememiz yok arayüzden siz yapacaksınız diyor. tam anlamıyla ........
-
son güncelleme yapayım kızacaksın biraz ama modemim ex530v ile değişmişti haliyle ipv6 uçtu yeniden arıza kaydı ile ipv6 genel müdürlükten hallettim açtılar :)
-
Zte h3600 aldım.Hattıma taksam ipv6 otomatik açılacakmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 23 Aralık 2024; 8:26:23 >
hayır
-
Bence saçmalık.Süperonline kullanıcı adı ve şifresini ver. İpv6 yıda aç isteyen istediği routerde kullansın.
manuel de açılıyor ama genel müdürlükten L1 Network birimi açması gerekiyor.
-
Dün başvurdum ,işlem devam ediyor.
-
hocam nasıl talepte bulundunuz.
-
Mh lerini aradım.Bağlantı sorunlarım var ip v6 ya geçmek istiyorum dedim.Bayan kontrol edelim sinyal gönderiyorum ama gitmiyor,hızınız 483 mbps çıkıyor düşük sorun var dedi.Arıza kaydı açtı.Mh lerinden tekrar aradılar ekip yönlendireceğiz dediler kabul ettim.Ekip geldi.Noebook ile hız testi yaptı.900-940 mbps arası çıktı.Abi hattın normal dedi.Bende zaman zaman bağlantı sorunları yaşıyorum,sayfaları geç açıyor vs ip v6 yı açtırmak istiyorum dedim.Şaşkın şakın baktı anlatmaya çalışsamda ipv6 yı bilmiyordu önce not düşemem dedi ısrar edince not düştü.Mh robot aradı.2 ye basarak sorunum çözülmediğini belirtmiş oldum.Tekrar aranacağım söylendi.2 gündür aranmayı bekliyorum.Görüşme sonunda genel müdürlük L1 network bölümüne ipv6 nın açılması için yazı gönderecekmiş.Beklemedeyim.
sizin için çok güzel gelişme . bizde ise sorun yok. direkt istesek verirler mi yada dilekçe vs örneği olan varsa güzel olur.
-
arıza kaydı olursa kayıt üzeri gelen ekip bilgi giriyor ipv6 talep etmektedir L1 Network birimi manuel açması gerekiyor vss diye
ardından da 2 ye basıp çözülmedi diyorsun genel müdürlük arıyor network birimine iletiyor onlarda açıyor ama modemin arayüzden v6 açman gerek wan ayarları yerinden mutlu sonla bitiyor :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X