Şimdi Ara

Superonline IPV6 Tanimlatma Taktigi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
8
Favori
26.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tam olarak nasıl ilerlettiniz süreci. Bir de farklı bir modem kullanıyor olmak sorun oldu mu bendeki modemde tr069 kapalı çünkü

• Zwandar kullanıcısına yanıt

Statik IP alınca IPv6 gidiyor arayıp sorduğumda bireysel müşterilere statik IPv4 IP ile IPv6 aynı anda veremiyoruz dediler. Statik IP iptal edersen tekrar hemen IPv6 geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarlack -- 5 Ocak 2025; 1:29:51 >
  • quarlack Q kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ederim o zaman hiç uğraşmayayım ben =)

• hayırlı olsun hocam yardımım dokunduysa ne mutlu bana :)

• Arkadaşlar Huawei nin wifi6 modemi var, Ankaradayım IPv6 için ne yapmalıyım? Modem uyumlu mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mixenon kullanıcısına yanıt

uyumlu olup olmaması önemli değil açıldıktan sonra istediğin modemle kullanabilirsin arayüzden wan yerinden v6 açılması yeterli xD

• Bugün ben de aradım, MT bölgenizde IPv6 yok dedi. Yapılacak bir şey var mı?

• RealMegamoz R kullanıcısına yanıt

Bölgenize bakan ilgili firmanın keyfi isterse altyapıda geliştirme yapıp, tüm bölgenin IPv6 hizmeti almasını sağlayabilir. Bazı firmalar bu tür gelişmelere açık olup müşterilerine kolaylık sağlarken, bazı firmalar bölgelerinde en az hizmet ile en fazla parayı toplama peşinde maalesef. Mesela bulunduğum bölgeye Fiber İzmir diye bir firma bakıyor. Maalesef ikinci kategoride bir firma olduklarından hizmet yok. Sizin bölgenizde de şu ana kadar bir gelişme olmamış ise, sizin firma da ikinci kategoride demektir. Hepimize Allah kolaylık versin ve firmanın değişip düzgün bir firmanın gelmesi için dua edelim!

• quarlack Q kullanıcısına yanıt

TürkNet internet hizmeti aldığım adresimde hem statik IP hem de IPv6 alabiliyorum. SoL nasıl bir teknoloji kullanıyorsa yine müşteriler için sorunlu bir teknoloji seçmiş kendine.

müşteri temsilcisi hep öyle diyor hocam bana da dediler yemedim açtırdım :)

• TolgaGazi3548 T kullanıcısına yanıt

L1 network birimine ulaşılabilse zaten hiçbir sorun kalmayacak. 8 yıllık aboneyim. Kesin altyapıdan kaynaklı sorunları bile saha ekibine yönlendirip, ont veya router değiştirerek çözmeye çalışan bir sistemden bahsediyoruz. O network birimine 8 yıl içinde sadece bir defa ulaşabildim.

• zulu123 Z kullanıcısına yanıt

ya arkadaş tek yapacağın şey bu Superonline IPV6 Tanimlatma Taktigi 

Superonline IPV6 Tanimlatma Taktigi
  • Bu cidden statik IPv4 ile birlikte olmuyor mu? Kesin bilgi verebilecek var mı?

• Alphonsus kullanıcısına yanıt

evet maalesef olmuyor ama keenetic modem alırsan hem v6 hem v4 üzeri kullanabilirsin nasıl çözüm ama :)

Yazılı olarak da talepte bulundum, henüz yanıt verilmedi.

1 gün sürüyor arayüzden wan yerinden v6 açın geldiğinde haberiniz olur bağlantı gidip geliyor ve gg

Bana da verdikleri yanıt: "Değerli Müşterimiz, 

Turkcell hizmetleri ile ilgili; görüş, öneri ve sorunlarınız için Turkcell Müşteri Hizmetleri'ne Turkcell hattınızdan 532'yi arayarak destek alabilirsiniz. 

İyi günler dileriz.

Turkcell Superonline"

Ulaşamazsınız normal koşullarda. Size ya şansına düzgün biri denk gelmiş ve yönlendirmiştir ya da bir tanıdığınız falan vardır.

• zulu123 Z kullanıcısına yanıt

tüketici şikayeti olarak kayıt açmanız lazım iletişim formunu denediyseniz o birim maalesef böyle yanıt veriyor Xd

Keenetic neymiş hocam, bizde OpenWRT x86 PC ve Netgear R7800 var :)

Ama bazı şeyler selfhost ediyorum, DynamicDNS kullanmadan statik IPv4 lazım bana. Aynı zamanda IPv6 de istiyorum.

Kesin mi olmuyor? Kim dedi? Nedeni ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphonsus -- 5 Ocak 2025; 17:19:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.