Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay sonra Türk Telekom fiber altyapısını kullanan farklı iss firmasıyla sözleşmem bitiyor, binamızda superonline fiber altyapı var kampanyalarını incelediğimde 500 mbps tarifesine geçmeyi düşünüyorum yalnız superonline bant kısıtlaması gibi şikayetleri okudum forumda bu yüzden kafam karışık İstanbul/Eyüp ilçesinde ikamet etmekteyim sizce geçilir mi? |
Superonline kendi fiber altyapısına geçilir mi?
-
-
Hala ikna olmadıysan git abone ol ne diyelim
Bu Superonline sansürün test aşamalarını uygulayan bir nevi pilot uygulama servis sağlayıcı
Bir yere sansür atılacaksa veya atılması düşünülüyorsa ilk bunlar uyguluyorlar
Hatta uyguladıkları sansürden kimi zaman BTKnın bile haberi olmuyor Kafalarına göre sansür uyguluyorlar
Superonline şu anda Türkiye'de internet sansürünün zirve noktası
Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi
https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162
-
Teşekkürler sansür nedeniyle tercih etmeyi düşünmüyorum artık, hele paylaşılan yazıyı okuyunca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wearyman -- 13 Temmuz 2024; 15:52:50 > -
Merhaba, bende akşemsettin maallesinde oturuyorum. yeni taşındığımız binada 75 mbps vdsl var. Fiberden mecburen buna geçiş yaptık. VDSL çokk kötü.Binada başka şansımız olmadığı için Türknet 75 mbps vdsl kullanıyorum. Sokağa bir tane personeline görev vermşler. abi verelimde verelim diyor. siz geçtiniz mi? yada kendi hatları üzerinden yeni br abone bildiğiniz var mı? Memnun mu? bilgi rica ederm. Teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tozdemir05Merhaba, bende akşemsettin maallesinde oturuyorum. yeni taşındığımız binada 75 mbps vdsl var. Fiberden mecburen buna geçiş yaptık. VDSL çokk kötü.Binada başka şansımız olmadığı için Türknet 75 mbps vdsl kullanıyorum. Sokağa bir tane personeline görev vermşler. abi verelimde verelim diyor. siz geçtiniz mi? yada kendi hatları üzerinden yeni br abone bildiğiniz var mı? Memnun mu? bilgi rica ederm. Teşekkürler.
Merhaba sansür uygulamasından dolayı superonline tercih etmedim başka iss firması ile anlaşma sağlayacağım.
-
Ben gayet memnunum sol fiberden herkese de tavsiye ediyorum. Söylendiği gibi aşırı sansür yavaşlama yok diğer firmalar ile aynı arkadaş biraz abartmış sanki
-
Aynen aynen abartılıyor
sana göre sabit yani statik ip kullanmaya devam mı
-
bariz olmasada yavaşlatma var. birçok yayıncı topuklarını vura vura solden kaçıyor çünkü yayınları düşüp duruyor. Mesela şuan instagram kapalı modeme dns ekleyemiyorsun. DPI ile o bile engellenmiş. Şuan 500 mbit paketini kullanıyorum 11-12 gün sonra sözleşmem bitecek ve farklı iss araştırmaya başladım zira sansür yokken bile sansür var. -
interneti ne amaçla kullandığına da bağlı. dandirik 100 ping alt yapı bile bazılarına çok iyi gelebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potur -- 8 Ağustos 2024; 11:25:51 > -
DNS ile engellemeleri aşamıyorsunuz artık.
superonline'ın verdiği modeme de mahkum değilsiniz aslında. ben keenetic titan ile kullanıyorum 1000 mbit'i ve çok memnunum.
online oyun oynamıyorum, genelde herkes oyunlardaki pinglerden şikayetçi.
Benzer içerikler
- internet wan bağlı değil ne demek
- 24 mbps internet hızı nasıl
- 850 480 nerenin numarası
- geniş banda erişemezsiniz
- status: unable to connect error reason: failed dns lookup check error code: cf_dns_lookup_failure error description: could not connect because of dns lookup failure. learn more: https://cfl.re/cf_dns_lookup_failure
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- mobil veri çekmiyor
- zyxel modem kurulumu
- turkcell abone sayısı
- statik ip
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X