Şimdi Ara

Superonline kendi fiber altyapısına geçilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay sonra Türk Telekom fiber altyapısını kullanan farklı iss firmasıyla sözleşmem bitiyor, binamızda superonline fiber altyapı var kampanyalarını incelediğimde 500 mbps tarifesine geçmeyi düşünüyorum

yalnız superonline bant kısıtlaması gibi şikayetleri okudum forumda bu yüzden kafam karışık İstanbul/Eyüp ilçesinde ikamet etmekteyim sizce geçilir mi?

• Hala ikna olmadıysan git abone ol ne diyelim

Bu Superonline sansürün test aşamalarını uygulayan bir nevi pilot uygulama servis sağlayıcı
    Bir yere sansür atılacaksa veya atılması düşünülüyorsa ilk bunlar uyguluyorlar
    Hatta uyguladıkları sansürden kimi zaman BTKnın bile haberi olmuyor Kafalarına göre sansür uyguluyorlar
    Superonline şu anda Türkiye'de internet sansürünün zirve noktası

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi
    https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162

• Sahilli S kullanıcısına yanıt

Teşekkürler sansür nedeniyle tercih etmeyi düşünmüyorum artık, hele paylaşılan yazıyı okuyunca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wearyman -- 13 Temmuz 2024; 15:52:50 >
  • Wearyman W kullanıcısına yanıt

Merhaba, bende akşemsettin maallesinde oturuyorum. yeni taşındığımız binada 75 mbps vdsl var. Fiberden mecburen buna geçiş yaptık. VDSL çokk kötü.Binada başka şansımız olmadığı için Türknet 75 mbps vdsl kullanıyorum. Sokağa bir tane personeline görev vermşler. abi verelimde verelim diyor. siz geçtiniz mi? yada kendi hatları üzerinden yeni br abone bildiğiniz var mı? Memnun mu? bilgi rica ederm. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tozdemir05

Merhaba, bende akşemsettin maallesinde oturuyorum. yeni taşındığımız binada 75 mbps vdsl var. Fiberden mecburen buna geçiş yaptık. VDSL çokk kötü.Binada başka şansımız olmadığı için Türknet 75 mbps vdsl kullanıyorum. Sokağa bir tane personeline görev vermşler. abi verelimde verelim diyor. siz geçtiniz mi? yada kendi hatları üzerinden yeni br abone bildiğiniz var mı? Memnun mu? bilgi rica ederm. Teşekkürler.

Merhaba sansür uygulamasından dolayı superonline tercih etmedim başka iss firması ile anlaşma sağlayacağım.

• Ben gayet memnunum sol fiberden herkese de tavsiye ediyorum. Söylendiği gibi aşırı sansür yavaşlama yok diğer firmalar ile aynı arkadaş biraz abartmış sanki

• guguk kullanıcısına yanıt

Aynen aynen abartılıyor

sana göre sabit yani statik ip kullanmaya devam mı  

bariz olmasada yavaşlatma var. birçok yayıncı topuklarını vura vura solden kaçıyor çünkü yayınları düşüp duruyor. Mesela şuan instagram kapalı modeme dns ekleyemiyorsun. DPI ile o bile engellenmiş. Şuan 500 mbit paketini kullanıyorum 11-12 gün sonra sözleşmem bitecek ve farklı iss araştırmaya başladım zira sansür yokken bile sansür var.

interneti ne amaçla kullandığına da bağlı. dandirik 100 ping alt yapı bile bazılarına çok iyi gelebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potur -- 8 Ağustos 2024; 11:25:51 >
  • AlphaScramble kullanıcısına yanıt

DNS ile engellemeleri aşamıyorsunuz artık.

superonline'ın verdiği modeme de mahkum değilsiniz aslında. ben keenetic titan ile kullanıyorum 1000 mbit'i ve çok memnunum.

online oyun oynamıyorum, genelde herkes oyunlardaki pinglerden şikayetçi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.